Sveiki, cienījamie Kick.lv lietotāji, izdomāju uzrakstīt paraugu sasveicināšanai, ja nu gadienā kāds nezina, ko rakstīt.
Tavs vārds, uzvārds (Uzvārds nav obligāts): Dāvis
Vecums: 18
Pieredze RolePlay jomā: Roleplay sāku spēlēt pirms 6 gadiem , tad spēlēju krievu serveros un angļu .. Tad sāku latviešu serverus spēlēt.. Pirmā lielā pieredze bija PH , tur es iemācijos Roleplay pamatus , pirmo reizi kļuvu par gamemaster, teikšu godīgi , pieredzes gamemaster , administrator nav gandrīz vispār ;)
Intereses/hobiji: Četrus gadus nodarbojos ar MMA. Patīk spēlēt brīvajā laikā MTA , patīk iedzert - nu jaunieš mēs esam tač . Nodarbojos ar florbolu un hokeju un basketbolu , un vieglatlētiku.
Interesants notikums, saistībā ar RP (Nav obligāts): Tas bija vienā serverī , Serpent ... Mēs tur sākām erpot bankas aplaupīšanu , noerpojot dabujām daudz naudas, un tejā brīdi mūs izmeta no servaka , iegājot atpakaļ vienmēr rādijas ''Network Trouble'' un vienmēr lagoja , un tad serveris aizvērās, jūs jau zinat kas notika
Sociālo tīklu nickname (Nav obligāts): Dyno
Velmes, ko vēlies piepildīt, atrodoties šajā komūnā: Vēlos atveidot lomuspēli ar daudziem spēlētājiem , vēlos iegūt gamemaster or somth. Gribu tuvāk iepazīties ar visiem adminiem un spēlētājiem, veidot kontaktus ar tiem .. Nopirkt Lamborgini un nokrāsot to dzeltenā krāsā .. Viens no manām vēlmēm ir piepildījusies , esmu ticis kick.lv , pirmo reizi PD .
Novēlējums serverim/spēlētajiem: Serverim es novēlu pastāvēt ilgus gadus un adminiem , lai tie ir vienmēr ar serveri un nepamet to . Spēlētājiem es novēlu tikai rpot , un netiekties pēc naudas , roleplay ir roleplay , nav jātiecās pēc naudas , tu neesi ar to kruts- Kruts tu esi , ja māki atveidot skaistu lomuspēli + ar to var nopelnīt rubļāsu , un vēl novēlu jums netrolēties un taisīt visādu huiņu , nē nu dažreiz jau var padarīt kautkādu čerņu , bet ne vienmēr.
Kāda piebilde/komentārs, kas neatbilst iepriekšējiem nosacījumiem: Prieks skatīties uz dažiem adminiem un gm , kas tiešām ir aktīvi un seko līdzi kickam. Par dažiem trūkst vārdu , bet tāpat jūs esat ar kicku , tāpēc paldies ! Vārdu vairs nav.
čau
te nekā nav
Čau, Dāvi!
yooo
Yoo, lai veicas!
||Johnson Edge - DZĪVS- Los Santos Customs||
||Felix Lorenz - DZĪVS - 15 BLVD Cathay Criminals||
yow
cau
Čau un attā, par citiem sūda projektiem vari runāt citur, nevis šeit PM saukt spēlētājus, lai nāk spēlēt un Tu tur iegūsi GM phahahaha
Man bija uzlauzts konts ;)
Cēsis, latvia ip
dzīves vieta - Valka , latvia
yo
čau, veiksmi!
fujax
Sveicināts kopienā! Novēlu tev šeit veiksmi, iepazīt jaunus cilvēkus, tiekamies!
sveiks
cau
yoo , novēlu veiksmīgu spelēšanu kick.lv
Sveiks!
Veiksmi un jauku spēlēšanu.
Sveicināts karabāze Dāvi.
SkyLine, Jitzie, ELSB, pidars, MrLa!pa, cyber, dandijs, Ofkors, Biezaputra, Freedy, RavenS, FizzyS, Angelis, Raivis, Kapracis, yanchux, Signee, Bronislaw, Psychicaut, Ricins, A1, Murish, LUĪZE, nauriks, Draugs, marats, Skrevele, ツARMISSツ, archaa, timaballs, fletcher2, LMD, Kriksis, niksniklaavss, Sestais, Gozmit, draiver, santiz, 518293182, juppi, Tējaaa, Kristherz, amsterdam, Assassin, Dawitos, smifnwessun, sippa, daunars, Dyno, GaraiS, RainersK, Gangsta, Dinčaa, FL3X, 💜 Tvaiciņš 💜, Freimis, Hačiko, bLank, Twizzy, maargarita, Maruzha, Bosch, qtecc1