Mia Khalifa my bitch
Triple Banned Mob, Brothas Behind Bans OPG, Mass DM Crime Family, Metagaming Triad, Powergamer Society, Ajail Syndicate, Never Report Gang
O johaidī...
•Rule number 5 : Don't show no love.Love will get you killed.•
hmm... Izskatās pēc kārtējā dm grupējuma. Iesaku tev vispār uzzināt, kas ir OPG un kā pareizi viņu atveidot, lai nerādas ss'os padomju savienības fronte ar simts brālēniem un vienādiem uzvārdiem.
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
atSITENi veiksmi nesaujiet mani spele
Kur frakcijas stāts? Reāli iemesta bilde, kur jūs padomju laikos esat kaut kādā armijas grupā, that's all. Es arī uzmaukšu frakcijas topiku, kur visi mani houmiji ir no kādas SWAT vienības, esam visi trenēti. Reāli ja tu attēlo tādu tēlu, ir jābūt backstorijam...
Piedomā pie frakcijas stāsta, tev neļaus atveidot Rembo tikai tāpēc, ka tu iemeti bildi.
Un par ieročiem nesapņo - dabūsi tikai tad, kad atgriezīsies armijā.
Uzzināju, ka esi PH administrators - ej uz turieni, ko tu te meklē? Ahh, jums tikai 10 online, tāpēc jānāk te sūdus taisīt lai aizbiedētu tautu. Izaudz
Slēgts.
Wormix, Draugs, Jitzie, Twizzy, timaballs, MaryJane, Laurz, Negro, uravnobeshen, 9Boz, Ceikaa, Lauronja, 8bx, Patriots, Hačiko, ivanovs, Devitais, SNAKE, huga4life, sippa, 518293182, SkyLine, KMP, realduksitis, wazijs, Melone, gg_Billy_gg, EBK, sensejs, Jankellls, FL3X, GoblinX, 442240, ricardssb, Kiwix, GLX, Fushion Lv, sweathly, Sestais, VitaFruit, Scrubs, janiszaķumeditajs, Ērms, durkaklis, Niknaaks, TrustR, half-pedor, Luwii, SnaxxXD, Biggy, teoy, buddyy