Sūdzība par administrāciju
topic
[Sūdzība] BridgesEs gāju caur reconiem, un trāpiju uz tevis/tava drauga. Redzēju ka kāds izmeta /do Sekas? Pēc kā jūsu auto aizbrauca tālāk, pēc kā skatijos ID un iejailoju vienu no jums, pēc kā centos atrast kurš bija otrs, Atrodot otru iejailoju arī otru , pēc kā man Castellani, administrācijas čatā parādija ka tu biji Noerpojis, ko savā čatā neredzēju, un izlaidu ārā, un atvainojos. Man tas čalis vispār pma neko nerakstiju, es pat nezinu kas viņš ir.
Teicāt ka viņš DMo bet to es neredzēju , ja nemaldos vēl teicāt ka jums video ir, bet mani sauca ēst , so es izgāju off, teicu lai uzmetat reportu..
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 46 ( 188 skatījumi )
jurislips, Jitzie, Avatars, LuckyDonut, Ryan Gosling, Bridges, Pomidors, Biezaputra, Tropkillaz, Saulgreezy, nauriks, RainersK, Liepinshh, Mitrais, dandijs, Memorie, Kapracis, martinsh, LMD, KristapsDD, Kiwix, Angelis, GaraiS, Psychicaut, Raivis, smifnwessun, Kriksis, Draugs, bobo, Murish, Bosch, Maruzha, Werinnors, hoodsta, fletcher2, bLank, juppi, tavsmurgs, LUĪZE, everest, Castellani, FalkeLV, Assassin, Tējaaa, archaa, 518293182
jurislips, Jitzie, Avatars, LuckyDonut, Ryan Gosling, Bridges, Pomidors, Biezaputra, Tropkillaz, Saulgreezy, nauriks, RainersK, Liepinshh, Mitrais, dandijs, Memorie, Kapracis, martinsh, LMD, KristapsDD, Kiwix, Angelis, GaraiS, Psychicaut, Raivis, smifnwessun, Kriksis, Draugs, bobo, Murish, Bosch, Maruzha, Werinnors, hoodsta, fletcher2, bLank, juppi, tavsmurgs, LUĪZE, everest, Castellani, FalkeLV, Assassin, Tējaaa, archaa, 518293182