PIETEIKUMA IESNIEGŠANA.
1. Posms - Personīgā informācija.
Vārds, Uzvārds: Matthew Farandeza
Personas kods: 010192-*****
Vecums: 29.gadi
Dzimums: Vīrietis
Tautība: Amerikānis
Rase: Melnādainais
Telefona nummurs: 378745
Dzīvesvieta: Groove street
Deklarētā dzīvesvieta: Groove street privātmāja
Kriminālā pagātne: Nav tādas varbūt tikai sodu kvītis
2. Posms - Anketa un vakances izvēle.
Vai jebkad esi interesējies par to, kas notiek ziņās, kā tās veido?: Esmu interesējies jau kopš 13.gadu vecuma patika skatīties televizoru kā tur intervē cilvēkus kā veido pasākumus. Un protams kā uzdod jautājumus.
Kāpēc uzskati, ka vari būt noderīgs LSZD?: Esmu bijis izveidojis tā teikto ziņu dienestu garāžu. Kur ar čomiem mācijāmies būt žurnālisti operātori utt. Tas bija, kad man 17 bija. Es biju priekšnieks un arī pats žurnālists čomi bija operātori sekretāri. Māku uzdot jautājumus lai nešistu dīvaini, kas notiek ko tu stūķē mikrafonu sejā. Arī kameru māku noturēt, bet vieglāk man būt žurnālistam. Varu arī būt sekretārs vai arī vietnieks, bet šaubos kad no šīm vakancēm ir brīva
Vai uzskati, ka esi gatavs ziedot sevi darbam jebkurā diennakts laikā?: Esmu gatavs un neēsmu kurš atpūšas visu laiku. Varbūt ar draugiem tur ar mašīnām nodarbojamies, bet tas tā.
Iepriekšējā darbavieta?:Preču piegādātājs
Izglītība: Los Santos Ziņu vidusskola
Vai esi gājis kādus Žurnālista/Fotogrāfa kursus?: Žurnālista kursos esmu gājis.
Vai tava privātā dzīve neietekmēs darba gaitu?: Nevajadzētu.
Vai tu spēj rīkoties ātri, reizēm nemanāmi?: Man tas ir bieži ir jādara, protams kad jā.
Vēlāmā vakance(Atstāj 1, pārējās izdzēs):
Žurnālists
3. Posms - Out Of Character
Vecums(Ja esi zem 15, vari neturpināt, ar retiem izņēmumiem): 15
Ekrānšāviņš no admin /history: Slikts kompis tapēc visu pierakstīšu te
Diemžēl dēļ mana stūlbuma NonRp driving+ troll 120 min
un DM nezinu tur pats nesapratu kapēc ieslodzija.
Nospēlētās stundas: 97h apmēram
Vārds: Ralfs
Vai māki apieties ar Photoshop, vismaz kvalitatīvi ar Paint?(Svarīgi): Nu tā varu izmantot citas programmas.
Tavs UCP iekš spēles?: AdmixX
4. Posms - Nobeigums.
Papildus informācija.
Tavs Discord, ja izmanto : AdmixX#8310
Komentāri, kurus ņemt vērā, izskatot pieteikumu: Neskatieties uz maniem ajail biju lohs un tagad esmu visu apdomājis. Un,kad neuzliku bildi augšā, jo rakstiju caur telefonu.
Labdien cien. M.Farandeza , izlasot jūsu iesūtīto anketu ar prieku varu paziņot ka tiekat izsaukts uz parrunām.
Sazinasimies ar jūms tuvāko 48 stundu laikā.
Ar cieņu Ziņu dienesta priekšniecība.