Rollin 20's Crips
Rollin 20s crips arī zināma kā Rollin 20s (RTC) ir otra lielākā Afrikāņu-Amerikāņu ielu banda kuras biedri pārsvarā sastāv no jaunās ģenerācijas. Šis grupējums uzturas un kontrolē Guantanamo ielas apkārtni. Rollin 20s Crips ir arī zināmi kā profesionālās amerikāņu futbolu komandu "Pitsburg Steelers" un "New Orlean Saints" komandu galveno krāsu un logo reprezentētāji, melns un zelts vai dzeltens. Grupējuma biedri mēdz sevi aptetuvēt simboliskiem burtiem un ciparmiem kas dod pārējiem grupējumiem iespēju vieglāk viņus atpazīt.
Sabiedrotie un ienaidnieki
Rollin 20's crips ir vairāki sabiedrotie grupējumi piemēram kā - Rollin 30's, Rollin 60's. Senāk arī bija grupējums "insane crips" ar kuriem viņi dzīvoja vienā kvartālā lidz brīdim kad 1980 gadā radās konflikts par austrumu teritorijas ieņemšanu. Kā arī Rollin 20's ir ienaidnieki ar visu tipu "bloods" grupējumi un "Varrio Longo Gang".
Ikdiena
Ikdienā grupējums skenē perimetru, jeb vēro rajonu. Bieži mēdz taisīt mazos bloka tusiņus kur satiekas visi biedri un atpūšas, cep gaļu, kūpina marihuānu, dzer kodeīnu, testē jaunos labumus. Grupējums iztiku pelna tirgojot narkotikas, ieročus un apčakarējot cilvēkus.
OOC informācija
Šī frakcija ir veidota ar mērķi dot spēlētājiem iespēju izmēģināt nelegālo lomu spēli, īstenojot radošumu un idejas. Frakcijā tiks arī pieņemti spēlētāji ar ne tik spīdošām nelegālā zināšnām, tāpēc esmu izdomājis sistēmu kas man ļaus uzzināt katra cilvēka spējas. Ja vēlies apgūt, vai vienkārši pierādīt savu radošumu, slīdi foruma dmos kur došu nākamās norādes.
Topiks izskatas labāk par Strassenbandes topiku, cerams RP arī būs labāks.
Gl < 3
Sekošu līdzi.
Fucking yo shawty before she leavin
this harddd, tas 'ikdiena' liekas nevajadzīgs, bet other than that fire
best of luck
Handlexijs ir atvaļinājumā, neuztraucies.
Džeki zina ko dara
Veiksmi puiši
es nāku tev pakaļ tikai tu un visa pasaul
Ammm, es jau Tur, gaidat mani kriperi . Mgeru frakcija, trash. Visi dc sēž, vajag arhivēt.
Lieku pimp uz tava hood.
Kēēp it rīīll broo.
Šis džeks ir insane džeks. Malacis, brālēn.
fujax
0,89, večuk pa īss
- I Jaunais staffs smērē.
- II Resnis pa visu ietvi.
- III Resnis netur līdzi tempam.
- IV Triple sūda nēģeris.
Ir labs. Pie sarunvalodas daudziem derētu vēl piestrādāt, atslīpēt, bet kopumā ir labi.
Fucking yo shawty before she leavin
Skrevele, gerachnik, CiMBo, zayac, nauriks, yanchux, Fosiks, juppi, amiz, Scrubs, Jitzie, kristaps_hokage, Kn0w, Assassin, pidars, Floquet, Swufy, Jur4iks, RainersK, derkijs, hoodsta, 7n4_, ELSB, Devitais, Enija, Bosch, Saulgreezy, draiver, Freedy, CarD, Negro, HandlexY, Gross, Redžijs, LaKush, Mitrais, Kamars, sencis., Tropkillaz, ČIGĀNS 3310, Mayans M.C, LaMpAcKa, Kapracis, Emmet_Bowman, Shamrock, KristapsDD, Beazzy, Sharper, ivanovs, Guzman , uravnobeshen, Kuzmics, Kristers, dandijs, Twizzy, marats, Raivis, ecY, Hačiko, fletcher2, Bridges, Fushion, sippa, Karchiks, Nils, Aye, Lauris29, Twulkz, everest, Murish, renars, Sestais, Sneaky, rihards2005, DriverOG, Ceikaa, smifnwessun, balenciaga, Supreme, Angelis, Growsmile, grancmix, bLank, samantiina, caktucc, Infernus, Žirgan, MaryJane, 2Pac, tavsmurgs, Psychicaut, DidzzyS, Origo Urla, Tommy, RavenS, amsterdam, daunars, Vakars12, 518293182, Tējaaa, Beichz, SANLA, archaa, Brazy, kylekuz, ArtisLV, gxngmember, TrustR, marcisxd, Dean Scaletta, Stivs, JankaPower, Joyx, Draugs, MrTraxes, Archijsss, Stefan, niksniklaavss, YuNg HeFnEr, Niknaaks, pagarinatajs, maargarita, Dinčaa, TheShadowLV, SNAKE, EBK, SkyLine, Varde, dmer777, girts, “Markuss”, Kiwix, Raivic, Eevaaaa.s, Nilucis, bigboi dude, mopz, Gozmit, raivorijs, Swagyys, Kriksis, Burbulis, wind, LUĪZE