Skaņas - Pievienot iespēju ieslēgt/izslēgt servera skaņas, lai spēlētāji varētu spēlēt ar savām skaņām, kā tas piemēram ir man, jo man ir instalētas realistiskas skaņas, nevis šis fufelis kas ir serverī. Visu cieņu par mazajiem ieročiem un shotgun bet M4 un deagel kaut kā ir apnicis.
Modifikācijas - Izslēgt var ne visas modifikācijas, kas ļoti grauž acis. Vajag iespēju izslēgt visas modifikācijas.
Shaderi - pievienot shaderus jautrākai spēlei, iespēju ieslēgt/izslēgt katrs spēlētājs priekš sevis. Zinu ka var sev instalēt, bet katram spēlētājam būtu ērtāk to izdarīt serverī.
ka var izslegt visas modifikacijas, ja audi rs7 ir uz gta sa cabbie modela
tas jau ir staff problemas. Var vienkarši izņemt visas modifikacijas un dzivot laimigi. Nesaprotu kadeļ mašinas bija jaliek uz kaut kādiem stulbiem modeļiem.
Labi modifikācijas pohuj, lai stāv. Bet skaņu izņemt vajag un shaderi pievienot vajag.
@ogralfs tev vairāk nav tādu opciju
UP.
down
ja nezinaji tad modifikacijas vari pats ieladet
Shaderus jā bet skaņas bloķē serverī esošie faili.
Tu ķipa gribi lai tagad lieli bembisti iet plakaniski un velvairāk grib lidināties ļoti ātri?
WOW MUMS TIK LOTI VAJAG SO IETEIKUMU REALIZET!
ZAKI LUDZU MUMS VAJAG!!! SAVADAK KICKS NOKRITIS ZEMAK PAR ZEMI!!!! #ISTENOT
LMAO EMMETS
jo man ir instalētas realistiskas skaņas, nevis šis fufelis kas ir serverī.
si ir spele
gribi istas skanas )instalet) izej lauka
Smith Wesson - macitajs- DZĪVS
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
par
te nekā nav
Shaderi ievietoti, paldies.
Var slēgt ciet :-)
nauriks, Avatars, Bosch, MaryJane, silvia, astr0q, 518293182, xGodSonZ, Ryan Gosling, balenciaga, Loews, FalkeLV, Kiwix, dandijs, ELSB, Sneaky, Emmet_Bowman, Murish, Raivis, Kristers, bLank, Draugs, Hačiko, Gozmit, Kapracis, draiver, 2Pac, Valchhaaa, niksniklaavss, Negro, archaa, Assassin, Dinčaa, Enija, Tējaaa, Angelis, daunars, CarD, martinsh, Tominsh, amsterdam, sippa, LaKush, Skecets, timaballs, Twizzy, HENNESY, Stefan, smifnwessun, Hazard, LuckyDonut, ivanovs, Cubex, LUĪZE, ForesT, Maruzha, Tropkillaz, hoodsta, Kiddo, samantiina, Devitais, KristapsDD, Gangsta, fletcher2, peepkin, westside, bobo, Arhimēds Pitagors, Dyno, pagarinatajs, marats, DriverOG, Infernus, ツARMISSツ, wind, LogiTec, Ricins, yanchux, Psychicaut, charlys, ArtursLV, Sharper, Skrevele, GaraiS, Kriksis, Sestais, RavenS, uravnobeshen, RainersK, FL3X