Iesniedzot sūdzību par administrāciju
Lai vieglāk izsekot līdzi izveidotajam saturam, tā nosaukumam ir jāatbilst šim formātam:
[Sūdzība] Augstākstāvošā lietotājvārds
Piemērs: [Sūdzība] yostu
*Ja situācijā tika iesaistīti vairāki administrācijas locekļi, kuri kaut ko pārkāpa, tad tēmas nosaukumā jānorāda katra lietotājvārds
Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Mitrais
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Kapracis, Castenalli
Iesaistīto personu lietotājvārdi:Lihans
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Tā tad bija tā, es stāvēju ''AFK"', es rakstīju ķīmijā kontorldarbu, gandrīz kad biju pabeidzis es ienācu atpakaļ un gribēju braukt noparkoties un iet off, tur stāvēja cilvēks un viņš jautāja vai nevaru pacelt atslēgu, domāju ka viņš viņu atradis, un es īsti neiebraucu biju koncentrējies uz pārbaudes darba. Un es paceļu tās atslēgas, un es viņam iedod viņas un es skatos admins iefrīzoja, un tad es sāku domāt un es sapratu par ko.
Pierādījumi:Šeit būs pierādijums kad bija man ieroči, un auto https://failiem.lv/u/ydkx7pp76
Komentāri:Vēlos atgūt savu Subāru Impreza ar 2lvl Drifta riepām, 2lvl leņķis, 3lvl sēdināts, un es vēlos vel atgūt AK-47 ar 10 lodēm, ka arī 15k kas bija, Silenced ar 16 man liekas.
Neredzēju nevienu IC/OOC/PM ziņu no jums, visa tā laikā kopš pirmās ziņas par statu transfer, kas liek domāt ka jūs runājāt discordā/kkur citur kas pataisītu to par tiešu, bet ja arī tas nebija tieši - noteikuma nezināšana neatbrīvo no soda, tu viņam palīdzeji veikt statu transferu.
Lai izskata kāds cits admins, kurš nebija klāt jo protams sevi aizstāvēsi
Lai jau iet nebūtībā, tāpat visu nozaga, nebūs par ko raudāt
Lai izskata kāds cits admins, kurš nebija klāt jo protams sevi aizstāvēsi
Es sevi neaizstāvu, es tev resetoju tikai vienu charu, kuram tpt 0h, jo Kapracis teica visus rrot, bet tāpāt vienu atstāja neRRotu.
Es nevienu lēmumu tavā sūdzībā nepieņēmu, es biju tas kurš teica faktus vadošajai komandai, lai viņi pieņem lēmumu.
Nu reali šai sūdzībai nav jēgas, jo nezināšana neatbrīvo no soda, tu palīdzēji transferot čuvakam, thats it.
Ja jauniņais nezinot servera noteikumus ar mašīnu izbraukšu cauri pūlim ar cilvēku, domā viņam neko neizdarīs? Viņu tak vnk forceapos. Lai arī viņš nezināja noteikumus.
ja izbrauks cauri pūlim kāpēc jāmet forceapp? Archa apmācīs.
Tiešām pasists esi? Es tev teicu es īsti neiebraucu kas notika, jo parbaudes darbu rakstīju.
Noteikumu nezināšana neatbrīvo no soda, slēgts.
sluker, hood trooper, Maruzha, Assassin, Pomidors, Mitrais, fletcher2, marats, Kapracis, renars, martinsh, maargarita, hoodsta, FalkeLV, Draugs, LUĪZE, dandijs, Tējaaa, Kristers, 518293182, Sestais, Emmet_Bowman, Angelis, Castellani, bLank, ELSB, Bridges, nauriks, Saulgreezy, RainersK, niksniklaavss, FizzyS, Bosch, Dinčaa, Sharper, ReeD, daunars, Dawitos, TrustR, uravnobeshen, Loews, Psychicaut, Liepinshh, ツARMISSツ, Gangsta, Skrevele, esketit., acelviz, Lynch, FL3X, ivanovs, Tominsh, 2Pac, kidpromil, Ryan Gosling, samantiina, itsyenik, sippa, Murish, archaa, Memorie, Vallteers, timaballs, Ricins, charlys, yanchux, Ofkors