bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par administrāciju
3
0
topic
[SŪDZĪBA] Assasin
ricis
Lietotājs
21 atbildes forumā
Online: 2d 16h 51m
Redzēts 2021. gada 19. augustā, 02:53
Pievienots, 2020. gada 28. novembrī, 18:00

 

Tavs lietotājvārds: ricis

Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Asassin, Dandijs 

Iesaistīto personu lietotājvārdi: SS un logos jabut redzamiem visu nick varēsiet pačekot

Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: 

Pierādījumi: 16.html un 1 cits fails | Failiem.lv.          Imgur: The magic of the Internet - Imgur

Komentāri:

Sekojoši situācija bija tāda braucu ar moci viens čalis speciali nobremzē un sanaca maziņa avārija kurā traumas neguvu pēc kā padirsāmies nedaudz un izsaucu savu čomu  lai atbrauc piepalīdzēt pēc kā šitie sāka mukt mēs sekojām kad apstājās viņi sakāvās  un es gāju palīgā  mes abus sasitām pēc kā  čomaks izdomāja pārmeklēt viņu nu čuhans protams lēni raksta un uz ko atrada uzraksta tikai /do dokumentus un atslēgas (šo viņš rakstīja 54 sekundes var logos pačekot pēc laika) vilcinot situaciju un gaidot policijas ierašanos speciāli.... ierodas policija nu un sākas pakaļdzīšanās nu un saplīst man auto bet man bija draugs blakus kurš sekoja (viss IC logos redzams)  okej ķipa šaujam prom mentam turpat saplīsusi maha mētājas vēlāk noparkojāmies vietā lai mus neredz bet mēs redzam kas notiek skatamies 1 auto tiek respawnots (policijas) ķipa piebraucam uzjautājam kas pa nu  viņš saka ka ir norpojis nu okej pieņemsim (vēlos logus kur noerpo) vēlāk notriecu čali uz kādi 130 liels ātrums un mūsu gamemaster parāda piemēru kā ir jauzvedās cilvēkam ar statusu pirmkārt uzreiz neerpo pavelk laiku ( rp bija pēc 43 sekundēm pēc rp /do sekas?) un tad gms turpina rādīt detalizēta rp piemēru  ★ Pēc trieciena gulētu uz zemes. ((Jonathan O'Reiley)) (es nezinu kādam gliemezim jābūt lai tik ilgi rakstītu) nu okej tālāk piebrauc otrs ments, sākam mukt saņemu pm:

2020-11-28 16:23:21 Ziņa no (25) Nick Abawi: geto pie sevīm

2020-11-28 16:23:25 Ziņa no (25) Nick Abawi: oi 

Gribēšu redzēt ar ko runāji un par ko (logus) 

okej tātad maucam čiliņā saņemu vienu pitu uz kādi 200+ km/h no menta (redzi viņi var tā triekties jo viņiem auto hendlingā ir liels svars lai auto nebojājas tik ātri) nu okej ķipa labi uzrakstu viņam  OOC čatā par to pitu pēc kā maucam tālāk tad manam čomam izlido MTA (uz pc atvērās planšetdatora režīms un nesaprata kā izslēgt) vēlāk mani ar izmet ienaku back okej turpinu chase viens pats  pagados trāpīt avārijā kur gan nebiju vainīgs  čalim kurš brauca nebija galvenais ceļš tas nozīmē ka vajadzēja apstāties bet nu darings ar savām lielajām zināšanām ietriecas atkal uz kādi 200 jau netālu no igs izmet nagla uz trotuāra kur RL cilvēki būtu savu izdarību paskaidro ar 

2020-11-28 16:45:10 Tommy Clarkson: (( Tas ari nav cs, tu apdraudi satiksmi ))

2020-11-28 16:45:14 Tommy Clarkson: (( tadel tiki nahrinizets ))

jo redzi pec tas avarijas čali ķipa sienā ielīmējās  nu okej nedaudz padirsos ar viņiem bet turpināju rpot pēc kā aizveda uz ķurķi uz 14h un 13 pakas sods.

Sekojoši gribu saņemt logus no visiem kas piedalījās situācijā no mentiem no adminiem par cik izskatījās pēc MG un statusa izmantošanas savā labā lai tik mūs noķertu.

 

Iesniedzot sūdzību par administrāciju vēlams iesniegt pēc iespējas detalizētāku situācijas aprakstu un vairāk pierādījumus, lai situācijas risināšana ietu raitāk un neveidotos domstarpības.

Tropkillaz
Vadošais administrators
Frakciju komanda
277 atbildes forumā
Online: 100d 8h 55m
Redzēts 6. martā, 21:29
Pievienots, 2020. gada 05. decembrī, 11:27
0
post

Nepatiesa

Pēdējo reizi rediģēja Tropkillaz, 2020. gada 05. decembrī, 12:07.

There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death.  Use your time on earth wisely.

Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0