Sveiki visiem!
Mani sauc Andis esmu 22 gadus vecs.
Iespējams, ka daži man jau pazīst vai ir redzējuši no citām kick sezonām.
Pēdējā laikā pie datora pavadu maz laika, jo ir darbs un pazudušas intreses uz dator spēlēm. Esmu liels NHL fans, divas komandas kurām sekoju līdzi ir St.Louis Blues un Buffalo Sabres (tas nav tāpēc, ka tur Girgensons spēlē). Tāpat esmu apsēsts ar tetovējumu kultūru, pats pirms gada uztaisīju tetovējumu uz pirkstiem, tākā maisam gals ir vāļā. Tetovējumu kultūra, jau patika no mazas bērnības, bet to pastirpināja, smagās mūzikas klausīšanas. Kur gandrīz visiem ir tetovējumu ar stāstiem utt. Grupas ko pārsvarā klausos ir Papa Roach (mīļāka grupa ar ko viss sākās) Linkin Park, Motionles In White, Bad Wolves, Godsmack, FFDP un vēl daudzas citas.
MTA sāku spēlēt apmērām pirms 4 gadiem, kad to man parādīja mans kaimiņš. Tad to parādīju savam labākajam darugam @ViensDivi3 Pēc kā, sākām spēlēt ļoti bieži. Pēc trīs mēnešiem, jau tiku GM amatā, pēc kā arī uzkāpu uz AD un VCT. Tad arī @ViensDivi3 dabūju pa AD, pēc kā viņš lowakā @GoblinX saskatīja GM, un kļuvām viņam par aizstāvjiem, uzraugiem. Agrākais LSAK lowaks tagad ir īpašnieks. Tad sadraudzējamies ar @BunnyHop. Kad Danex nometa no Kick, tad aizgāju viņam līdzi uz blakus projekta un tad vēlreiz atpakaļ kickā. Pametu MTA, jo pazuda intrese spēlēt. Tagad uzturos pārsvarā forumā tikai.
Ceru, ka Jums patika lasīt mazliet par mani un par manu MTA pieredzi.
Ar Cieņu,
Skecets
Sveiks bija interesanti palasīt tavu stāsti,pats arī sekoju blues līdzi V.Tarasenko,būtu interesanti tevi iepazīt tuvāk un satikties serverī
Sveiks, veiksmi.
Esam kopā adminējuši - labs kā admins, kluss, klausās metālu vai ko tur.
yo.
Čaviņa
Sveiks brāļuk, gaidu serverī ar 123.
sveiks
Cerams, ka serverī arī kādreiz ienāksi
Sveicināts!
Sveiks
Yo!
shockins, Skecets, Skrevele, SkyLine, Gozmit, Сhrееру, buddyy, Laurz, ricardssb, GLX, 518293182, janiszaķumeditajs, 𝙀𝙨𝙠𝙖, 9Boz, Pinuzis, SnaxxXD, Tommy, Sestais, Ērms, Jankellls, Biggy, ivanovs, Devitais, GoblinX, Angelis, Ofkors, teoy, Melnais