bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi
16
0
topic
Jauns gads, jauna ēra (Ieteikums 2021)
Fushion
Lietotājs
Fluzens
34 atbildes forumā
Online: 2d 14h 36m
Redzēts 2021. gada 09. novembrī, 19:04
Pievienots, 2021. gada 09. janvārī, 06:21

Vienozīmīgi kāds uzskatīs ka kāds no ieteikumiem ir uz mana viedokļa pamata, vai arī manis vēlams faktors. Dalīšos tikai ar ieteikumiem kuri domāju ari lielākā daļā projekta spēlētāju uzskatīs ka tie būtu jarealizē.

 

 

Ieteikums nr.1 - Legālo organizāciju "re-organizācija" - legālo frakciju reorganizācijā varētu saprast kā tās atdzīvināšanu, attiecās uz (LSPD/LSV/LSGD/LSZD organizācijām kas ir primāras roleplay attīstības svērā)

Ko var darīt lietas labā - virzīt spēlētāju auditoriju uz velmi pievienoties uz legālām organizācijām tādējādi attīstot tajās aktivitāti - šobrīd neviena no frakcijām neizrāda kādu aktīvu lomu spēli

Varbūt tikai mans uzskats, bet nedomāju ka IC lomu spēles svēra var attīstīties kad neviena primārā organizācija neizrāda aktivitāti. Piemērs - Nelegalo svēru darbībā notiek ievainošana/šaušana | civilajā - avārijas, traumas u.c apstākļi un sekojoši ja nav aktīva LSGD, tad arī situācija beidzas ar to kad kādu nošāuj, traumē jeb rp situācija beidzās bez sakarīga turpinājuma. Tas pats attiecās uz parējām frakcijām.

Ceru domu sapratāt.

 

 

Ieteikums nr.2 - Mehāniķu svēras "re-organizācija" - Atverot "privātās organizācijas" ir redzams ka ir diezgan daudz servisu, un arī pēc Meh spēju pieprasījumiem var spriest ka daudzi vēlās erpot mehāniķus.

Mans ieteikums ir diezgan vienkārš - Izveidot apstākļus kādos būtu nosacīts eksistējošo servisu skaits. Piemēram - Lai izveidot servisu jābūt pamatkapitālam, pamatdarbinieku noteiktam skaitam (piemēram 2mehi minimums) / Plašāks dzīvesstāsts, vai Meh spēju pieprasīšanas formāts jeb stingrāki noteikumi lai iegūt Meh power.

Ši brīža situācija ir sūlba - ļoti daudz servisi, ļoti daudz izsniegtas mehāniķu spējas - bet tāpat nenoviena servisa nav stabilas aktivitātes, sekojoši arī savedot kārtībā un izdomājot limitēšanu vai ierobežošānu mehāniķu spējām, būs redzams kuros servisos būs aktivitāte un interese attīstīt transportlīdzekļu labošanas/uzlabošanas lomu spēle. Negribu būt rupjš, bet sajūta lielākā daļa servera šobrīd sastāv no mehāniķiem kuriem visticamāk tā ir alternatīva taisīt mašīnas jo pay n spray pa nakti nestrādā.

Sekojoši Administrātoriem kas ietilpst Frakciju Komandā kopā ar komūna īpašnieku rast kādu sakarīgu risinājumu, lai labot šo nedaudz freeroomam līdzīgo situāciju.

 

 

Ieteikums nr.3 - Izveidot icly inflāciju - jebkādai svērai - ierobežot iespēju spēlētajiem fermot lielu naudas daudzumu, izvairoties no iespējama "statu restarta".

Radīt spēlētājiem šķērļus ietekmējot ekonomiku un radot grūtības kas neļaus fermot spēlētājiem IC resurus, sekojoši spēlētājus tāpat ka IRL liks izvēles priekšā. 

Ekonomiku ietekmēt elementāri - palielināt nodokļus / palielināt produktu cenas / mazināt algu / mazināt naudas plūsmu serverī (jobs / f3 / f3 peļņu sistēmas )

 

 

 

Ieteikums nr.4 - Sataisīt primāras lietas kas ir skriptos / resuros - /clothing sistēma (ir spēlētāji, tai skaitā es - nopērkot somas nevar rediģēt un nokarās visa sistēma) , telefons - zvanu laiku nepareizi uzrāda, noteiki kaut ko vēl ko piemirsu, moš kāds pieminēs.

 

 

 

Ieteikums nr.5 - Administrācijas "re-organizācija" - Pārliecināties par katra administrācijas biedra godīgu adminēšanas darbību, aktivitātes vērošana. Šobrīd grūti atrast kādu AD vai spēles uzraugu (GM) kas rādītu piemēru spēlētājiem, vai radītu jebkādu interesi erpot (to var elementāri panākt caur interesantiem rp topikiem / pamacībiem, u.c veidiem)

VCT - Transportlīdzekļu joma jeb /vehlibs grūti teikt ka attīstās - Ieteikums atrast kādu VCT biedru kas esoša līdera, vai BunnyHopa uzraudzībā radītu jaunas sistēmas transportlīdzekļu jomā, rediģētu pēc vienotas VCT biedru/BunnyHopa sistēmas u.t.t | Īssumā - atdzīvināt VCT svēru atrodot VCT līderi numur divi, vai pieslēdzot vēl kādu esošu administrātoru kuram ir saprašana tajā visā.

Pēdējo reizi rediģēja Fushion, 2021. gada 09. janvārī, 06:22.

Sestais
Bijušais administrators
431 atbildes forumā
Online: 24d 13h 43m
Redzēts 11. aprīlī, 22:39
Pievienots, 2021. gada 10. janvārī, 19:59
1
post

Itkā normāli ieteikumi,bet 5. ieteikums ir visai plašs.Par to interesanto AD/GM ,kas rādīs piemēru jau ir.Bluupinz,Sharper,TrustR, tie ir tie cilvēki un vel daži ,kas atveido kvalitatīvu RP iekš nelegālās un legālās daļas,bet nav jau kas mācās no tiem.Citi pat nezin kā atvērt forumu.Manuprāt,ja nemaldos,tad Montana izveidoja vairākas nelegālās pamacības,paskatoties uz jaunajiem nelegālajiem topikiem,var redzēt,ka viņiem nav interese iemācīties un pamacīties kā atveidot nelegālo RP.

Pēdējo reizi rediģēja Sestais, 2021. gada 10. janvārī, 20:00.
pagarinatajs
Nejaušs incidents
lietotajs++:)
edu sudus
285 atbildes forumā
Online: 16d 0h 17m
Redzēts 31. martā, 22:10
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 10. janvārī, 20:36
0
post

Lietotāji skatās šo tēmu: 0