Labrīt/Labdien/Labvakar, atkarībā kurā dienas daļā šo lasāt, mani sauc Miks, esmu sasniedzis 18 gadu vecumu, dzīvoju es Holandē Brīvais laiks ir ļoti maz, bet kad tas pienāk patīk iekāpt dīvānā vai iesēsties datora krēslā un uzspēlēt kādu spēli, noskatīties kādu dokumentālo filmu/seriālu, uzzināt kaut ko jaunu, ko nebiju zinājis līdz šim. Mans viens no main hobijiem ir Basketbols, bet ceļu dēļ to vairs nevaru spēlēt, tāpēc šobrīd tikai eju uz zālīti un tīri strādāju tik cik varu lai būtu formā. Nākotnē noteikti vēlos dzīvi saistīt ar video montēšanu, grafisko daļu, ļoti daudz ceļošanu un izveidot mīlošu ģimeni. Viena no sliktajām īpašībām ir slinkums, kas ir gandrīz 80% cilvēkiem, bet nu kad piespiež sevi, tad jau slinkums kaut kur pazūd, labā īpašība es varētu teikt ir, izpalīdzīgs un esmu jauks cilvēks. First of all, mīļākās spēles būs; The Witcher 3: Wild Hunt, RDR 2, Watchdogs 2, Dark Souls visas trīs daļas, Dead Island, Car X Drift Online, Asseto Corsa, Forza Horizon 4, un vēl daudzas, bet tiešām ir grūti visas uzskaitīt.
Paldies, ka veltijāt laiku šim postam,
ar cieņu Miks a.K.a velninjsh
čau, veiksmi! ;)
fujax
Yo.
cau
Sveicināts. Veiksmi !
Sveiks. Veiksmi.
Čau.
Čau, Mikiņ!
Čau , diezgan grūti salasīt tos burtiņus , bet veiksmi Tev 🙃
Sveiks Mik! Lai veicas tev šeit
caw
Yo
sveicinàts
Sveiks
Noah Miller - Dzīvs - Miller's Ranch
Yo
shockins, grancmix, dandijs, Signee, Hačiko, yanchux, Ricins, n1k0lajsxd, sippa, samantiina, RavenS, nauriks, archaa, bLank, Assassin, Murish, Niknaaks, 518293182, Origo Urla, Draugs, ELSB, Kristherz, ivanovs, fletcher2, Suprīīīms, daunars, Angelis, GaraiS, Castellani, uravnobeshen, Raivis, Tējaaa, Dinčaa, RainersK, Lauris29, Gangsta, JurisKalnins, FizzyS, emilinss, Kristers, Durdulis