Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ X ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ X ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ X ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ - ]
Anketa
Vārds: Markuss
Vecums: 18
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Lynch
Izveidoto personāžu saraksts: Jordan Wilson, Russell Capone, Mia Young
Pieredze šāda veida amatā: Nesen biju Uzraugs mēnešnieka serverī, bet serveris bija sūdīgs un man tur nepatika. Kā arī Uzraugs biju šeit, KICKĀ, izdariju mazu kļūdu, pēc kā amatu zaudēju. Bet komandas zinu, terminus zinu un kā arī erpot kaut cik protu.
Pieredze lomuspēles jomā: Nu spēlēju PH pirms kicka, laiku atpakaļ un tajā laikā tikai sāku vispār ar RP iepazīties. Gāja, kā jau visiem sākumā, bet iemācijos. Nu tagad spēlēju tikai KICKU un pa lielam visu jau zinu un esmu apguvis.
Servera /history ekrānšāviņš: https://failiem.lv/u/jmaqh6mtk">https://failiem.lv/u/jmaqh6mtk
Motivācijas vēstule: Es pildīšu savu Uzrauga pienākumu, kā vajag. Kam vajadzēs, tiem pamācīšu terminus un RP izpratni. Ātri iepazīšos ar visām servera funkcijām, kārtīgi izpratīšu serveri. Esmu diezgan lādzīgs čalis, nemeklēju kašķus, ne ar spēlētājiem, ne administrāciju. Sadarbošos ar servera uzraugiem un administratoriem un darīšu visu, kas ir manos spēkos, lai palīdzētu gan servera administrācijai, gan spēlētājiem, lai viņiem būtu jauka un patīkama spēlēšana. Mans RP nav ideāls, bet katru dienu mācos, lai tas būtu labāks un es vēlos palīdzēt to iemācīt un izprast arī citiem spēlētājiem.
@sippa sen neesmu on vairs, jauc kaut ko.
Hz no tevis nēesmu redzējis rp parasti ar auto braukā.
Noah Miller - Dzīvs - Miller's Ranch
Atbalstu. Iespēju var dot un pat ja RP līmenis nav pagaidām tik spīdošs, servera darbos lieka palīdzība nebūs. Galu galā sūdīgāks gm par fletcher jau neviens nebūs.
Esmu redzējis viņa rp, tas ir normāls, viņš kad iepriekš bij gms diezgan palīdzēja, uzklausīja, palīdzēja izrisinat situāciju.
Chalis pa dzivi normals un sakarigs, vienmer izpalidz kad vaig, es tikai par lai vins ir GM, jo tomer visi pielauj kluudas.;(
Ļoti izpalīdzīgs, un ir daudz ko paskaidrojis! Esmu par!
Izcilus kandidātus nekad nedabūs. Lai tev arī tās zināšanas nav lomuspēlē kā tiem kuri jau rpo entos gadus, bet saprašana ir. Pret visiem esi mierīgs un izturies ar cieņu, kas ir liela vērtība esot šajā statusā.
Lai arī iepriekš biji nopircis to statusu un man paspīdēja informācija, ka tevi lika citiem specot un ziņot par vismazākajām kļūdām, lai izēstu no komandas, kas ir ļoti nepareizi.
Es rekomendēju. Esot statusā tu iemācīsies ar to apieties un tehniskajās ziņās aktīvi palīdzēt.
pacans tu varbūt esi normāls , bet statuss nav priekš tevis pagaidām , pietiekami pierādiji savas prasmes , kad negribēji pazaudēt ak. Kā tu taisies kādu apmācīt , ja līdz galam pats nezini rp un terminus tu točna nezini visus , labi varbūt tagad esi iemācijies , bet tad , kad tev vēl bija gm tu galīgi greizi aizšāvi , pret.
Cilvēks ir ļoti saprātīgs un draudzīgs to sapratu kad sāku sadarboties.Visi pieļauj kļūdas,un kad bija gm nekad neesmu redzejis kad izmantotu gm spējas savām vajadzībām IC, atšķirībā no dažiem kuriem vārdus neteikšu.Es domāju ka problēmas par rp un gm komandām nebūs jo jau ir bijis viens.Esmu par!
ar servera funkcijam jaiepazistas sakuma un tikai tad japiesakas, nevis otradi, ielu puletaj
Pret, pret, pret. Piekrītu un domāju to pašu, ko @pagarinatajs
Visi esam cilvēki. Katrs mācās no kļūdām. Pats neticu, ka visa komanda ir tik nopietna, ka viss rit gludi. Par.
pret
-diezvai ko labu iemacīsi kādam jauniņajam skatoties pēc Tava /history
d-iezgan seklas īpašības un mērķi ko ar GM statusu vēlies darīt
-pārāk zaļš gurķis vēl priekš statusa, varbūt kkad nakotnē tik.
11 ajaili menesa laika
nop
Pašlaik laikam būšu pret. /history redzami daudz ajail, un bieži esi pārkāpis vienu un to pašu. Pie pieteikuma varēji vēl nedaudz labāk piestrādāt. Un redzot to, ka spied dislike uz cilvēka komentāriem, saprotu to, ka nespēj uztvert kritiku.
Sippa jau augstāk visu pateica. Pret.
cau
Ieliktu par, ja vismaz būtu nedaudz vairāk pacenties pie pieteikuma, bet tagad tas ir viens no faktoriem, kāpēc būšu tomēr pret tavu kandidatūru!
Historys, neaktivitāte, kā daudzi minēja - RP prasmes, protams, nekad nevar zināt, varbūt arī tu būsi labākais GM's servera vēsturē un iespēju var dot ikvienam, bet šoreiz gan būšu pret!
Veiksmi, brālēn.
Osmans, Jitzie, Origo Urla, LaMpAcKa, naurz, dandijs, TrustR, sippa, daunars, timaballs, archaa, Dyno, Kristherz, nauriks, amsterdam, Murish, Lynch, A1, Mitrais, Memorie, Angelis, flores el rey, RainersK, Sharper, RavenS, Tropkillaz, juppi, FizzyS, Kiwix, qtecc1, Saulgreezy, Ricins, niksniklaavss, Devitais, Bosch, Draugs, Sestais, bLank, FalkeLV, Ryan Gosling, 518293182, Bridges, Kristers, FL3X, Castellani, LUĪZE, tomka_c19, laurislv, “Markuss”, Psychicaut, Signee, Kriksis, 2Pac, hoodsta, Kamars, fletcher2, Infernus, maargarita, Fushion, uravnobeshen, Ofkors, ivanovs, Assassin, Hačiko, pagarinatajs, Tominsh, ツARMISSツ, martinsh, smifnwessun, santiz, ELSB, yanchux, marats, Tējaaa, Sabadijs, Dinčaa, samantiina, Skrevele, GaraiS, Daave, renars, qqlaurisqq, p̷̫̝͌̈́ì̷̝d̴̥̉r̵̗͉̂́, W011y, Deivs, acelviz, Dawitos, charlys, ForesT, Twizzy