Sveiki, cienījamie Kick.lv lietotāji, izdomāju uzrakstīt paraugu sasveicināšanai, ja nu gadienā kāds nezina, ko rakstīt.
Tavs vārds, uzvārds (Uzvārds nav obligāts): Kristaps
Vecums: 18
Pieredze RolePlay jomā: Savu pieredzi es sāku iegūt jau no 12 gadu vecuma ko tupināju līdz kādiem 16. Tad laika trūkuma dēļ biju pametis visu spēlēšanu, bet te nu esmu atpakaļ
Intereses/hobiji: Jau no bērnības nodarbojos ar motokrosu, kā arī ar futbolu un volejbolu. Ļoti patīk aukstas dušas un agrās rīta rosmes ar kādu kārtīgu pāris kilometru skrējienu
Interesants notikums, saistībā ar RP (Nav obligāts): Hmm....pašlaik nevarēšu neko pastāstīt, jāieēd nedaudz vairāk biezpiens un tad gan jau saies.
Sociālo tīklu nickname (Nav obligāts): uz citām platformām arī pazīstams kā Biezaputra
Velmes, ko vēlies piepildīt, atrodoties šajā komūnā: Protams turpināt pilnveidot savas rp prasmes un gūt kādu action Pirmais ko vēlos izdarīt ir atvērt savu servisu, jo nu man patīk ņemties ar tiem močiem tāpēc arī labprāt paņemtos ar kādu auto. Viennozīmīgi vēlos iegādāties ātrāko moci serverī
Novēlējums serverim/spēlētajiem: Novēlu jums visiem laimīgu, priekspilnu spēlēšanu. Lai rp dara jūs laimīgus nevis liek jums izvairīties no tiem. Tāpat kā citos serveros novēlu jums mazāk nodarboties ar trollismu, bet vairāk ar īstās dzīves attēlošanu!
Kāda piebilde/komentārs, kas neatbilst iepriekšējiem nosacījumiem: Esmu šajā serverī jauniņais un man ir prieks ka ir tik ļoti atsaucīga komanda, jeb ad un gm. Viņi ir gatavi atbildēt un palīdzēt, lai cik liels dārzenis es būtu Lai spēriens,lv ir ar jums vienmēŗ, paldies!
cau biezaputra, sports men.
daudz smaidnji, cau.
cau
Čau, Kristap! Lai veiksmīga un pozitīva atrašanās mta.kick projektā!
Yo, veiksmi.
||Johnson Edge - DZĪVS- Los Santos Customs||
||Felix Lorenz - DZĪVS - 15 BLVD Cathay Criminals||
čau, čau, veiksmi!
fujax
Hey! Novēlu tev veiksmi visos tavos plānos, te esam vienmēr laipni pienācējiem, cerams tev pie mums patiks ;)
'' Who you wanna hate now?
Pretty soon you gonna hate me ''
Sveicināts kopienā! Galvenais stresa situācijas ir pieņemt pareizo lēmumu tad arī viss izdosies, lai veicās!
Sveiks, veiksmi tev šajā komūnā un lai visas tavas ieceres izdodas īstenot.😉
Sveiks, Biezaputra. Lai veicas mta.kick.lv projektā, kā arī vēlu veiksmi nokārtot serverī tiesības, un ātri tās nepapist.
Sveiks. Veiksmi serverī!
Yo
SkyLine, Assassin, Flexits, Biezaputra, MrLa!pa, samantiina, Negro, RainersK, LuckyDonut, raivorijs, dandijs, 518293182, beglis, archaa, Twulkz, Ricins, yanchux, Angelis, fletcher2, amiz, amsterdam, sippa, Kapracis, OpisLV, M1ke, Loews, niksniklaavss, Kristers, Kriksis, Draugs, ELSB, TrustR, Maruzha, LMD, martinsh, Psychicaut, DidzzyS, nauriks, Castellani, Murish, Dinčaa, juppi, ツARMISSツ