Iesniedzot sūdzību par administrāciju
Lai vieglāk izsekot līdzi izveidotajam saturam, tā nosaukumam ir jāatbilst šim formātam:
[Sūdzība] Augstākstāvošā lietotājvārds
Piemērs: [Sūdzība] yostu
*Ja situācijā tika iesaistīti vairāki administrācijas locekļi, kuri kaut ko pārkāpa, tad tēmas nosaukumā jānorāda katra lietotājvārds
Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: YappiDoor
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Castellani
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Es un norādītais administrators
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Pakaļdzīšanas laikā neizdzēsa sev auto ,kurš iekrita ūdenī,proti,nomira arī,bet to piedošu.
Pierādījumi: https://imgur.com/a/QLsTvGH
Komentāri: Veidoju šo sūdzību,jo no mana skatījuma,administrators izmanto savu AD savā labā.Ja es muktu no LSPD un iekristu ūdēni,manu auto izdzēstu visdrīzāk.Administrators minēja,ka atradās reportā,bet pirms sāku ķert,viņš neko neteica ,ka atrodas reprotā.
https://imgur.com/a/F5D6qmX viss sākās ar šo,nebija nekādu aizrādijumu par to,ka atrodas reportā,kā jau minēju.
Iesniedzot sūdzību par administrāciju vēlams iesniegt pēc iespējas detalizētāku situācijas aprakstu un vairāk pierādījumus, lai situācijas risināšana ietu raitāk un neveidotos domstarpības.
Sūdziba par administrātoru ir patiesa!
Pamatojoties, ka administrātors izvairijās no noteikumiem, kas saista automašinas dzēšanu, ja tā tiek (uzspirdzināta, noslicīnāta utt.)
Kā arī administrātors veica tīšu nāve, noslīkstot.
- administrātors saņem brīdinājuma punktu.
- administrātora tēls saņem Character-Kill.
gerachnik, nauriks, Jitzie, Draugs, Origo Urla, sluker, DriverOG, smeeriite, LuckyDonut, dandijs, Sestais, 2Pac, Raivis, raivorijs, Kartoška, KristapsDD, Lauris29, trisarpusi, Dyno, martinsh, archaa, Hačiko, Gangsta, CarD, Murish, RainersK, ivanovs, Castellani, Tējaaa, Angelis, fletcher2, marats, Kapracis, Mitrais, DidzzyS, Bridges, niksniklaavss, Psychicaut, ecY, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Kristers, FL3X, TheShadowLV, RavenS, ツARMISSツ, LUĪZE, Maruzha, EBK, Kuzmics, Kiwix, sippa, hoodsta, LMD, bLank, Sharper, Kriksis, Ofkors, samantiina, PETER1ZZ, ELSB, Loews, Beazzy, LogiTec, gxngmember, Assassin, Pystoletofs, Tropkillaz