yostu, hz lkm jau lola profins un es to respekteju
@Raivis nekad nēesmu redzējis ka runā kautko par IC visslaik forumā čatā runā kautko.
@Baklazans Neesmu ne reizi saticis spēlē, kā arī forumā un projektā cik noproti esi jauniņais, esmu saskāries foruma chatboxā. Pozitīvs un jauks cilvēciņš
'' Who you wanna hate now?
Pretty soon you gonna hate me ''
marquez hz ka tev tur ira tas niks debils fonts un ja krc lkm tu gejmasters esi loti pozitivi cerams ka nejailosi
Nu kooo,skaists vārds ,tas pirmkārt.
Tava avatāra izvēle liecina par pozitīvu,gaišu un optimistisku personību. Tā turpini.
Divos vārdos - drāmas karaliene
Meitene zeltene ko lai citu pasaka
sakarīgs čuvaks, normāla mūzikas gaume, labs admins biji, daudz ko iemāciji man, personīgi neko sliktu nedomāju
fujax
Sakarīgs, foršs fujaks.
Sakarīgs, foršs fujaks.
Es tak tevi pazīstu vecīt. Tu gadijumā neesi tas blank no mta? Nene,tad jau viss ok,pankūkas cep garšīgi un rīta kafija kuru man ik rītu pienes arī ir tīri nice.
es centīšos bez lamuvārdiem,bet bļee riktigs haij erpers,krc riktīga konča es prost jebac acē
kruts čubi tikai nēsu nko erpojis ar tevi un arī pēc redzamā kad maha vislaik sasista, nemāki braukt laikam ((labā veidā))
Tāds apasnijs čalīts ,apasna iesauka "čaiņiks". Pachekoju tavu profilu tinderī,skaists puik.
Te viss pateikts, pieķērusies čiepa.
Ļoti sakarīgs puisis, saprotošs un izpalīdzīgs. Viens no aktīvākajiem GMiem, kurus redzu.
Kruc fujaks, esam runājuši dc kādreiz, joprojām nesaprotu, ko nozīmē tavs nickname
girts, rackzz, nauriks, Skrevele, Collins, samantiina, Rimbikis, pidars, Osmans, Liepinshh, Arnolds.aka.Rapid, hustlerx, sencis., PETER1ZZ, Guzman , 9Boz, Admiiiks, draiver, archaa, Ryan Gosling, raivorijs, Ricins, ! starxzs, Sneaky, klassiks, joberis, Dekraa, Skecets, Erms2, SiZzy, uravnobeshen, jur, figura, DriverOG, 💜 Tvaiciņš 💜, daunars, EBK, yanchux, Hyper, ELSB, Castellani, Draugs, dandijs, LUĪZE, *EnEmY*, jurislips, Arhimēds Pitagors, Pelnutrauks, 518293182, Tropkillaz, Jitzie, FalkeLV, cjoma, Uziks, RaivoKR, Biggy, Twizzy, pivuks, DenzBen, Infernus, Kriksis, timaballs, Haseeb, Gozmit, Origo Urla, RainersK, naurz, Sardze, friend of deer, Scrubs, marats, KasParNa*uj?, disrespectful, ForesT, sukamaniramurs, Kristers, sluker, Knight, annija, n1k0lajsxd, HENKONZ, Tominsh, Zexity, Negro, juppi, MMD, Enija, Kapracis, DidzzyS, manpatikcesualus, CarD, Luwii, qtecc1, Bosch, Loews, Tējaaa, Danno, Swufy, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, GaraiS, bLank, martinsh, Maruzha, Sc4rLV, sippa, Dinčaa, fletcher2, MrLa!pa, Gangsta, Kiwix, Sharper, Brazy, blaze, Raivis, Emmet_Bowman, Dayzer, Sicitisss, Andruha, Kazocinsh, Steezijs, Čivrix, smeeriite, FL3X, LuckyDonut, dazex, RavenS, Biezaputra, beglis, RageQ, 2Pac, Hazard, Assassin, Devitais, Murish, LaKush, HENNESY, Lauris29, Signee, Lindy, Psychicaut, ツARMISSツ, Minchuks, grancmix, Hačiko, ivanovs, Krisic, amsterdam, Durdulis, MINIGORS, Niknaaks, IceKing, niksniklaavss, Viņa, emilinss, Žirgan, Angelis, wind, TrustR, Bridges, hoodsta, JurisKalnins, Latvians, Peciņš, Vakars12, 𝙀𝙨𝙠𝙖, ecY, Ērms, maargarita, smifnwessun, Suprīīīms, “Markuss”, Fushion, ricis, YuNg HeFnEr, Beichz, FizzyS, kristaps_hokage, Logix, SHIT, hood trooper, HandlexY, DesertFoxLV, muhtars, Lauronja, A1, Sergeant Major Sikaiss, Raivic, Stefan, Leht1, SANLA, FRSBY, LaMpAcKa, peepkin, Artix, Ofkors, xGodSonZ, Olbis, esketit., ppemka, command, Laurz, marcisxd, Varde, mamba yeaz, Maruss, tavsmurgs, Incident, ☬ᴠᴇɴᴏᴍ☬, Animals, Henoksel, Freedy, Madden, SNAKE, LogiTec, pagarinaatajs, Patriots, dqlepey^^, Markuss777, Sestais, kristaps2, balenciaga, OnsY, wolfenstein, senkanssvens, candyx, Werinnors, Dieggo, Absent, RaspyS, Fosiks, ActivateWindows, Tweny, Savage, Pishkaa, pertikis_nr1, papi123, Redman, Tankists, Kazhiks, bandits, Helludoin, experts61, alfredmayfrendsss, Ceikaa, Leitis, phine †, dzēsts_profils_3, Kqastr, Valchhaaa, fantastiK, Flomits, Petunija, Arnoldinshh, Thomas, MaryJane, JayB, Spriditis, Zupinshh, Belforts, Rembo, OpisLV, swolex, amatieris16, MadYoga, SkyLine, kenixzx™, SmokeY, sukkuls, Daniels, GeNesiS, Jackobb, Kristherz, Madryy, huga4life, Melnais, ....., realduksitis, RastA, PigorsLV, Andis619, hans, Alcapone, TheKeneddy, teoy, panelis, NXTHING, dezkins, sweathly, Chill, Kuzmics, CherBerry, Keksyoo, StaFFорд, Kubitis, Tomss, DANIKOS, Сhrееру, rolex, Pinuzis, ricardssb, 442240, janiszaķumeditajs, labdaris, FallenAngel, , Kontaz, Trumpis, GLX, Unnamed, Jankellls, biistamais, GoblinX, Ponijs, adn384, tkrasta, Filipolv, Wolfijs, 133556, banots_lietotājs, Armadeon, FreshCat, FuckYourBitch, ArtisLV, Squatch ., RoysB, SAMMLUNG, vnkJohns, big fater, Sultans, crazy123, Burakz, Maiznieks, shockins, wazijs, XerisLV, PiePutnis, Growsmile, linceens, Iphone82, Tupele, Megiii, Malcolm, Beazzy, Pon4iks, Balto Spēks, THE_BEAR, primeyeez, half-pedor, m.A.A.d, durejs, Pablo, archerrylv, wtf, bigi_Centrs, yeboi, Unicorn, Kadets, Chemijs, Andersons, Danex, pidarupidars, Wyaters, Борис Ельцин, Partner