LOS SANTOS ŠERIFA DEPARTAMENTS
REKRUTĀCIJAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA
APLIKĀCIJAS FORMA
*Jābūt ASV iedzīvotājam
*Jābūt San Andreas štata iedzīvotajiem.
*Jābūt vismaz 21 gadus veciem.
*Jābūt nokārtotai San Andreas Štata izsniegtai B vai A kategorijas vadītāja apliecībai.
*Nedrīkst būt kriminālisodīts, sodāmības līmenis par ceļa satiksmes noteikumu pārkāpšanu nedrīkst pārsniegt 5 sodus mēnesī.
| 1 posms; Personālā informācija |
Uzvārds, vārds:Peter J.Kennedy
Dzimums:Vīrietis.
Dzimšanas datums:Janvāris 18.1986
Dzimšanas vieta:Los Santos slimnīca.
Deklerētā dzīvesvieta:N/A
Faktiskā dzīvesvie:N/A
Pilsonība:Amerikānis
Tālruņa numurs:718436
E-Pasts:Kenndy@hotmail.com
| 2 posms; Rekrutācijas jautājumi |
Kādēļ Jūs vēlaties kļūt par Los Santos Šerifa Departamenta pārstāvi? Es nevēlos klūt par parstāvi, vēlos kļut par likumsargu, kas strāda savai valsti.
Kādēļ tieši Jūs būtu jāpieņem departamentā?: Jo man ir velme meģināt, nevis izmantot piejamos matrijālus sava labā, kas tiks doti. Esmu viens no cilvēkim kas mēģinās, nevis luni laidīš kad vien vēlas.
Ar kādām situācijām saskarās likumsargi?: Ja godīgi visadām, tās ir neparedzamas.
Kuras no Jūsu rakstura īpašībām Jūsuprāt būtu jāpilnveido, lai sekmīgi veiktu šerifa palīga pienākumus? Kapēc? (Min 2 teik.): Es domāju tā, ka mani ir viegli aizraud uz hujņas dzīšanu, un tāpēc domāju kad tā būu vieniga slikta ipašība.
Kuras no Jums piemītošajām rakstura īpašībām Jūsuprāt ir noderīgas darbam šerifa departamentā? Kapēc? (Min 2teik katrai īpašībai): Es domāju tā kad es esmu paties, man nav velme melot cilvēkam lai viņš jūtas labi, es pasaku kā ir un precīži, bez gaidīšanas vai citam aizķeršanām.
Kā Jūs iedomājaties savu darbu, lai Jūsu darbs būtu patīkams un saistošs?(Min 3 teik.): Es zdomāu kad vis būs vienkaršī perfekti, ja viens pret otru izturēsies ar ciņu, un respektu.
(( 3 posms; OOC informācija ))
Vārds:Atis
Vecums: 15
In-Game UCP vārds:Kapur1ns
Spēsi lietot programmu Discord?:Jā!
Vai pēc iestāšanās Departamentā Tu būsi spējīgs izmantot mikrafonu mūsu Ts3 kanālos?:Jā!
Ekrānšāviņš ar Admin History ( /history ):Es domāju kad paši varat vienkarši to apskatīties.
Cien., Peter J.Kennedy
Los Santos Šerifa Departamenta Rekrutācijas un apmācību divīzija ir izskatījusi Jūsu iesniegto pieteikuma aplikāciju. Vēlamies informēt, ka Jūsu aplikācija tiek apstiprināta.
Tas nozīmē to, ka Jūs tiekat pārvirzīts uz nākamo rekrutācijas posmu - intervija.
Sazinaties ar kādu Rekrutācijas un Apmācības divīzijas pārstāvi, zvanot uz iecirkņa tālruni - 611, vai apmeklējiet mūsu iecirkni tuvāko 48 stundu laikā.
Janvāris 13, 2021
Los Santos Policijas Departaments
Rekrutācijas un apmācību divīzija
211 W Temple St, Los Santos, CA 90012