bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par administrāciju
6
0
topic
Sūdzība [ Bridges ]
nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 7. maijā, 03:58
Pievienots, 2021. gada 02. janvārī, 16:48

Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību

Tavs lietotājvārds: Naureens - Vasiliy Novofrimov.

Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Bridges

Iesaistīto personu lietotājvārdi: Es un Bridges, bet kad dabujām ārā auto, arī Yappidors piedalījās.

Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Īsti neko tādu no noteikumiem nepārkāpa, bet mēs ar Yappidoru aizbraucām līdz TLL, pēc kā uzzinājām kad mans auto ir konfiscēts, es to nopircis biju un vēlāk noparkoju vietā, kur tiešām nevajadzētu konfiscēt, ja kāds jau nebija iekāpis, noņēmis handbrake un aizstūmis kautkur, bet labi, mēs uzpirkām apsargu, pirmajā reizē tas atteicās ņemt naudu, bet uzreiz pēc tā, kad piedāvāja lielāku summu, tas piekrita un izlaida mani ar manu auto ārā, mūs ārā teleportēja GM - Ofkors, bet Bridges teica kad bez atļaujas to darīt nevarēja, viņš neatbild par nelegālajām un tieši šī iemesla dēļ, viņš mums to auto zagt atļaut nevarēja, bet kādā sakarā lai es to zagtu, ja tas ir mans, bet kāds āksts ir sellojis uz frakcijas..? 

Un tagad par ko es vēl vēlētos sūdzēties, administrātors ir duty'ā vislaik, bet braukā ar savu privāto auto, viņš redz kad ir uzrakstīts reports, bet ir tik grūti uzrakstīt /ri 1, bet tāpat turpina braukāties, man kā loham jāstāv un jāgaida uz administrāciju, kad viņi ir duty, bet netiek sodīti par to, kad afk'o , vai dara vēl kautko citu, jo spēlētājs tiktu izkikots ārā no servera, bet ar administrāciju nekas tāds nenotiek, ja Tev ir zemāka pakāpe, tad Tev ir bail kikot ārā, jo negribas izlidot ārā no staffa, vai vel kautkas, piemēram, ja būtu spēlētājs jāsoda ar administratīvo ieslodzījumu, kāds to izdarītu ar vislielāko prieku, bet kad būtu jāsoda kāds, kurš ir augstāks par Tevi, administrātors/GM nomīstu un pateiktu, kad uz viņa dirsīs, vai darīs vēl kautko.

Pierādījumi: https://prnt.sc/weq738 
https://prnt.sc/weq7mq
https://prnt.sc/weq8eq
https://imgur.com/a/31pDpPS
Atvainojos par to, kad tik daudz linki, bet šie linki ir tikai tāpēc, lai varētu aizkrāsot ciet visu, kas spēlētājiem nebūtu jāredz, lai nezinātu informāciju, kura viņiem nav jāzin, ar kuru varētu MG'ot. :D 

Komentāri: Vēlētos, lai mans auto tiek atgriests un administrātors tiek sodīts, jo vispār ir jau ahujel, pajautā vai atļauja tika izsniegta un beigās savāc auto, uzmet /fuelveh un aizbrauc projām, es jau gaidīju vismaz 3 dienas, kad man to auto sellos, bet neviens nekad neatnāk, bija aduty'ā administrātors Bridges, tāpēc uzrakstīju reportu, man bija 1ID un veljoprojām duty'ā bija Bridges, bet man nācas gaidīt uz viņu un esmu 100% pārliecināts, kad viņs neko normālu nedarīja, tikai braukāja apkārt ar savu auto. Es vēl pārbaudīju, vai viņš bija afk, kad neņēma reportu, bet nē, es uzmetu /addfriend, kuru viņš noraidīja, kas nozīmē, kad kautko jau darīja, bet nevienā reportā viņš nevarēja būt, jo man bija reportam 1ID un man nācās uz Bridges gaidīt, bet kad atnāca, neko loģisku man nepateica.

Cik noprotu, tad AngelXD ir arī kautkas ko pateikt, tikai par citu situāciju, kas vispār ir kautkāds stulbums, bet lai izsakās tepat, apakšā.
Ja izrādīsies, kad sūdzība par administrātoru ir patiesa, tiks izmests, ANGEL DAVAJ BĻAG XD

Un vēlos vel piebilst to, kad ja mans auto nevar tikt atgriests, tad vēlos lai tiek atgriesti 800$, kurus Yappidors noziedoja serverim, kad mēs erpojām.

Pēdējo reizi rediģēja nauriks, 2021. gada 02. janvārī, 17:18.
Bridges
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
Pot-Valor
Mazā MIA
517 atbildes forumā
Online: 39d 18h 12m
Redzēts 19. martā, 22:19
Pievienots, 2021. gada 02. janvārī, 16:55
0
post

Ko es ahujel, kad noteikumos ir rakstīts, kad lai nozagtu auto, ir nepieciešama atļauja no nelegālo frakciju uzraugiem/lideriem. Lūdzu, pajautā atļauju, un zodz cik vien vēlies. Auto nav tavs, bet gan Konfiscētuves, jo tu veselu nedēļu nevarēji to izpirkt.

Un es nevis braukājos, bet reconoju divus jaukus zēnus. Kurus sametu jailā, un pēc neilga laika devos pie tevis.

Duty nebraukājos, jau dabuju pizdi.Pat reportos slēdzu ārā duty kad kkur jaaizbrauc.  😂

Pēdējo reizi rediģēja Bridges, 2021. gada 02. janvārī, 17:05.

Bridzons atvadas


Discord
Bridges#1337

Steam
Bridges(click)

Angelis
Veterāns
daunis
1201 atbildes forumā
Online: 149d 23h 5m
Redzēts 2023. gada 09. septembrī, 23:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 02. janvārī, 16:59
2
post

Neesmu iesaistīts situācijā bet sanāca līdzīgi kā naurenam, man jau vairākas dienas prasa kautkādus 40'000$ par mašīnu kura man nav, ja nemaldos mēnesi, mēnešus divus ( Bmw e60 ) Nopirku viņu par 60'000$ no kautkāda randoma un tad Toxic pārdeva viņam savu mersi, ja nemaldos brabusu tam randomam, tagad kad pārdodu to mašīnu gamemasterim arčai, tad sāk bridgis kopā ar assasinu prasīt kautkādu naudu par viņa brabusu, tā jau nav mana problēma kad viņš viņu pārdeva, sanāk kad visi tā var izdarīt, pārdot savu mašīnu cilvēkam kas pārdeva jau savējo citam un tad adminiem teikt kad tas un tas ir parāda tik un tik. Vēl Assasins saka kad manu mašīnu izdzēsīšot, sākumā tas bija geļiks kuru dabuju no tējas par 90 pakām, tagad iemainīju geļiku pret s500 kura vērtība ja nemaldos ir 250'000$. Atnāk admins un stāsta, ja neatdošu tos 40'000$ tad manu mersi sellos Toxicam kas ir reālākais bs, jo mašīna ir daudz vērtīgāka par tām 40 pakām. Kā jau zināms mūsu bridgis troļļo nevis erpo, braukājās apkārt ar savu mašīnu, izmanto admina spējas savā labā utt. Pēc būtības tādam gurķim jau sen būtu jabūt bez dzeltenās zīmītes.

cau

Bridges
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
Pot-Valor
Mazā MIA
517 atbildes forumā
Online: 39d 18h 12m
Redzēts 19. martā, 22:19
Pievienots, 2021. gada 02. janvārī, 17:03
1
post

Neesmu iesaistīts situācijā bet sanāca līdzīgi kā naurenam, man jau vairākas dienas prasa kautkādus 40'000$ par mašīnu kura man nav, ja nemaldos mēnesi, mēnešus divus ( Bmw e60 ) Nopirku viņu par 60'000$ no kautkāda randoma un tad Toxic pārdeva viņam savu mersi, ja nemaldos brabusu tam randomam,

Es tev to naudu prasu? Tu tgd kautkādu galīgi līku sūdu sien kopā ar mani, jo kāds tev tur kautko ir pateicis, tu nosākuma pārbaudi informāciju, pirms gudri dirs par kādu.

Pēdējo reizi rediģēja Bridges, 2021. gada 02. janvārī, 17:26.

Bridzons atvadas


Discord
Bridges#1337

Steam
Bridges(click)

nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 7. maijā, 03:58
Pievienots, 2021. gada 02. janvārī, 17:03
0
post

Nejiet runa par kautkādu zagšanu, tas bija mans auto, kuru konfiscēja TLL un uzlika uz F3, vispār nesaprotu, kāds sakars, lai kautko tādu darītu, bet labi, es vēlētos zināt, kādā sakarā es nevaru savākt savu auto, ja apsargs tika uzpirkts? labi, pasaki kaut vienu konfiscētuvi IRL, kura savāc auto un to nevar dabūt atpakaļ, es protams nevēlos neko teikt, bet Jūs laikam esiet stulbi, es tūlīt aiziešu un uztaisīšu frakciju, kura savāc auto un tos pārdod pectam UN NEVAR DABŪT ATPAKAĻ, ja Tu to nenopērc, bet protams, admini dirsīs man virsū, ja kautko tādu izdarīšu, Tu saki, kad esi aktīvs un nezinkam būtu jānotiek, lai Tevi izmestu ārā no staff'a, Tu atnāci vienreiz pie manis reportā, man bija izdzēsts mocis, vēlējos lai tas tiek restaurēts, jo Kapracim laikam nebija ko darīt un tas tika dzēsts, bet par moci jau visu noskaidrojām un tas tika atgriests, bet Tu baidījies to restaurēt, lai nepazaudētu to dzelteno krāsiņu, Tev admins tika izsniegts, lai palīdzētu spēlētājiem ar savām ''privilēģijām'', nevis izmantotu to savā labā, atnāk reportā, neko nepasaka un teleportē savu auto, beigās aizbrauc projām un uzmet /cr, pizģets. 

Un arī, Tu saki kad ignorē AngelXD, labi, tikai tāpēc kad viņš pārkāpj noteikumus? Tu sodi cilvēkus kas pārkāpj noteikumus, bet TOS PĀRKĀP PATS, kad Tev vienreiz pieleks tas, ja Tev ir status, Tu neesi augstāk par visiem citiem, Tu esi tikpat augstu kā visi citi, tikai ''TEV IR PRIVILĒĢIJAS, AR KURĀM VARI PALĪDZĒT SPĒLĒTĀJIEM''

Pēdējo reizi rediģēja nauriks, 2021. gada 02. janvārī, 17:08.
Bridges
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
Pot-Valor
Mazā MIA
517 atbildes forumā
Online: 39d 18h 12m
Redzēts 19. martā, 22:19
Pievienots, 2021. gada 02. janvārī, 17:09
0
post

Tu pasaki ka tavs auto tiek izdzēsts '' ne par ko '', es aizgāju pie tevis, lai pastītos /checkveh, kas tur ir rakstīts, tur nebija nekādas zīmes no Kaprača, ar kādu iemeslu viņš ir dzēsis ārā auto, pateicu, lai sagaidi viņu, jeb ka pats sagaidīšu, un uzzināšu, kādēlļ viņš tavu moci ir izdzēsis, jo iespējams, vienkārši ir aizmiris uzmest ziņu /checkveh'ā.

Netaisos iet un restorevehot, to kam nav nekāds paskaidrojums kādēļ ticis dzēsts, pirms nenoskaidroju visus apstākļus.

Bridzons atvadas


Discord
Bridges#1337

Steam
Bridges(click)

nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 7. maijā, 03:58
Pievienots, 2021. gada 02. janvārī, 17:28
0
post

Tātad, šodien biju iegājis caur LSPD charu un Assasins iesāka runāt par to, kad Angel neko nesaprot un no kļūdām nemācās, teica kad būs laikam jāsāk rīkoties, ar ko es atbildēju kad - NĒEEEEEEEEE, beigās teica, kad viņam prasīja kautkādu naudu un teica, ja tā netiks atgriesta Toxicam, būs jāsello viņa mersis, kautvai tas mersis maksā vismaz no 250k-300k... 

Rekur AngelXD SS, no PM ko rakstīja viņam Bridges. - https://prnt.sc/weqw68

Un šeit būs SS, no Logfile, ko rakstīja F3 čatā Assasins. - https://prnt.sc/weqzep

Pēdējo reizi rediģēja nauriks, 2021. gada 02. janvārī, 17:30.
Bridges
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
Pot-Valor
Mazā MIA
517 atbildes forumā
Online: 39d 18h 12m
Redzēts 19. martā, 22:19
Pievienots, 2021. gada 02. janvārī, 17:34
0
post

Un pričom te es , ko jūs sienat man kautkādu sūdu, kas ar mani neskarās, kas ir galīģi aplams esošajai sūdzībai. :D

Es uzjautāju angelam, pmā par kādu brabusu un par kādu naudu vispār iet runa. Atbildē redzmam, ka galīgi neko par mani nesaka. Nerunājot par to, ka man ir pirmā dzirdēšana par to auto, jeb naudu.

Pēdējo reizi rediģēja Bridges, 2021. gada 02. janvārī, 17:37.

Bridzons atvadas


Discord
Bridges#1337

Steam
Bridges(click)

nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 7. maijā, 03:58
Pievienots, 2021. gada 03. janvārī, 15:09
0
post

Vēlētos, lai kāds no augstākstāvošajiem izskata sūdzību, tāpēc - PACEĻU.

ecY
Lietotājs
70 atbildes forumā
Online: 4d 12h 17m
Redzēts 2021. gada 09. aprīlī, 23:28
Pievienots, 2021. gada 03. janvārī, 15:33
4
post

Kapēc visādas pārselošanas un vispār tādas lietas tiek kārtotas ooc veidā?, te vajadzētu sodīt visus iesaistītos.

ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2021. gada 03. janvārī, 16:02
0
post

Kādu sviestu jūs te esat sarakstījuši? 

@Naureens /luck /chance spamošana lai "uzpirktu apsargu", kas nemaz nav atļauts, ir lomuspēle savā labā. Nedrīkst tā.

@Bridges tu neesi skaidri sapratis to noteikumu. Nozagt auto, pabraukāties ir viens un tas ir atļauts jebkuram, nozagt auto lai to izjauktu un pārdotu ir kas cits, tur jau jāievēro tie noteikumi.  Atļauju un frakciju vajag tikai priekš tā, lai ar nozagto mašīnu nopelnītu, bet lai pabraukātos nekādu atļauju nevajag. Šajā gadījumā nebija ne viens, ne otrs. Ja tā ir viņa mašīna, tad kas tā par zādzību ir?

Admins nav neko pārkāpis, tikai viņš tev nepareizi izstāstīja noteikumus. Kā arī tu pats kaut ko uz savu galvu sāki darīt. Ja tu noziedoji tos 800$, tad uzraksti serverī reportu un sagatavo pierādījumus, lai varētu tev atgriezt viņus.

Sūdzība nepatiesa

Lietotāji skatās šo tēmu: 0