@jarek xD labs
Pirmie screeni un tevi jau PD drāž, tev viss okey?
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
@BunnyHop ta viss chill es bez tiesibam biju,bet tos Screen nemsu ara un liksu citus..
Man personīgi galīgi nepatīk tavi ss'i, bet forumā var atrast, kā veidot labus ekrānšāviņus, reku speciāli priekš tevis https://mta.kick.lv/forums/topi…n-vi-i/?post=0">https://mta.kick.lv/forums/topi…n-vi-i/?post=0 . Bet ja gribi pieturēties pie sava ss'u stila, tad vismaz stroko tekstu, savādāk brīžiem viņu nevar galīgi izlasīt, kā arī pamēģini izmērus mazākus taisīt un tad jau, kaut kas labāks tev te sanāks... Veiksmi turpmākajās gaitās.
•Rule number 5 : Don't show no love.Love will get you killed.•
blet jus sikie pedorgi, kadel apkaunojat daudzu iemileto serialu? taisiet savus racing klubus kamer neiemacaties rpot
EDIT: Cik tad tavam Johnam Telleram ir gadu, ja viņš 67. dibināja SOA klubu?
Tik ieslēdz smadzeni pirms ko atbildēt.
Lielāku huiņu nevarēji izveidot, low Rp!
Protams jauki, ka tu centies, ir interesanti palasīt utt, bet nepatīk man tas, ka mans mīļākais seriāls tiek izķēmots. :/
Respekts protams par centību, bet nu, no savas puses silti iesaku, nomainīt tēlu vārdus.. Rpo anarhijas dēlus, bet pa savam, nevajag attēlot to, kas ir noticis pašā seriālā, jāpriecājas, ka vēl nesēdi ajailā or smth, par slavenību vārdu izmantošanu.
@Ofkors vinair Jax a man ir John
9Boz, LVnooB, alexdell2, Emilciks, timaballs, Čivrix, MaryJane, DidzzyS, Joyx, fletcher2, pidars, Logix, Dinčaa, dandijs, Valchhaaa, Hačiko, adn384, Fructzzz, Angelis, ivanovs, juppi, Ofkors, Fushion Lv, klaxzy, Tankists, gg_Billy_gg, makaveli, janiszaķumeditajs, Roxbyyy, Ērms, Laurz, Baltais spēks, Daave, 518293182, wazijs, Devitais, ricardssb, bLank, Biggy, FLESLV, oskaarrsj, GLX, Cosmoss, teoy, sweathly, Sestais, EBK, half-pedor, SkyLine, esketit., SnaxxXD, SNAKE, Gozmit, TrustR, Pluto, Fosiks, VitaFruit, durkaklis, Berzoe, PAW, Jankellls, FL3X, realduksitis, pienvedejs02, sneik, Twulkz, Scrubs, eslains, lencijs, Tommy, Luwii, SmokeY, Niknaaks, sensejs, Pishkaa, Melnais, Skecets, ViensDivi3, Zupinshh, GoblinX, Miksens, 𝙀𝙨𝙠𝙖, buddyy, Kiwix, Сhrееру, naurz, Trumpis, Artis18, Andzins, Vyaceslav, dashshev4, 442240, Kn0w, SAMMLUNG, asdasdasd, Zipps, mirasovtimur, Buda, maarinns