Arhīvs
topic
680 Hoover StreetPievienots, 2020. gada 23. decembrī, 11:00
esmu gejs sukaju
diezgan jaudigi divas frakcijas 30min intervala uztaisit
Visi esam iepriekš redzējuši tavas frakcijas un es varu pārliecinoši teikt, ka nevienu reizi tās nav bijušas pieņemamas servera nelegālajiem standartiem un nav izturējušas ilgāk par nedēļu. Nerunājot nemaz par to, ka puse no tavām frakcijām ir aizvērtas par plaģiātismu. Pievienojies kaut kur citur un pierādi man, ka tu vari normāli attēlot lomuspēli, tad arī varēsi veidot pats savu frakciju, slēdzu.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 45 ( 342 skatījumi )
Xanaxza, Zale, Collins, Nigaaa, pidars, CiMBo, naurz, Chester, kristaps_hokage, CarD, amiz, RainersK, Kiddo, Twizzy, hoodsta, Koyote, Mitrais, nauriks, ThatsStalin, balenciaga, Beichz, GaraiS, smifnwessun, crazy123, grancmix, ivanovs, SANLA, ecY, fletcher2, Angelis, tavsmurgs, LaKush, ELSB, Sharper, sippa, dandijs, Sestais, archaa, marats, Kristers, Sneaky, uravnobeshen, Žirgan, Durdulis, Tropkillaz
Xanaxza, Zale, Collins, Nigaaa, pidars, CiMBo, naurz, Chester, kristaps_hokage, CarD, amiz, RainersK, Kiddo, Twizzy, hoodsta, Koyote, Mitrais, nauriks, ThatsStalin, balenciaga, Beichz, GaraiS, smifnwessun, crazy123, grancmix, ivanovs, SANLA, ecY, fletcher2, Angelis, tavsmurgs, LaKush, ELSB, Sharper, sippa, dandijs, Sestais, archaa, marats, Kristers, Sneaky, uravnobeshen, Žirgan, Durdulis, Tropkillaz