LSGD Custom int.
Tātad, man Ralfs jeb Ogralfs palīdzēja pēc savām domām uztaisīt jaunu intu priekš GD.
Ja kādam protams interesē es parādīju.
Saliekot tapetes būtu nice.
Attēli:
Vairāk velk uz garāžas pusi. No hate
Viņš ir pārāk liels.
Ja tu man dosi 2-3 dienas, izveidošu kaut ko labāku, neprasot neko pretīm.
Mani darbi - LSPD iecirknis, LSSD iecirknis Dillimore.
apvainojies / neapvainojies - pohuj, bet tas ir sūds
'' Who you wanna hate now?
Pretty soon you gonna hate me ''
Neapvainojies , bet wtf kas tas ir ? Es kā garāžu sev to mapingu paņemtu xd
nja no manis soreiz bus nop
Neesmu eksperts bet šitā ir kaka.
cau
Nuuu man prasīja Ralfs ko tādu uzmappot, soo es neko 👀
Ja šis ir LSGD un vel pēc priekšnieka pieprasījuma, tad viņam lsgd nav ko darīt, ja vien tīrīt to garāžu phaha, sorry, bet lielāku sūdu neesmu redzējis..
Izskatas pec skolas.
Tātad, man Ralfs jeb Ogralfs palīdzēja pēc savām domām uztaisīt jaunu intu priekš GD.
Tur tak vainigs ogralfs jo interjers taisits pec vina domam nejau wolf
Smith Wesson - macitajs- DZĪVS
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
hujova slimnica, ne tuvu slimnicai
izskatās ka spērienā būs humpalas.
piedod, atvainojos ,man nepatīk.
((nav pat tuvu slimnīcai, paņem kādu paraugu no slimnīcas un varbūt kautko līdzīgu tam ar dažām pārmaiņām. ja pacenstos tev varbūt sanāktu.))
hujova slimnica, ne tuvu slimnicai
Ja rokas no dirsas neaug, visu var izdarit pa pāris minūtēm.
Veidojot pd interjerus neesmu saskāries ar gandriz nekādām problēmām.
@Fletcher A nahuyam tu visu laiku blato ,ka esi krutāks ?
ta škiet tikai tev.
Augstāk teica, ka 2h vajag lai uzmapotu slimnicu, ko var izdarit 30-1h laikā, vismaz pamatus.
Neviena vieta neblatoju ''ha lohs nemak''. stupiid
Ja Jums ir kādas neskaidrības, nokārtojat tās privāti, viņš iemeta mappingu kas ir sūds, bet tas nemaina to kad šeit nav īstā vieta lai dirstos.
Nomierinās, man Ralfs palūdza uztaisīt LSGD garāžu nejau Intu. Ko diršās un krājāt postus nu jebal
Bļāa,šis ir funny,šis nemaz nav nekāds lsgd,šis mani atgadina 18 gadsimta autoveikalu..Nebūs nebūs,pretigi skatīties uz vietu,kur darbinieki staigās pa autoveikala intu
paklaxjss, WASABI, Psychicaut, Cryptix, depozits, Valchhaaa, sluker, R4LF1NS, Gakisons, Origo Urla, mākonis, jurislips, Ryan Gosling, FizzyS, Ricins, ツARMISSツ, Raivis, UMEH, dqlepey^^, Tropkillaz, Niknaaks, Steezijs, amsterdam, raivorijs, Bosch, nauriks, Kartoška, astr0q, ELSB, CarD, xGodSonZ, Draugs, dandijs, 💜 Tvaiciņš 💜, LuckyDonut, Kiddo, santiz, Emmet_Bowman, Freedy, DidzzyS, Luwii, mamba yeaz, Lauris29, RavenS, KristapsDD, bLank, niksniklaavss, EBK, Sneaky, Murish, martinsh, Kristers, juppi, Angelis, daunars, timaballs, Madden, Liepinshh, Arhimēds Pitagors, WIDROX, marats, PETER1ZZ, FL3X, ForesT, FalkeLV, Gangsta, smifnwessun, Saulgreezy, sippa, draiver, RainersK, LMD, Tējaaa, wind, archaa, 518293182, Skrevele, Sc4rLV, Kapracis, Castellani, Dawitos, Memorie, ivanovs, Kristherz, GaraiS, fletcher2, Assassin, LUĪZE, TrustR, Hačiko, renars