-IC-
Tēla Vārds Uzvārds: Kyle Hennessy
Frakcijas Nosaukums: Los Santos fix cars
Kādiem nolūkiem nepieciešamas mehāniķa spējas?(Vismaz 50 vārdi): Tākā mans tēvs bija tā saucamais bendzīngalva viņs auto skrūvēja visu laiku un es kā viņa dēls skatījos, mācijos no viņa un pats skrūvēju auto, tā es apguvu visu par auto un gribu šīs zināšanas pielietot kaut kā jedzīgi un iet tēva pēdas, tapēc vēlos pielieto šīs zināšanas servisā, jo šī man ir kā sirds lieta
-OOC-
SS ar Roleplay */me* un */do* kur to attēlo kādu no dotajām situācijām (riepu maiņa, mašīnas krāsošana, logu tonēšana, bampera maiņa):
/me plauktā sameklē dankratu un paņem to : /do dankrats abās rokās : /me pieeju pie auto un nolieku dankratu zem auto kreisā sāna: /do dankrats novietots zem auto kreisā sāna : /me ar roku palīdzību lēnām paceļu auto : /do auto būtu pacelts : /me no atslēgu komplekta paņemu 18 atslēgu : /do atslēga satverta un dodos pie auto : /me konstate ka diskam ir 5 skrūves : /me sāk atskrūvēt aizmugrēja rata skrūves : /do skrūves atskrūvētas : /me novieto skrūves uz grīdas : /me ar abu roku palīdzību noņem ratu : / me noliek ratu blakus skrūvēm: /do rats nolikts : /me satver jauno disku ar jauno gumiju : /do jaunais disks satvers : /me ievieto jauno disku aizmugrējā arkā ; /do rats ievietots arkā ; /me satver visas skrūves no zemes ; /do skrūves satvertas ; /me ievieto skrūves paredzētajā vietā; /do skrūves ievietotas diskā ; /me satver 18 atslēgu un pievelk skrūves zvaigzn veidā : /do rats pieskrūvēts ; /me ar veiklām roku kustibām nolaiž auto ; /do auto nolaists; /me ar abām rokām satver dankratu : /do dankrats satverts ; /me nes dankratu uz skapi un noliek to ; /do dankrats novietots skapī
SS no */history*:https://imgur.com/NUUYt4u
Vārds:Emīls
Vecums: 17
Apstiprināts. Tā, lai zinātu vēlāk - tie /do auto būtu pacelts ir pavisam bezjēdzīgi jeb neraksti vispār tādas komandas.
Arnolds.aka.Rapid, Negro, renars, Uziks, krapis, Psychicaut, Lynch, Loews, GaraiS, grancmix, archaa, Assassin, Kristers, marats, Angelis, Murish, 518293182, Raivis, Tropkillaz, kylekuz, Smile, Dean Scaletta, DidzzyS, Maruzha, TheShadowLV, LaMpAcKa, ArtisLV, Draugs