bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Tēlu dzīvesstāsti
9
2
topic
Latvieši.
Swufy
Servera administrators
Frakciju komanda
Lietotājs++
Gampels
387 atbildes forumā
Online: 17d 13h 41m
Redzēts 18. aprīlī, 02:47
Pievienots, 2021. gada 16. janvārī, 21:46

Latvieši.

Tie ir pāris vīri gados no 30 līdz 40 šķeršojuši kilometriem tālus ceļus un nonākuši šeit, šeit Los Santos, labākas dzīves meklējumos. Viņi jau no paša sākuma bijuši labi draugi, mazotnē tie kopā meklējuši piedzīvojumus, kopīgi taisījuši ''ziepes'', kā piemēram ceturtajā klasē zēni aizgājuši uz futbola laukuma, zem tribīnēm palīduši pirmo reizi mēģināja pīpāt cigaretes, vai arī kā pēc devītās klases pabeikšanas puiši nozaguši vectēvam pudeli degvīna un garažā pie vecā opja moskviča pielējušies līdz nebēdai. 

---

Pēteris Cukurgailis, 43 gadus vecs vīrs, augumā 184cm, svarā aptuveni 100kg, ar nelielu muskulatūru kā jau rajona džeks. Pēteris jau sen iemitinājies iekš Los Santos, tas izmantojot savas iegūtās zināšanas dzimtajā zemē šeit izveidojis mazu biznesu, ''Vietejā Willowfield Točka'' tā to sauc vietējie Willowfield pusaudži. Pēteris ir atvēris mazu Tabakas veikalu pretī Willowfield vistiņai. Dzimtajā zemē tas ik pa laikam ar draugiem devies uz smagsvaru zāli, kačājis bicepsus, pēc tam gājis uz stieņiem kur spējis izradīt savus muskuļus sievišķiem.

Laimutis Krustiņš, 28 gadus vecs, augumā 174cm, un svarā 85kg. Laimuts iekš grupiņas bijis viens no viss jaunākajiem. Tā ģimene strauji pabrukusi kad, tā tēvs sācis lurēt citām žurkām zem svārkiem, sieva to pieķerusi un sākušies masīvi strīdi. Laimuts bijis pozitīvs puika, gājis tusēt ar grupiņu, strīdiem starp māti un tēvu viņš atmetis ar roku. Sācis dzīvot pie vecmātes, viņš pabeidza devīto klasi un aizsāka savu dzīvi, viņš uz Los Santos atlidojis pernā gada 28. decembrī.

 

Rūdolfs Serpāns, 39 gadus vecs vīrs, augumā 181cm, svarā aptuveni 82kg, kā jau rajona pāķis viņam ir laba humora izjūta. Rūdolfam ļoti garšo bagetes un degvīns, viņam ir ļoti liela simpātija pret sieviešu dzimumu. Rūdolfs ar Laimutu atlidojis kopā. Rūdolfs visu savu mūžu ir pazinis Pēteri, jau no zīdaiņa kājas, tas jau sen bija ieplānojis doties pie Pētera, toties nekad nav bijusi iespēja, līdz ko Laimutis ieminējies par lieko lidmašīnas biļeti Rūdolfs koferī sametis bagetes un devies  ceļā. 

 

Pēdējo reizi rediģēja Swufy, 2021. gada 16. janvārī, 22:06.

ForesT
Lojālais lietotājs
Lietotājs++
Rafaello, Rapapiņš
145 atbildes forumā
Online: 7d 22h 46m
Redzēts 2022. gada 25. decembrī, 22:27
Pievienots, 2021. gada 16. janvārī, 22:43
0
post

Hah, šim jabūt labam, veiksmi puikas.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0