bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par administrāciju
1
12
topic
[Sūdzība] Montana
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 9. maijā, 21:19
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 09. janvārī, 19:08

 

Iesniedzot sūdzību par administrāciju

 

Lai vieglāk izsekot līdzi izveidotajam saturam, tā nosaukumam ir jāatbilst šim formātam: 

[Sūdzība] Augstākstāvošā lietotājvārds

Piemērs: [Sūdzība] yostu

*Ja situācijā tika iesaistīti vairāki administrācijas locekļi, kuri kaut ko pārkāpa, tad tēmas nosaukumā jānorāda katra lietotājvārds

 

Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību

Tavs lietotājvārds:  Fletcher

Augstākstāvošā/o lietotājvārds:  Montana

Iesaistīto personu lietotājvārdi:

Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa:  Uzlika forceapp par vienīgo jail-pārkāpumu manā /history. Nenolasīju numurazīmi no mašīnas modeļa bet gan no ALT, kaut gan no 1x1 mašīnas modeļa numurazīme tika noņemta, kā lai es zinu to, ka tā ir noņemta, ja es nevaru saskatīt pat to balto pleķi kurš attalumā bugojas? Saņēmu forceapp par 1 MG jailu, nopietni? 

Pierādījumi: https://imgur.com/a/Q9Y6pt8

Komentāri: 
Tātad - 
Vakardienas situācija, kurā pa mums šāva no mašīnas, kurai tika noņemta mašīnas numurazīme no mašīnas gta sa modeļa bet gan ne no ALT.
Administrācija apgalvo, ka ALT tas ir OOC, tā tas ir, bet ALT mašīnai ir tāds ooc, ko izmanto IC.

Dzīvē tu mašīnas numurazīmi saskatīsi no normāla attaluma, ko apgalvo CSDD eksāmens. 

Dzīvē tu numuru saskatīsi un spēsi izlasīt. Spēlē, numurazīme pat no 5 metru attaluma izskatīsies pēc kā šāda - 
Šajā bildē ir salasāms, jo esmu piegājis pietiekami tuvu, pamēģiniet paši paskatīties no lielāka attaluma.
Tādēļ ir domāts mašīnas ALT, lai var to numurazīmi saskatīt no pieklājīga attaluma, tā kā tas ir realitātē, jo tu mašīnas numurazīmi spēlē nevari saskatīt, jo tā ir pikseļaina.

Mums bija chase, mēs zinājām ka cilvēki mašīnā ir bruņoti un pa mums šaus, mēs centāmies braukt, nevis cenšamies saskatīt mašīnas numurazīmi.
Mašīnas modeļa numurazīme bija balta, bet kurš pievērš uzmanību kaut kādai mašīnas modeļa numurazīmei, ja ir ALT, kurš ir pieejams redzēšanai no normāla attāluma, ko izmanto IC? Tik pat labi aizliedzam no ALT skatīties mašīnas modeli un uzliekam firmas logo uz mašīnu ar skriptiem un samazinam to, izveidojam tik pat pikseļainu.

Uzskatu ka forceapp un jails par MG ir nepatiess, jo netika veikts pārkāpums ne no vienas puses. Mēs nezinājam ka mašīnai nav numurazīmes, jo vienmēr esam vadījušies pēc ALT apraksta, kas palīdz mums saskatīt to numurazīmi tāpat kā dzīve. 

Vēlos saņemt unjail, unforceapp.

P.S Forceapp iemesls ir pārlasi noteikumus, bet tur nav neviena nosacījuma par numurazīmu un ALT informāciju, stulbais montana.

marats
VIP
420 atbildes forumā
Online: 51d 3h 40m
Redzēts 28. aprīlī, 11:59
Pievienots, 2021. gada 09. janvārī, 19:09
3
post

NUMURZĪMES VISPĀR FIZISKI NEBIJA, TEV NEBIJA KO SALASĪT?

Pēdējo reizi rediģēja marats, 2021. gada 09. janvārī, 19:09.
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 9. maijā, 21:19
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 09. janvārī, 19:10
8
post

Jā - kā lai es saskatu to 1x1 mēslu uz mašīnas modeļa, ja viņš ir tik sūdīgi saredzams? 
Es nevaru saredzēt kaut kādu pikseļainu sūdu no attaluma ar savu sudigo monitoru, ņemot vērā vel savus fps dropus, gta sa pikseļus un ātrumu mašīnai + ņemot vērā vēl to ka man ir jāseko līdzi ceļam. 

marats
VIP
420 atbildes forumā
Online: 51d 3h 40m
Redzēts 28. aprīlī, 11:59
Pievienots, 2021. gada 09. janvārī, 19:12
2
post

Ja tev ir tik sūdīgs pc, tad kāpēc ir jācieš spēlētajiem?

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 9. maijā, 21:19
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 09. janvārī, 19:14
3
post

Kur bija problēma izņemt to informāciju no ALTa, kas tiek izmantots tā, lai var redzēt numurazīmi no normāla attaluma?
Es neskatos uz pikseļiem, es skatos uz mta funkciju - ALT aprakstā esošā informācija.
Servera īpašnieks BunnyHop šodien čatā apstiprināja, ka var izņemt vizuāli no modeļa un no ALT apraksta, tad kur problēma izņemt no apraksta? Neviens spēlētājs neskatās uz to pikseli, jo viņu fiziski nevar salasīt, tik pat labi tas baltais sūds varēja būt bugs, bet kā lai es par to zinu? Bugs vai nav? Tieši tādēļ ir ALT apraksts, kur to info var redzēt, tieši tāpat kā mašīnas modeli, kuru arī tur var noņemt, ja speletajs uzerpo mašīnas deformāciju, vai noņem logotipu - pieņemsim. 

Kādēļ man ir jācieš, ja administrācija visu varēja izdarīt daudz ērtāku un patīkamāku, ja izņemtu info no alta un no mašīnas modeļa? 

Arhimēds Pitagors
Lietotājs
Arhimēds
248 atbildes forumā
Online: 18d 0h 50m
Redzēts 2023. gada 22. septembrī, 08:21
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 09. janvārī, 19:16
0
post

 

To var traktet ari ka

/b

AAAA! Paliga policija masinu konfisceja ? Ko izdomat? A ja numurzime tacu nav xdddd

dvj apmulkosim un uzrakstisim sudzibu,vismaz masina bus atpakalj

raksti sudzibu,ja kas montana palidzes,jo coms

Apbalvojumi

Pitagors
Ὁ Πυθαγόρας ὁ Σάμιος
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Personīgā informācija
Dzimis580.—572. gadā p.m.ē.
Samosa, Senā Grieķija
Miris500.—490. gadā p.m.ē.
Vispārīgā informācija
Skola, tradīcijaPirmssokratiķi
Galvenās interesesĒtikametafizikamūzikamatemātikapolitika
Valodasengrieķu valoda

Pitagors no Samas jeb vienkārši Pitagors (sengrieķuὉ Πυθαγόρας ὁ Σάμιοςho Pūthagoras ho SamioslatīņuPythagoras, dzimis ap 570. gadu p. m. ē., miris ap 495. gadu p. m. ē.) bija joniešu matemātiķisfilozofszinātnieksārstspolitiķispriesterisizgudrotājs, visplašāk pazīstams ar Pitagora teorēmu.

Pitagorisms kā dzīvesveids bijis saistīts ar iniciāciju noslēpumos un bijis līdzīgs orfismam, kas to, domājams, ietekmējis. Tāpat kā orfisma, arī pitagorisma nolūks bijis padarīt dvēseli tīru (katharmoi), lai pēc nāves liktenis tai būtu labvēlīgs. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Pitagors nav atstājis nekādus rakstītus darbus un ka viņa idejas turpinājušas pastāvēt viņa skolniekos.

Dzīvesgājums[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagors, domājams, dzimis ap 570. gadu p. m. ē. Samas salā (Jonijas jūrā starp Turciju un Grieķiju) Jonijā un miris ap 495. gadu p. m. ē. Metapontā, Lukānijā. Ap 532. gadu p. m. ē. atstājis Samu, lai izvairītos no Polikrata tirānijas, un Dienviditālijas grieķu kolonijas pilsētā Krotonā nodibinājis vēlākajiem ordeņiem līdzīgu savienību reliģiski ētiskai dzīves reformēšanai, tā saukto "pitagoriešu skolu". Domājams, sākotnēji tajā ietilpuši ap 235 biedri, no tiem 18 — sievietes.

Skolas locekļiem bijusi jāievēro stingra disciplīna un zināmi priekšraksti, un viņi nodarbojās ar matemātiku (skaitļu īpašību pētīšanu). Savas disciplīnas dēļ skola drīz vien ieguva ievērojamu politisku svaru arī citās Dienviditālijas un Sicīlijas grieķu koloniju pilsētās. Tas kļuva par iemeslu demokrātu sazvērestībai, un pēkšņs uzbrukums skolas vadoņiem (tos sadedzināja kopā ar māju, kurā tie apspriedās) iznīcināja tās varu vispirms Krotonā un pēc tam arī citās pilsētās, izņemot Tarentu un Regiju. Pastāv versija, ka Pitagors pats gājis bojā šajā uzbrukumā, taču vairums vēsturnieku uzskata, ka viņš jau agrāk atstājis Krotonu un miris Metapontā.

Pitagora uzskati[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagora filozofijas pamats ir gluži vienkāršs: "Visus cilvēkus var iedalīt trijās grupās, tāpat kā visus cilvēkus, kas apmeklē olimpiskās spēles, var iedalīt trijās grupās. Zemākā sastāv no tiem, kas nāk pirkt un pārdot. Nākamie ir tie, kas sacenšas. Taču visaugstākie ir tie, kas nāk skatīties. Cilvēkus attiecīgi var iedalīt tajos, kam svarīga manta, tajos, kam svarīgs gods, un tajos, kam svarīga gudrība. Tātad visaugstākā apskaidrība ir zinātne bez interesēm un cilvēks, kas sevi tai ziedo, patiesais filozofs, kas sevi veiksmīgi atbrīvojis no "dzimšanas apļa"."

Grūti iedomāties vēl kādu sabiedrību, kas tik ļoti cienītu savu dibinātāju un reizē būtu tik atvērta pārmaiņām. Pitagoram viņa laikā tika piedēvētas pārdabiskas spējas, un daudzi atklājumi, kas nebūt nebija viņa. Viņa autoritāte bija tik liela, ka pietika pateikt: "Viņš pats teica" (autos ephē), lai izteikumam tūlīt paklausītu.

 

ecY
Lietotājs
70 atbildes forumā
Online: 4d 12h 17m
Redzēts 2021. gada 09. aprīlī, 23:28
Pievienots, 2021. gada 10. janvārī, 03:18
3
post

Topic gavno avtor mudak

ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2021. gada 10. janvārī, 04:49
0
post

Tā numurzīmju nost ņemšana ir diezgan debīli uztaisīta un maldinoša, tieši mehāniķu funkcija. Lielais jautājums rodās tad kad nav vizuālais un ir ALT vai otrādi. Numurzīmes vizuālo daļu var noņemt, ALT numurzīmi nevar noņemt. Risinājums šai problēmai būtu atņemt mehāniķiem numurzīmju noņemšanas funkciju, numurzīmju noņemšana turpmāk ietu tikai caur adminiem, lai nečakarētu nevienam smadzeni. Ja ir numurzīme tad viņa ir, ja nav tad nav. Rīt visticamāk jau šis tiks ieviests.

Sūdīgs risinājums būtu atstāt mehāniķiem numurzīmju noņemšanas funkciju un uztaisīt tā lai noņemās gan vizuālā numurzīme, gan ALT uzraksts. Mehāniķi varētu jebkuram noņemt numurzīmes ar 1 klikšķi.

@MONTANA visi zin ka tev viņš besī, tikai tas nav iemesls izmantot statusu savā labā. Viens jails nav iemesls lai mestu kādu forceapp, kur nu vēl par tādiem sīkumiem. Neatkārto vairs šo. Forceapps un jails ir dzēsti tāpēc, ka admins noņēma numurzīmi ne-līdz-galam. 1/2 no numurzīmes ir jebkura spēlētāja maldināšana, tā ir servera vaina. Rīt visticamāk jau tiks veiktas izmaiņas sakarā ar šo problēmu.

Sūdzība patiesa, jo forceappam nav normāls iemesls.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0