Velos pateikt lielu paldies visiem policistiem gan foruma gan serveri bez jums nebutu interesanti spelet nelegalos personazus jo nebutu kas vinus aptur
PATEICIBAS MEDALA
Medalas tiek pieskirtas sadiem policistiem:
OFISER FLECHER
OFISER DISTRICT76
OFISER KAPRACIS
OFISER RAVENS
OFISER ARCHAA
Ja jus uzskatat ka ir vel citi policisti kuri labi oficero varat piebilst komentaros
Smith Wesson - macitajs- DZĪVS
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
paldies
Tu esi no kuras apvainojušās brigādes?
Tā kura apvainojās par ipašuma reidu
vai ta kura raud, jo arestejam par pd masinas bojasanu?
fletcher
ta kura ciena policistus tapec neapmekle serveri (izteiktu bailu del)
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
serifu departaments -
kur offiser assasin?
gods kalpot par godu tev
3 muskatieri un 2 patruļas auto
vaji es vares klut par ofiseru saut es mak ko vel vajg
Noah Miller - Dzīvs - Miller's Ranch
Par paldies snikeru nenopirksi , tapēc stum vien piečukus šurp katram
milzigs apdeits - medalu sanem ari
OFISERA DISTRICTA76
FREEDOAM to speak
Kristherz, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, grauzejs, rackzz, Jitzie, Bosch, Origo Urla, draiver, smifnwessun, Assassin, RainersK, CarD, Liepinshh, Kapracis, marats, LUĪZE, dandijs, Kristers, Maruss, Tominsh, daunars, archaa, RavenS, sippa, Draugs, Murish, uravnobeshen, Sneaky, ivanovs, Sestais, GaraiS, Dinčaa, fletcher2, acelviz, samantiina, 2Pac, TrustR, HandlexY, Dawitos, Gozmit, Psychicaut, Sharper, Volks, Dyno, balenciaga, Angelis, n1k0lajsxd, niksniklaavss, 518293182, gxngmember, PETER1ZZ, Saulgreezy, Ryan Gosling, ELSB, Tropkillaz, Swufy, Deivs, Ricins, ecY, Twizzy, Hačiko, Emmet_Bowman, Castellani, NokiaExpress22, Tomss, ツARMISSツ, Bridges, p̷̫̝͌̈́ì̷̝d̴̥̉r̵̗͉̂́, A1