Tavs lietotājvārds: Wo1in
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Memorie
Iesaistīto personu lietotājvārdi:es vēl tur pacani menti
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Kr4 čalis pasaka thurst lai met ck thurst uzmet. Es nebiju vainīgs neko nedarīju sēdēju ēdu, A galvenais man un vēl vienam ck A tiem kas brauca utt tiem nav ck. Viņš muka no mentiem nu un tad beigas uzmet ck A tiem 2 nav. Nu kur sakars. Un galvenais sēdēju ēdu un neko nedarīju. Tie tur ko muka. A tiem nav ck A man ck interesanti. Gaidu unck
Pierādījumi:nav, ko tur var pierādīt
Komentāri: gaidu unck un tam otram ar
jā, piedalījos situācijā.
bišcīt pārspīlēti no memorie un trusta. Nerunājot, ka lspd lido tieši purnā un pito. Abi auto aizlido kādus 200m projām viens no otra.
Mani šeit neiesaistīt, Memorie prasīja lai uzlieku CK, jo viņam laikam nav tāda iespēja. Es ne situāciju redzēju, neko.
Thurst, Tu ja bet memmorie pa neko psiho un sjo liek mest ck ck ck ck. Nabags
žēl, ka neuzfilmēju video kā viņi cītīgi centās minūti nošaut mūs visus, lai daži indivīdi saņemtu ck. Kāds paskaidrojums, memorie?
Tas ir dirsā, kaut kāda huiņa. Man ar unck vajag.
Nepieciešams loģisks paskaidrojums no spēles uzrauga - Memorie par notikušo incidentu.
-Kādu iemeslu dēļ vispār tika nogalināti tēli?
@Kapracis menti teica, lai memorie liek ck, tas ar ņēma un lika.
@Raivis viņš teica, lai Thurst liek
Situācija sekojoša, tika saņemts no kolēģiem ziņojums, ka personas vairākkārtēji braukā gar IGS lielā ātrumā , ir bruņoti un šaudās. Tad personas tika atrastas atkārtoti un sākās pakaļdzīšanās. Pakaļdzīšanās laikā no bēgļu auto sāka šaut, pofig ka brauca . Līdz ko tika apturēti , sākās apšaude, kā rezultātā sāka šaut no auto, attiecīgi visi policijas darbinieki atklāja uguni pa auto un šāvēju, tā rezultātā apšaudē visi mira. Attiecīgi tika palūgts pēc ši uzlikt CK. Neredzu nekur pārkāpumu.
@Memorie, vispār uz jums šāva tad, kad mukām, a tad kad masina nomira, neviens nešāva. Gaidijām norādes no jums, bet jūs visi sākāt šaut kādu minūti, kamēr visi miruši. Un tad OOC bļāvāt ''CK, CK šitiem''
@memorie, apsties cītīgi savāk logfile, tur pat mans nick nav rakstīts, tikai mentu.
Ahahaha, izņēmi logfile, ko pats iemeti
nauriks, gerachnik, Jitzie, Memorie, dandijs, 💜 Tvaiciņš 💜, Sestais, Origo Urla, Kristers, Liepinshh, Twizzy, blaze, HENKONZ, Čivrix, raivorijs, Gozmit, 2Pac, ForesT, Enija, ! starxzs, Bosch, Pomidors, KristapsDD, daunars, timaballs, Raivis, Murish, fletcher2, Freedy, DriverOG, Assassin, Kapracis, Draugs, Mitrais, Tomss, Tominsh, ArtursLV, Swufy, archaa, Sharper, Volks, Lynch, renars, martinsh, Ricins, Sabadijs, Maruzha, 518293182, rihards2005, TrustR, ivanovs, Kriksis, marats, samantiina, Durdulis, CarD, Beichz, gxngmember, niksniklaavss, RainersK, 𝙀𝙨𝙠𝙖, FL3X, Tropkillaz, Bridges, sippa, ツARMISSツ, smifnwessun, LUĪZE, “Markuss”, LaKush, Pystoletofs, Psychicaut, Tējaaa, Angelis, Dinčaa, Žirgan, Castellani, Gangsta, hoodsta, Vexiinn, bLank, ELSB, PETER1ZZ, FalkeLV, tavsmurgs, Sc4rLV, amsterdam, Lauris29, Devitais, Saulgreezy, SHIT, acelviz, n1k0lajsxd, Loews, Ofkors, A4tech, Deivs, Fushion, MMD, maargarita