Topikā lūdzams lieki nekomentēt.
Credits: Saulgreezy ©
Uzklausīju kritiku, kaut ko pamainīju, off to a new start ar šito.
Lieki nekomentēt, lūdzu un paldies.
Man jau cepī, tā tik dot vāļā..
-Aiz garlaicības izdomājām uztaisīt hood party, kur varētu viegli pārdot krapāli-
Nakts darbiņi , Black Guerilla Family Izpildijumā.
man patik. Beidzot pd bus daudz pozitivakas krasas.
pilnība piekrītu tāda jau arī bija doma šim visam nevis dabūt banu uz 30 dienām (lai los santos būtu krasaināks nevis drūmais black)
jebal ;DDDDD
Ja kāds zin, kas šo izdarīja, PM man lūdzu.
ze black gorilla femilu
'' Who you wanna hate now?
Pretty soon you gonna hate me ''
zayac, gerachnik, everest, klassiks, Saulgreezy, Liepinshh, Negro, timaballs, 9Boz, CiMBo, Floquet, sippa, Swufy, amsterdam, Zatlerzaurs, 7n4_, draiver, Draugs, HandlexY, Twizzy, BackSpace, Mitrais, niksniklaavss, nauriks, ivanovs, ForesT, Kapracis, Madden, Zariinjsh, Sestais, bLank, FalkeLV, Hačiko, fletcher2, DidzzyS, Sneaky, gxngmember, ELSB, dandijs, Angelis, Lauris29, archaa, Kristers, Bosch, tavsmurgs, Logix, Tankists, OpisLV, Skrevele, Assassin, smifnwessun, Murish, Sharper, juppi, Castellani, amiz, mamba yeaz, ČIGĀNS 3310, renars, Dyno, samantiina, hoodsta, bobo, Chester, Shamrock, dmer777, Marcis426, Dawitos, CarD, EBK, marats, Tējaaa, Ricins, Loews, SmokeyToney, kristaps_hokage, acelviz, ArtursLV, itsyenik, 518293182, Tominsh, Hopijs, girts, Maruzha, Brazy, Krisic, kidpromil, balenciaga, Ofkors, Dinčaa, Psychicaut, wardix, Devitais, , Bridges, Sabadijs, qtecc1, daunars, Ryan Gosling, maargarita, Tropkillaz, RainersK, uravnobeshen, Emmet_Bowman, hackyard, ecY, Lynch, tomka_c19, rihards2005, A1, Supreme, 2Pac, Origo Urla, Arhimēds Pitagors, santiz, MustanK, LUĪZE, Varde, Beichz, Rosols, SANLA, Beazzy, Kareem_Young, Raivis, NokiaExpress, kramste, Ceikaa, Kuzmics, LMD, hood trooper, Kiddo, grancmix, Twulkz, RavenS, GaraiS