Zem šī topika varēs postot ik viens kurš atveido lomuspēli iekš Playa Del Seville
Pleya Del Seville - Long beach, California.
Kad būs PEN1? Veiksmi!
Smith Wesson - macitajs- DZĪVS
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
beidzot bus kartiba, pateicoties siem viriem!
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
pirmais rolyplay pagaidam
FREEDOAM to speak
gerachnik, Bosch, Zale, MaryJane, Raivis, smifnwessun, acelviz, GUNCHA123123, Twulkz, Black, Liepinshh, Lauris29, Pishkaa, Swufy, xgunchax, Draugs, samagon4ix, Mayans M.C, RavenS, TrustR, SANLA, Kiwix, wind, ecY, Bridges, Arhimēds Pitagors, Murish, archaa, ELSB, dandijs, Growsmile, fletcher2, tavsmurgs, SHIT, hoodsta, Stefan, pagarinatajs, Assassin, yanchux, Tējaaa, bLank, Angelis, Varde, Hopijs, Taylor, Infernus, grancmix, amsterdam, niksniklaavss, sippa, ivanovs, Kristherz, CarD, Sharper, Žirgan, marats, Guzman , Brazy, 518293182, Gozmit, Psychicaut, Kristers, Devitais, Tropkillaz, uravnobeshen, Sestais, amiz, plaksters, Gangsta, Suprīīīms, balenciaga, daunars, RainersK, melnais pukis, nauriks, samantiina, GaraiS, Dinčaa, Ricins, EBK, hood trooper