bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Preses relīzes
3
3
topic
17/01/2021 - Jauni departamenta iecirkņi. Papildus iecirkņi ļauj rekrutēt vairāk palīgus nekā pērn.
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 10h 5m
Redzēts 4. jūnijā, 14:46
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 17. janvārī, 16:42

Los Santos County Sheriff | GTA Wiki | Fandom

Svētdiena, Janvāris, 17, 2021
Jauni departamenta iecirkņi. Papildus iecirkņi ļauj rekrutēt vairāk palīgus nekā pērn.

 

Š.g 17.Janvārī, Šerifa Departamenta kopistīgi veidotās tiesībaizsargājošo organizācijas attiecību stiprināšanas programmas ietvaros tika atjaunoti Šerifa Departamenta iecirkņi, kā arī izveidoti jauni priekš patruļas biroja un īpašā izpildes biroja.
Dillimore iecirknis, kurā kopš Šerifu atjaunošanas bāzējās visi departamenta resursi ir ticis atjaunots. Ir atjaunoti kabineti un darba zona priekš šerifu palīgiem, atjaunota ir uzgaidāmā telpa, sanāksmes zāle un pievienota konfiscētuve. 

Šerifa Departamentam šī nav vienīgā ēka, kura tiks atjaunota. Programmas ietvaros ir apmaksāti vēl divi iecirkņi, kas kalpos šerifa palīgiem kā mājvieta pienākumu izpildes laikā. Viens no tiem ir Market iecirknis, kas atrodas blakus Market vecajai slimnīcai un otrs ir Īpašo Operāciju Divīzijas galvenā ēka, kurā bāzēsies Īpašais Izpildes Birojs (SEB - Special Enforcement Bureau) un Detektīvu birojs. 

Apgabala Šerifa Thomas Fletcher teiktais.
`` Man tiešām ir liels prieks, ka Šerifa Departaments ir atjaunots un mēs varam turpināt uzturēt pilsētu kārtībā. Mēs veidojam kopīgu darba sistēmu ar Policijas Departamentu un viņu sastāvu, nu un nedrīkstam aizmirst arī par Tieslietu departamentu. Kopā mēs veidojam vienu lielu programmu, kuras ietvaros mēs nodrošinam gan departamenta darbinieku labklājību, gan pilsētas iedzīvotāju labklājību, ieviesot jaunus noteikumus un to regulējumus, kad virsnieki un to palīgi saskarās ar civiliedzīvotājiem.

Mūsu uzdevums ir nodrošināt kvalitatīvu tiesībaizsargājošo iestāžu pienākumu izpildi, tādēļ mēs veidojam papildus bāzēšanās vietas Šerifa Departamenta resursiem un nepieciešamības gadījumā arī Policijas Departamenta resursiem. ``

Atjaunojot iecirkņus un pievienojot jaunus, ir iegādāti arī jauni spēkrati. Tas nozīmē, ka Šerifa Departaments ir gatavs rekrutēt jaunus cilvēkus savās rindās, nodrošinot bezmaksas apmācības priekš tiem, kā arī vairākas valsts iespējas, kuras tiek piedāvātas katrā štatā dažādi bet visiem. 
Šerifa Departaments aicina izvēlēties tieši mūsu departamentu un iestāties mūsu rindās, lai nodrošinātu kvalitatīvu tiesībaizsargājošo iestāžu pienākumu izpildi.

Pēdējo reizi rediģēja Bosch, 2021. gada 17. janvārī, 17:08.

pagarinatajs
Nejaušs incidents
lietotajs++:)
edu sudus
285 atbildes forumā
Online: 16d 0h 17m
Redzēts 31. martā, 22:10
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 17. janvārī, 17:07
0
post

Enforcment

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 10h 5m
Redzēts 4. jūnijā, 14:46
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 17. janvārī, 17:07
3
post

oj paldies. 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0