Hey! Tātad... Uzmappoju jaunu vietu priekš Taxi darba, vietu kur stāves Taxi cab automašīnas, vieta unity stacijā ir pārāk banāla un mappinga nekāda, atmosfērīgāk ir ar vismaz kaut kādu mappingu, ne?) Sunnyside Taxis uzraksts uz zīmēm pieveinots ar Photoshop, bet pateicoties mūsu iemīļotajai tapešu un citām sistēmām serverī varēs uzlikt to uzrakstu arī serverī, lai jau ir smukāk. Nekā daudz nav, bet pievieno serverī vismaz kaut ko jaunu un braucot garām nevajadzēs vairs skatīties uz tukšumu kas tur ir tagad. Ja tu gribi redzēt šo mappingu serverī tad balso zemāk atbildot topikā.
https://failiem.lv/u/v5kgghmbv
'' Who you wanna hate now?
Pretty soon you gonna hate me ''
Es gribu, ja nebūs šis serverī es raudāšu.
Cik zinu, tur tagad ir AutoTown serviss, bet Hačiko tāpat nenāk on un liek darīt visu citiem, ienāk on tikai lai paņemtu naudu, nedēļā iemet tikai dažus SS, jāver ciet, huiņa.
Mappings labs, es atbalstu, vismaz nebūtu viss vienā vietā salikts..
Hačiko kompis nodega
Šajā vietā ir jau uzstādīts servisa mappings, nezinu vai Hačiko atļaus veidot tur Taxi stāvvietu. Vienojaties labāk ar Hačiko un tad varat kautko domāt.
amsterdam, Cryptix, Bosch, cjoma, Kiwix, PETER1ZZ, Scrubs, Origo Urla, Sardze, Ricins, ELSB, dandijs, MaryJane, 💜 Tvaiciņš 💜, Kiddo, Z1EMA, Kristers, nauriks, ツARMISSツ, WIDROX, LUĪZE, Freedy, Sestais, Hačiko, marats, niksniklaavss, Assassin, Angelis, Gangsta, Skrevele, Draugs, bLank, Castellani, ecY, Lauris29, hoodsta, Chester, SmokeyToney, 518293182, Murish, Psychicaut, Kapracis, yanchux, SkyLine, Maruzha, RainersK, fletcher2, grancmix, Raivis, TrustR, GaraiS, Minchuks, daunars