bilde ko parada kad esi afk par ilgu
2
0
topic
[LSPD] Michail Blatov
goldie
Lietotājs
7 atbildes forumā
Online: 11h 30m 52s
Redzēts 2021. gada 26. oktobrī, 00:43
Pievienots, 2020. gada 29. decembrī, 01:49

mZ2fW3K.png

LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS

"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"

APLIKĀCIJAS FORMĀTS;

Iesūtītājiem:

Jābūt San Andreas štata iedzīvotajiem.

Jābūt vismaz 21 gadus veciem.

Jābūt nokārtotai San Andreas Štata izsniegtai B kategorijas vadītāja apliecībai.

| 1 posms;  Personālā informācija |
Uzvārds, vārds: Michail Blatov
Dzimums: Vīrietis
Personas kods: 150388-22052
Dzimšanas vieta: Maskava, Krievija
Štats: -
Deklerētā dzīvesvieta: San Fierro Eagle street 17
Faktiskā dzīvesvieta: 2447-4 Los Santos Idlewood Blvd 
Pilsonība: Krievu/Angļu/Latviešu
Tālruņa numurs: 606953
E-Pasts: m.blatov@whiz.sa

| 2 posms; Jautājumi |

Kādēļ Jūs vēlaties kļūt par Los Santos Policijas Departamenta virsnieku?: Tā kā es esmu nācis no Krievijas, dzīvojot Krievijā un sasniedzot pilngadību, obligāta ir armija divu gadu garumā. Pēc šiem diviem gadiem Tu vari izvēlēties vai Tu paliec šajā nozarē vai arī mācies par ko citu un dzīvo brīvi. Ja man pajautātu šo jautājumu manos sešpadsmit - vai Tu gribētu kļūt par policistu? Es drošvien pasmietos un pateiktu - kas jūs vispār ahujeļi? Bet kad sāku dienēt armijā, manas domas mainījās par visiem 180 grādiem. Pirmkārt man padevās tas ko daru jau no paša sākuma, jo darīju ar mīlestību un otrkārt, man jau kopš bērnības ir bijusi laba fiziskā sagatavotība, jo trennējos boksā un dzenājām bumbu ar čomiem pie mājām un treškārt, es biju iejuties savā kolektīvā un biju priecīgs dienēt Afganistānā šos te divus gadus. Atbraucot no komandējuma, man bija piedāvājums - palikt armijā vai iestāties policijas akadēmijā. Es izvēlējos akadēmiju, nomācījos divus gadus, jo tie kuri dienējuši armijā, viņiem nav obligāti visi četri gadi..  Pabeidzu akadēmiju profesionālajos priekšmetos ar izcilību, bet pārējos nu tā pa vidam, šur tur arī pa pieciniekam gadījās. Tā nu lūk esmu ''atpūsts'' no tālās Krievijas, maizīti kautkā jāpelna, alimenti paši nemaksāsies... Un protams neko citu es nevēlos darīt, jo šī te profesija tiešām ir mana sirdslieta. Esmu gatavs jebkādiem izaicinājumiem tagad un tūlīt.
Kādēļ tieši Jūs būtu jāpieņem departamentā?: Negribu sevi dikti saslavēt, bet esmu ļoti akurāts un punktuāls. Darbu vienmēr uztveru pilnīgā nopietnībā un vēl līdz šim laikam neesmu nevienu krimināllietu vai arī parastu darbiņu nenovedis līdz galam. Garas naktis esmu gulējis offisā vai automašīnā patrulējot un neredzot savu ģimeni diennaktīm. Ko es ar to visu gribu pateikt - ka esmu ar sirdi un dvēseli šajā amatā.
Kādi ir riski darbā policijā?: Galvenokārt lielākais risks ir sava dzīvība, jo kļūstot par štata policistu Tu automātiski paraksties aizstāvēt štatu un tā iedzīvotāju dzīvības un drošību. Riskēt ar savu dzīvību, tikai un vienīgi, lai šī štata ielas būtu drošas. Otrkārt, Tu pakļauj riskam visu savu ģimeni, bet tā kā esmu šķīries un mana ģimene palika Krievijā, par to man satraukties galīgi nevajadzēs.

| 3 posms; Zvērests | 

Es, [Michail Blatov] , Los Santos topošais Virsnieks, svinīgi apsolos nežēlot savus spēkus un prātu labākas dzīves veidošanai,manas dzimtās zemes un Los Santos tautas labā. Apsolos pēc labākās sirdsapziņas veikt Virsnieka pienākumus. Ar savu parakstu, es apstiprini, ka ievērošu zvērestā minēto. Es apzinos, ka par zvēresta nepildīšanu draud kriminālatbildība.

(( 4 posms; OOC informācija ))

 

Vārds: Kristers
Vecums: 19
In-Game UCP vārds: goldie
Spēsi lietot programmu Discord?: yes sir
Vai pēc iestāšanās Departamentā Tu būsi spējīgs izmantot mikrafonu mūsu Ts3 kanālos? [OBLIGĀTI]: kaņešn
Ekrānšāviņš ar Admin History ( /history ): https://failiem.lv/u/zcd9r4khv">https://failiem.lv/u/zcd9r4khv - biju nosūtīts uz banānciemu, bet tagat viss ir čuki puki :)

Pēdējo reizi rediģēja goldie, 2020. gada 29. decembrī, 02:04.
Assassin
Bijušais administrators
Lietotājs++
310 atbildes forumā
Online: 31d 4h 14m
Redzēts 7. aprīlī, 22:44
Pievienots, 2020. gada 29. decembrī, 02:16
0
post

mZ2fW3K.png

LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS

"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"

Cienījamais Michail Blatov,

Izskatot jūsu pieteikumu Rekrutācijas kommanda ir izvērtejusi to un nolēmusi to noraidīt.

Ar cieņu , 

Policijas Kapteinis

J. O'Reiley

29/12/2020

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 16 ( 117 skatījumi )
FL3X, ReeD, archaa, goldie, Assassin, Skrevele, Twizzy, dandijs, Kiddo, Draugs, Kristers, Pystoletofs, Bridges, Origo Urla, ELSB, Psychicaut