Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Cracked
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Bridges
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Bridges, kautkāds gangsteris no Rs Haul, kapracis un es.
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Nepaties administratīvais ieslodzījums. (Vai nu edditoti ssi vai servera bugs / lagi) - apskatīsiet paši iekš pierādījumiem.
Pierādījumi: tiks norādīti zemāk.
Lietotāja iesniegtie pierādījumi - failiem.lv/u/z4w5k8xre#/
Situācija no mana skatu punkta - https://imgur.com/a/x7urelC
Komentāri: Īsti neizprotu vai tas ss ir tā teikt ar fotoapstrādes programmu izveidots vai arī tā ir servera vaina, proti bugs. PAPILDUS PIERĀDĪJUMUS JA VAJAG, TAD DODAT ZIŅU!
Ps : Kungi, palūgšu arhivet organizācijas kurās tā teikt ''rs haul gonna pay well.''
Skrīns kuru man iesūtija. Attiecīgi kkāds servera bugs?.
Nu vienozīmīgi es pirmo reizi redzu šitādu sūdu ka pie /togb čatā nevis nerādās nekas, bet notiek kkāds spams.
Es pats kad sēžu IC, vienmēr esmu uz /togb , un ne reizi ko šādu neēsmu redzējis..
- Neveidošu te čatu, un postu krāšanu, lai jau augstākesošie izskata.
Nu varbūt tas bija kautkāds gličš, pats neredzēju ko es ooc rakstu un manā ekrānā tas neuzrādījās.
Es personīgi uzskatu, ka šanī situacijā es neēsmu vainīgs, jo šī ir tā teikt servera nepilnība.
Papildus pierādījumus norādīšu zemāk.
Ieslēdz togb , uzspamo ar bindu, un pēctā ieslēdz togb?
Nezinu vai kāds vecāks admins izdomās tev iedot ekstra sodu, par to ka centies appist sūdzībā, kuru pats esi izveidojis - Cenšoties novelt sūdu , uz kkādu togb vainu, kuru pats redzams esi toglējis ,lai tev nerādās tavs spams, bet citiem rādās.
ja uzraksti togb tas personas, kas atrodās tev blakus nekādīgi nevar uzrakstīt ooc čatā, bridges
Ar bindu var, tikko pārbaudīju.
Visticamāk tas /togb gļuko, tāpēc arī apkārtējie redzēja viņa tekstu bet viņš pats neredzēja. Uzmetīšu aci tam.
Par šādu sīkumu nebij jāsoda, admins varēja privāti uzrakstīt lai beidz spamot.
Sūdzība patiesa, izdzēsīšu jailu, sodīts neviens netiek.
Jitzie, juppi, Scrubs, Bridges, Raivis, timaballs, rihards2005, ecY, Stock, Mitrais, Draugs, Memorie, CarD, Kapracis, Lynch, dandijs, 518293182, Kristherz, Dyno, Kristers, Bosch, archaa, uravnobeshen, Angelis, marats, niksniklaavss, ivanovs, Origo Urla, Murish, acelviz, samantiina, Tropkillaz, 2Pac, Ricins, Saulgreezy, draiver, Arhimēds Pitagors, hoodsta, Sestais, Tējaaa, bLank, Freimis, xxredneckxx, kidpromil, Assassin, ツARMISSツ, Castellani, Dawitos, Ofkors, Hačiko, Kriksis, FalkeLV, martinsh, sippa, charlys, FizzyS, Infernus, ELSB, GaraiS, LUĪZE, Psychicaut, Emmet_Bowman, qtecc1, Maruzha, Ceikaa, Sharper, RainersK, shockins, A1, TrustR, Gangsta, Twizzy, gxngmember, Sneaky