Iesniedzot sūdzību par spēlētāju
Lai vieglāk izsekot līdzi izveidotajam saturam, tā nosaukumam ir jāatbilst šim formātam:
[Sūdzība] Pārkāpēja Vārds_Uzvārds
Piemērs: [Sūdzība] John_Lewis
*Ja situācijā bija vairāki pārkāpēji, katra pārkāpēja Vārds_Uzvārds jānorāda tēmas nosaukumā
Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: ralfs112
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Smot un Jeremy Gates
Iesaistīto personu lietotājvārdi:
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Tādat saksim ar to , kad vakar uz 00:00 ap to pusi , man rakstija pmos "Jeremy gates" par lodem teicu kad man ir bet teicu lai mekle ic es braukajos braukajos shis kliedz "e e e" es apstajos un tad , es teicu "ko vajag" shis atbild "pardot kalasham lodes un tec"
es protams atbildu "Jā" mes satīkamies aiz bankas bet vinjs nezinaja kad es esmu ments tad kad teica lai paradu lodes es izvliku erpiski no duty belta ieroci un notemeju shis saka ludzu nereste mani vane un tad es teicu kur ir ierochi shis saka ne un ne un ne ka neteiks tad pateica shauj kaut vai nost es noshavu pec butības jabut ck bet labi... Tādat es redzeju automašinu , ar kuru atbrauca nolemu to parmeklet , es ar rp atlauzu vaļa, un parmekleju staveja ekztaži 2 un ak ar 1 mag un camel paciņas 2 tad vinjs pieskreja saka raudat kad viss oc tika attrisinats es saku ne ne ne un tad es braukajos un mani tas Smot atepoja uz /gmlounge un saka lai atdotu ieroci shis 100% atvera atri photoshopa un saedītoja no cita datuma ar manu vardu un ta talak vai ari caur goggli visu saedītoja un ta ari es sapshihojos izgaju ara un ienaku iekša kalashas nav tie tur sež un iedeva forceapp par apsulīt neko... Tādat šeit divi viena sudziba par speletaju un sudziba par gamemasteru.
Pierādījumi:
Komentāri: Velos dabut atpakaļ kalashu un 2 ekztasi
Iesniedzot sūdzību par spēlētāju vēlams iesniegt pēc iespējas detalizētāku situācijas aprakstu un vairāk pierādījumus, lai situācijas risināšana ietu raitāk un neveidotos domstarpības.
Bik sasmīdināji mani, gribi sev to ak, ko atņēmi Jeremy Gates, kā policists duty laikā? be more realistic my nigga
Man patīk, ka tu neieliki visu sarunu, kas notika starp jums caur PM -
bruhhhhh tu esi fuj fuj man tadi pat nav jo tie ir editoti lowak
tu esi fuj fuj, ja apsoliji, ka neapisīsi, bet apisi
un atdzīsti savu vainu, te visi nav debīli lai ticētu, ka tas ir edit.
un trešais ceru tevi nahuj izmetīs no lspd
Noah Miller - Dzīvs - Miller's Ranch
Fuj kur tādu dauni var LSPD Panjemt , AHUJEEEEEL
Viss tiks atgriezts atpakaļ, bet abi tiekat sodīti par MetaGaming. Forceapps nost un lai neredzētu vairs nevienu OOC satikšanos un OOC dealu.
Sūdzība patiesa, sazinies ingame lai atgūtu zaudēto.
rackzz, Jitzie, Origo Urla, Assassin, hoodsta, Kiddo, draiver, Kiwix, KristapsDD, nauriks, Raivis, Castellani, dandijs, Gangsta, Kapracis, 518293182, Kazocinsh, fletcher2, Dyno, ivanovs, niksniklaavss, TrustR, Kristers, Kriksis, Draugs, Bridges, Ryan Gosling, bLank, LUĪZE, Ricins, Psychicaut, Sestais, Daave, Sneaky, ツARMISSツ, archaa, Murish, Hačiko, Dinčaa, kanzi, RavenS, timaballs, uravnobeshen, FizzyS, Sharper, Angelis, smifnwessun, Infernus, marats, Swufy, Liepinshh, GaraiS, Ofkors, ELSB, martinsh, Kristherz, Loews, Lauris29, “Markuss”, Gozmit, yanchux, daunars, Tropkillaz, Sc4rLV, renars, Maruzha, samantiina, acelviz, gxngmember, Memorie, FalkeLV, Tominsh, Saulgreezy, santiz, A1, FL3X