Tavs vārds, uzvārds (Uzvārds nav obligāts): Krišjānis
Vecums: 16
Pieredze RolePlay jomā: Tagad iespējams daudz mazāka, bet kādreiz ļoti liela, pavadīju dienu dienā MTA/SAMP taisīju savus serverus, daudz kur palīdzēju, bet tagad tas viss jāatsāk.
Intereses/hobiji: Interesē viss saistītais ap sportu, protams mans hobijs ir basketbols, spēlējis esmu arī pirmajā divīzijā, kas ir augstākā Latvijas LJBL divīzija, bet protams nevar aizmirst arī datorspēles.
Interesants notikums, saistībā ar RP (Nav obligāts): -
Sociālo tīklu nickname (Nav obligāts): Laikam neiemetīšu, ja baigi interesēs, tad pateikšu
Velmes, ko vēlies piepildīt, atrodoties šajā komūnā: Uzbūvēt tādu labu pieredzi citiem, sev, lai prieks katram kurš ienāk, protams nevēlos toxicityu ļoti, tas man ļoti nepatīk un pa dzīvi esmu ļoti priecīgs un jauks cilvēks, tāpēc tālāk no tiem negatīvajiem
Novēlējums serverim/spēlētajiem: Paliekat ar vēsu prātu
Kāda piebilde/komentārs, kas neatbilst iepriekšējiem nosacījumiem: Ir bijuši daudz interesantu RP notikumu, tikai grūti tos atcerēties.
Yo
Sveiks Krišjān! Lai viecas iepazīt jaunus cilvēkus
yo
Sveiks Kriš
Hz kāpēc man uz šo atnāca paziņojums?
Laikam tā ir zīme ka ir jāpasaka čau
Yo, lai veicas
||Johnson Edge - DZĪVS- Los Santos Customs||
||Felix Lorenz - DZĪVS - 15 BLVD Cathay Criminals||
čau, veiksmi
fujax
Sveiks Krišjāni! Vēlu Tev veiksmi un atrast jaunus draugus kā arī pavadīt ar mums visiem jauki laiku un izklaidēties!
Sup,brotha! Kādu dienu uzerposim kopā,prieks kad centies,un vēlies atsākt iesākto!
Yo! Lai veicas ar mani erpot , anyway GL&HF
RavenS, daunars, Enija, dandijs, ForesT, Tomss, expensive, samantiina, ELSB, Angelis, ReeD, fletcher2, Origo Urla, kanzi, Lynch, santiz, GaraiS, Psychicaut, yanchux, Ricins, CarD, ivanovs, maargarita, pagarinatajs, acelviz, Dinčaa, DidzzyS, teoy, SHIT, Murish, Tējaaa, archaa, uravnobeshen, Draugs, Leht1, FL3X, Kapracis, Castellani, 518293182, Loews