LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"
APLIKĀCIJAS FORMĀTS;
Iesūtītājiem:
Jābūt San Andreas štata iedzīvotajiem.
Jābūt vismaz 21 gadus veciem.
Jābūt nokārtotai San Andreas Štata izsniegtai B kategorijas vadītāja apliecībai.
| 1 posms; Personālā informācija |
Uzvārds, vārds: Ruslan Markov
Dzimums: Vírietis
Personas kods: 070783-19872
Dzimšanas vieta:Los Santos
Štats:Los Santos
Deklerētā dzīvesvieta:Nav
Faktiskā dzīvesvieta:Pie drauga.
Pilsonība:Anglis
Tālruņa numurs:592884
E-Pasts:R.Markov@gmail.com
| 2 posms; Jautājumi |
Kādēļ Jūs vēlaties kļūt par Los Santos Policijas Departamenta virsnieku?: Los Santos dzīvo mani draugi un ģimene nevainīgi cilvēki kas retos gadījumos ir neaizstāvēti, tāpēc piepildot bērnības un vecāku sapņus es vēlos kļūt par Policistu, kas spēs un nežēlojot spēkus aizstāvēt šis nevainīgās personas, es meklēju jau ilgus gadus labi apalgotu un lepnu darbu, un tagad es esmu to atradis, tāpēc ar vislielāko cieņu un saprātu vēlos piebiedroties LSPD bariņam, kā visdraudzīgākā persona saimē!
Kādēļ tieši Jūs būtu jāpieņem departamentā?: Jums mani ir jāpieņem, jo esmu liels patriots savai valstij un vēlos aizstāvēt gan to, gan cilvēkus kuri ir apdraudēti un neaizsargāti no ļauniem cilvēkiem, esmu apņēmības pilns un izglītots, skolas gados pat par citu profesiju nebiju domājis. Bija vēl padomā iestāties armijā, bet es jau biju nobriedis uz kautko lielāku-POLICISTS- man rados nav neviena policista, bet ir tieslietu pārstāvis, kurš man ieteica lai iestājos policijā, jo vajag fiziskus papildspēkus, tādus kā MANI!
Kādi ir riski darbā policijā?: Risks ir samērā liels, manu un manas ģimenes dzīvības apdraudošs, ikdienu pastāv iespēja būt sašautam, sadurtam vai pat izkropļotam, bet risks pamazinās, jo būs kolēģi, kuri stāvēs man aizmugurē šajos momentos, lai valsts un tauta būtu aizsargāti!
| 3 posms; Zvērests |
Es, [Ruslan Markov] , Los Santos topošais Virsnieks, svinīgi apsolos nežēlot savus spēkus un prātu labākas dzīves veidošanai,manas dzimtās zemes un Los Santos tautas labā. Apsolos pēc labākās sirdsapziņas veikt Virsnieka pienākumus. Ar savu parakstu, es apstiprini, ka ievērošu zvērestā minēto. Es apzinos, ka par zvēresta nepildīšanu draud kriminālatbildība.
(( 4 posms; OOC informācija ))
Vārds:Nauris
Vecums: 15
In-Game UCP vārds: Naureits
Spēsi lietot programmu Discord?:jā
Vai pēc iestāšanās Departamentā Tu būsi spējīgs izmantot mikrafonu mūsu Ts3 kanālos? [jā]:
Ekrānšāviņš ar Admin History ( /history ):https://failiem.lv/u/kc4r27am2">https://failiem.lv/u/kc4r27am2
Cien., Ruslan Markov
Los Santos Policijas Departamenta Rekrutācijas un apmācību divīzija ir izskatījusi Jūsu iesniegto aplikāciju. Vēlamies informēt, ka Jūsu aplikācija tiek noraidīta.
Tas nozīmē, ka Jūs netiekat pārvirzīts uz nākamo kārtu - intervija.
Atkārtotu aplikāciju variet iesūtīt pēc 2 nedēļām.
Iepazīsties ar rekrutācijas noteikumiem, pirms raksti pieteikumu. Noteikumi atrodami Uzņemšanas nodaļā, blakus rekrutācijas anketai.
Decembris 5.; 2020
Los Santos Policijas Departaments
Rekrutācijas un apmācību divīzija
Los Santos, LS 90012, Police Plaza, Pershing Square
charlyangel, naurz, charlys, ArtursLV, CarD, Skrevele, Beazzy, ArtisLV, archaa, Khistians, nauriks, Murish, Bosch, Kiwix, Kristherz, Efrehs, YuNg HeFnEr, timaballs, Arhimēds Pitagors, Suprīīīms, FizzyS, dandijs, wind, maargarita, Peciņš, Tropkillaz, Kristers, hoodsta, Stefan, SANLA, Niknaaks, Žirgan, Angelis, Draugs, TheShadowLV, ELSB, Tējaaa, emilinss, LMD