bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
19
0
topic
Atvieglots moderatora pieteikums
Dinčaa
Meitene zeltene
132 atbildes forumā
Online: 129d 23h 8m
Redzēts 28. martā, 15:38
Pievienots, 2020. gada 30. novembrī, 19:56

Atvieglots moderatora pieteikums

Moderatoru skaitam samazinoties tiek meklēti jauni un aktīvi moderatori. Šajā pieteikumā svarīgākie nosacījumi būs lietotāja aktivitāte, tādēļ tiks dota iespēja pierādīt savas moderatora spējas un atvieglot jau esošo moderatoru darbu. Katrs pieteikums tiks izvērtēts individuāli, un foruma komanda kopā izlems kuram piešķirt moderatora pieejas un pienākumus. Tā kā atvieglotais pieteikums atšķiras no pilnā moderatora pieteikuma, tas ir jāveido zem šī topika!  

 

Netiks izskatīti pieteikumi jau no esošiem administrācijas sastāva biedriem

Nenopietnu pieteikumu rakstīšana tiks sodīta ar brīdinājumu

Pieteikums atvērts uz nenoteiktu laiku


Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) :

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus :

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) :

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) :

- Pieredze ka foruma moderatoram:

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu (100-200 vārdi):

 

 

 

Ar cieņu,

mta.kick.lv administratore Diāna

Kriksis
Lietotājs++
Kriksis
392 atbildes forumā
Online: 24d 15h 59m
Redzēts 22. martā, 17:19
Pievienots, 2020. gada 30. novembrī, 20:11
5
post

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : 16 gadi!

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : Ir!

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : Ir!

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : 

Mani sauc Kristiāns, man ir 16 gadi, esmu no Madonas, mācos Madonas pilsētas vidusskolā. Brīvajā laikā ļoti nodarbojos ar futbolu, eju uz treniņiem un pats bez treniņiem ar to nodarbojos, ar futbolu sāku nodarboties 6 gadu vecumā, nolēmu spēlēt futbolu, jo paskatījos kā citi cilvēki spēlē to un ar to aizraujas un priecājas par saviem ieguldītajiem panākumiem savā pieredzē, daudz saka ka NBA vai arī hokejs ir labāk par futbolu, bet tik un tā futbols ir manā sirdī, basketbolā es arī nogāju apmēram divus gadus, bet pametu, jo komanda bija pārpildīta, un ņēma tikai tos labākos uz spēlēm, bet nebiju viens no tiem, par cik man ļoti nepatīik ziema, tāpēc es arī nespēlēju hokeju, toties citiem maniem ģimenes locekļiem ļoti patīk hokejs. Esmu gājis četrus gadus mūzikas skolā, kurā es spēlēju trompeti, un klavieres, savu brīvo laiku ļoti patīk aizspildīt pavadot to ar savu ģimeni un citiem draugiem. Vasarās bieži braucu ar draugiem un riteņiem pat piecus kilometrus līdz ezeram ļoti karstā dienā, tikai lai varētu atvēsināties. Ļoti patīk makšķerēt, pirmo reizi kad makšķerēju tie bija četri gadi, varētu teikt ka katru vasaru es iesāku ar makšķerēšanu.

- Pieredze ka foruma moderatoram: Diemžēl pieredzes nav, bet ceru ka būs tāda iespēja man to apgūt, ar lielāko prieku pat pamēģinātu būt par moderatoru un iegūt jaunas zināšanas 

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu (100-200 vārdi): Tātad, esmu ļoti aktīvs un radoš cilvēks, fourumā, jeb in game, esmu Pasākumu Oragnizators, man ir ļoti labas komunikācija prasmes un arī rakstīšanas prasmes es sevi vērtētu 9/10. Kā arī esmu diezgan bieži iegriezies fourum, saprotu kur atrodas katrs topiks, vai arī sadaļa, tādējādi zinu ka spēšu palīdzēt citiem cilvēkiem, kuri ir sajaukuši sadaļas, jo bieži vien pēdējā laikā esmu to redzējis, ka foruma moderātori aizrādā par nepareizas sadaļas, jeb topika aizspildīšanu. Man pašam personīgi ir divi monitori, kurā vienā es redzu spēli vai youtube vai citu platformu, bet bieši vien otrā monitorā ir ieslēgt mta.kick.lv forum, kurā redzu redzu it visu kas notiek. Zināšanas apgūstu ļoti ātri, mani nebūtu problēma apmācīt par moderātoru lai papildinātu savu pieredzi vispārējā jomā. Nēesmu nācis uz šejieni lai izceltos, bet lai pavadītu laiku ar cilvēkiem kuri ir komunicējoši un nav tādi, kuri aizvaino citus.

 

Pēdējo reizi rediģēja Kriksis, 2020. gada 06. decembrī, 15:03.

 

 

“Markuss”
Lietotājs
121 atbildes forumā
Online: 7d 16h 58m
Redzēts 12. martā, 20:44
Pievienots, 2020. gada 30. novembrī, 20:17
9
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) :14

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : foruma esmu reģistrejies 1 gadu.

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) :nav neviena soda punkta.

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) :Sveiki,esmu Markuss,es ilgi speleju šo serveri,ja nemaldos jau kādus 2 gadus,daudzi mani zin bet tie kuri nezin,esmu aktīvs spēlētājs un ļoti bieži uzturos forumā,aktīvi erpoju divos f3,daudziem varbūt liekos nesakarīgs utt bet ja man neko neviens neuzbrūk vai neapvaino esmu tīri sakarīgs.

- Pieredze ka foruma moderatoram:Pieredzes man nav bet labprāt apgūtu šo jomu.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu (100-200 vārdi):Esmu ļoti apņēmīgs un ļoti aktīvs forumā,daudzreiz kad nēsmu serverī esmu forumā,pašķirstu visādus topikus un palasu visu kas rakstīts tur.Jau sen esmu gribējis pamēģināt kautko šādu tikai nekad nebija īsti drosmes ko tādu mēģinat bet tagad kad ir tāda iespēja nolēmu pameģināt.Ja izvēlēsieties mani tiešam nenoželosiet,esmu ļoti saprātigs un kā jau teicu apņemīgs.

 

Pēdējo reizi rediģēja “Markuss”, 2020. gada 30. novembrī, 20:26.

                                                                                  Albert Rodrigez-Woodwork Carpentry-Status-Dzīvs

                                                                               Donovan Leo Lowry-Avery Architecture-Status-Dzīvs

                                                                              Daniel Rivera-Los Sanots Apkure-Statuss-Dzīvs

 

Ofkors
SuperBiedrs
Mediķis
гקﻮ๏๔
911 atbildes forumā
Online: 46d 10h 15m
Redzēts 14. aprīlī, 12:00
Pievienots, 2020. gada 30. novembrī, 20:44
4
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : 18 gadus jauns

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : ja nemaldos jau ir gandrīz 2 gadi.

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : Ir viens vienīgais.

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : Labas dienas, cienijamie KICK.lv lietotāji. Mans vārds ir Atis, nāku es no Kurzemes vēja dzimšanas vietas - Liepājas. Esmu 18 gadus jauns čuvaks ar daudz un dažādām interesēm. Aizraujos ar datorspēlēm, nedaudz sportu, patīk pa retam aiziet paspārdīt bumbu vai pamētāt pa grozu.. Esmu brīvs, soo meičas hmu ;) RPoju jau labu laiku, nepilni 5 gadi jau ir, sāku ar sampu, kā jau visi šejienieši (Degradējos, kā saka), nospēlēju tur 3 ar pusi gadus, pēdējo pusotru gadu aizraujos ar MTA, cuz samps ded variants. Spēlēju protams citas spēles, lols, CS:GO (ļoti reti), brawlhalla, speedrunners, tetris.

Tas taka būtu viss, kas jums par mani taka ir jāzin. 

- Pieredze ka foruma moderatoram: Ir pietiekami liela, šeit pat to arī esmu ieguvis, noslinkoju, tāpēc nākas rakstīt atkārtoti.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu (100-200 vārdi): Pa lielam esmu pieredzējis cilvēks, pārzinu šo forumu gandrīz no A-Z, zinu 99% no visām šeit esošajām funkcijām, dotajā statusā esmu sevi pierādījis gan no labās puses, gan no sliktās, īpašnieks un foruma administrātore Diāna mani pazīst, daudzmaz zin uz ko esmu spējīgs un uz ko neesmu! Nu arī protams tas, ka gribu atpakaļ pie saviem draugiem, kruto bariņā kā sacīt jāsaka ja.. Pietrūkst man šī ņemšanās forumā utml.

 

 

Raivis
Servera administrators
Frakciju komanda
444 atbildes forumā
Online: 52d 19h 58m
Redzēts Vakar, 21:02
Pievienots, 2020. gada 30. novembrī, 20:51
15
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : 16 gadi.

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : +

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : +

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : Mani sauc Raivis, šobrīd man ir 16gadi, eju jau uz tiem 17. Mācos par datorsistēmas tehniķi, kā arī paralēli programmēju pāris fīčas. Brīvajā laikā nodarbojos ar ielu vingrošanu, skriešanu, reizēm arī uzspēlēju futbolu un basīti, protams, arī pie datora sežu, pavadu savu laiku forumā, komunikacējot ar cilvēkiem. 

- Pieredze ka foruma moderatoram: Pieredze par moderatoru īpaši nav, saprotu pamatus, kas un kā, bet ar laiku visu var iemācīties.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu (100-200 vārdi):Uz šo amatu piesakos, jo vēlos palidzēt foruma moderatoriem tikt galā ar foruma lietām, tā kā man ir pietiekami daudz laika, varēšu to veltīt foruma uzraudzīšanai, topiku aizslēgšanai un noteikumu pārkāpēju sodīšanai. 
Mans mērķis ir palīdzēt foruma moderatoriem. Pārzinu foruma noteikumus, protams, pats esmu arī tos pārkāpis, jo vēlējos izklaidēt cilvēkus, bet tomēr sanāca tā, ka izklaidēju sevi, protams, visi mēs esam cilvēki un cilvēki mēdz kļūdīties, un reizēm izdarīt muļķības. Iespējams man ar kādu ir bijušas nesaskaņas, bet tās jau ir pagātne, ko nevēlos vairāk celt augšā, tāpēc problēmas ar to nebūs. Domāju, ka moderatoram jābūt tādam, kas saprotās ar cilvēkiem, spēj darīt foruma lietas, tamdēļ domāju, ka ar to nebūs problēmu.

amsterdam
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
sღиɨς
335 atbildes forumā
Online: 16d 3h 6m
Redzēts 2023. gada 06. jūnijā, 01:00
Pievienots, 2020. gada 30. novembrī, 21:15
7
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : 

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : 

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : 

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : spied  - Sasveicināšanās topiks. 

- Pieredze ka foruma moderatoram: lo*u****e.cl*b bijušais foruma Moderators, Tehniķis un Administrators. 

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu (100-200 vārdi): Šajā kopienā jau uzturos diezgan ilgi un esmu manījis ļoti daudz situācijas kur vajadzīgi sakarīgi Moderatori kas spētu izrisināt situāciju vai palīdzēt foruma lietotājiem. Forumā esmu aktīvs un sēžu ļoti bieži, ko nevar pateikt par in-game serveri - tur es parādos pēdējā laikā diezgan reti, sakarā ar mācībām un nelielām problēmām privātājā dzīvē, bet pēc kāda laiciņa mans online spēlē uzaugs un atjaunošu darbību ne tikai forumā, bet gan spēlē. Es domāju ka es deru šīm amatam, ne tikai tāpēc ka man ir pietiekama pieredze, bet gan arī tāpēc ka es spēju pēc vajadzības risināt konfliktus starp spēlētājiem, protams es nekādīgi nevēlos pateikt ka pats agrāk neesmu radījis diezgan daudz konfilktus forumā un foruma chatbox, bet tas ir teiksim tā - pagātnē. Es izprotu foruma darbību un struktūru, kas dos iespēju efektīvāk pildīt foruma Moderatora pienākumus. Atsevišķi vēlos akcentēt savus konfilktus iekš chatboxa vai kāda lietotāja aizskaršanu forumā un foruma chatboxā - vēlos atvainoties par visām savām neapdomātām rīcībām un nodarījumiem kas bijuši iepriekš, atvainoties es vēlos pilnīgi visiem! Paldies ka izlasīji... 

'' Who you wanna hate now?
Pretty soon you gonna hate me '' 

 

IceKing
Lietotājs
145 atbildes forumā
Online: 14d 16h 4m
Redzēts 2023. gada 10. februārī, 17:49
Pievienots, 2020. gada 30. novembrī, 23:07
3
post

Pieteikuma anketa

 

 

 

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas): Tātad ,sveiki visiem! Mani sauc Ralfs, brīvajā laikā nodarbojos ar cīņas sporta veidiem. Man ļoti patīk ceļot, kā arī makšķerēt. Es vienkārši mīlu pavadīt savu brīvo laiku makšķerējot kopā ar labu draugu kompānīju. Runājot par ceļošanu es ļoti vēlētos kādreiz aizbraukt uz norvēģiju, tas ir mans sapnis, ko es centīšos piepildīt. Es ļoti vēlētos tur apskatīt kalnus, doties pārgājienos, kā arī izcelt lielos Norvēģijas lomus. Bez ceļošanas mani ļoti piesaista mūzikas instrumenti un zīmēšana, mans mīļākais mākslas veids ir modernā māksla, es vienkārši to dievinu. Runājot par mūzikas instrumentiem es ļoti vēlētos iemācīties spēlēt elektronisko ģitāru, kā arī bungas. Tātad, nesen es pabeidzu 1. Kursu, pašlaik mācos es par ugunsdzēsēju glābēju un, tas arī būtu īsumā viss par mani.

 

- Pieredze ka foruma moderatoram: Pieredze man ir ļoti laba, jo esmu šeit bijis moderators 3 mēnešus. Perfekti pārzinu, kā strādā forums, kā arī zinu visus forumā noteikumus, kā ābeci. Plus esmu bijis nominēts, kā labākais forumā uzraugs, kā arī labākais forumā sargs, cik atceros. Domāju, ka mana pieredze ir ļoti laba, lai atļautu man atgriezties amatā. 

 

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Es neuzskatu, ka tieši mani vajadzētu pieņemt, bet nu es predendēju uz šo amatu, jo daudzas reizes pamanu , ka cilvēki neievēro foruma noteikumus, postojo zem tēmām ,kurās nedrīkst utt. Ka arī es ļoti daudz pavadu laiku tieši iekš foruma, ja man nav sacensības, tad mani var redzēt forumā gandrīz jebkurā laikā. Kā jau minēju augstak, tad es noteikumus iekš foruma pārzinu ļoti labi, jo nekad nēesmu ticis sodīts. Es domāju, ka spēšu tikt galā ar moderotora pienākumiem un palīdzēt lietotājiem ,sakarā ar forumu. Es uzskatu, ka esmu piemērots šim amata arī tapēc, ka esmu ļoti draudzīgs, un vienmēr gatavs palīdzēt cilvēkiem. Uzskatu, ka sevi pierādīju pēdējo reizi ļoti labi, lai vēlreiz man tiktu uzticētas šādas pieejas forumam, jo vienmēr biju godīgs un savus pienākumus vienmēr pildīju laicīgi un ar maksimālu piepūli.

 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja IceKing, 2020. gada 30. novembrī, 23:15.

SHIT
Lietotājs
24 atbildes forumā
Online: 17d 8h 43m
Redzēts 27. aprīlī, 23:12
Pievienots, 2020. gada 01. decembrī, 13:06
8
post

 

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : rīt 43 paliks. 

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : Neapšaubāmi ir.

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : +

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : Laaabenieks, Mani sauc Ārnolds, esmu augsti motivēts siļķu ķērājs ar 25 gadu pieredzi. Brīvajā laikā aizraujos ar savu finanšu palielināšanu nelegālajos toķikos, jo kā jau mēs visi zinām covid-19 laikā feņkas tika aizklapētas. Patīk nedaudz iedzert, bet viss, protams, ir ar mēru. 2-4 odīša pudeles dienā tas arī viss, nav jau vairs jaunības gadi, kad varēju līdz 10 panest, bet tas jau kā jūs visi labi zinat neatur no odīša baudīšanas, jo kā saka, odīts jau ir uz mūžu kā mani rajona bratani - Hazards un proteins.

- Pieredze ka foruma moderatoram: Esmu bijis moderātors tādos leģendāros mta forumos kā WOS un 15trolejbusarsruts.lv

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu (100-200 vārdi). Esmu nenoņemama mta.kick.lv foruma sastāvdaļa, brīvo laiku, kad nedzeru odīti, nekontrolēju rajonu un neesmu feņkā - pavadu šeit, mta. Es rpoju katru dienu, zinu visas sīkās nianses . Pieņemot mani Jūs nodrošināsiet forumu ar stabīlu, progresīvi domājošu, racionālu siļķu ķērāju ar 20 gadu pieredzi moderātora amatā. Protams, ka es prasīšu nelielu samaksu, bet tas ir tā vērts. Jo kā teica mūsdienu Latvju vectēvs - odīts odīti sapratīs /I.Ziedonis/. Jus jau zinat na.

Leht1
Lietotājs
1 atbildes forumā
Online: 3d 22h 2m
Redzēts 2021. gada 03. novembrī, 23:43
Pievienots, 2020. gada 01. decembrī, 17:27
10
post

SHITS IR JĀŅEM EPTA! 

IEVIESĪS KĀRTĪBU NA

Lieks posts // sodīts

Pēdējo reizi rediģēja Dinčaa, 2020. gada 01. decembrī, 17:42.
Beichz
Lietotājs
71 atbildes forumā
Online: 3d 5h 37m
Redzēts 2022. gada 01. martā, 15:06
Pievienots, 2020. gada 02. decembrī, 10:51
7
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) :23

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : neesmu. ;(

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) :nav

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : Esmu šeit, lai pandēmijas laikā varētu paspēlēt roleplay, jo pašlaik laika ir krietni vairāk, bet tajā pašā laikā nedomāju, ka pēc pandēmijas beigšu spēlēt. Kā jau minēju augstāk - man ir 23 gadi un esmu nobriedis, pieaudzis cilvēks, kas spēj savaldīt savas emocijas un izvērtēt situācijas objektīvi. 

- Pieredze ka foruma moderatoram: Ir bijis savs projekts - lifeline.lv tāpēc šis amats man problēmas nesagādās, kā arī spēšu to apvienot ar darbu MTA administrācijā. 

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu (100-200 vārdi): Kā jau minēju - man ir 23 gadi un uz lietām spēju skatīties objektīvi, tāpēc ja jau ir nepieciešamība pēc moderatoriem izdomāju, kāpēc gan nepieteikt savu kandidatūru un palīdzēt. Tik pat labi esmu arī saskāries ar toksiskiem lietotājiem, kas vēl būdami bērna prātā, vai arī saskaras ar problēmām privātajā dzīvē izliek savu žulti uz citiem, kas, manuprāt, ir nepareizi un šādi cilvēki ir jāsoda. 
 

Vēlu visiem veiksmi!

 

Edgars

bLank
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
banknote
579 atbildes forumā
Online: 115d 9h 50m
Redzēts 4. aprīlī, 11:11
Pievienots, 2020. gada 02. decembrī, 11:15
5
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : 19

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : ir ir

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : nav itkā

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : Artis, 19 gadi, dzivoju Kuldīgā. Brīvajā laikā dators, pastaigas ar draugiem un ballītes. Skolā slinkoju, sākumā mācījos uz 8/9, tagad uz NV. Mācos par loģistikas speciālistu. Daudz brīvo laiku pavadu klausoties mūziku.

- Pieredze ka foruma moderatoram: Esmu bijis moderators Serpent'ā kā arī esmu bijis šeit divas reizes moderators.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu (100-200 vārdi): Pārzinu forumu, tā kā esmu bijis moderators šeit jau vairākas reizes, tad zinu ko vajag fiksēt kā pārkāpumus, kuras personas visbiežāk pārkāpj noteikumus u.t.t. Forumā pavadu daudz laika, kā profilā rādīts 3h+ ikdienā. Varu piedāvāt citu palīdzību, ar kuru iepriekš palīdzēju taisīt awardus, kā mazos photoshopa darbiņus un jebko citu. Foruma komanda mani pazīst, tākā nespēlēju vairs MTA, konflikta situācijās būšu neitrāla persona. Esot moderatora statusā, spēšu veikt darbus ātri, iepriekš atrodoties sastāvā vismaz ar to nebija problēmas. Šis amatas man nav kas jauns, problemātiski jautājumi un neskaidrības sakarā ar mani nebūtu. Un kā dažiem labiem, latviešu valoda man ir saprotama. 

 

marats
VIP
420 atbildes forumā
Online: 51d 3h 40m
Redzēts 28. aprīlī, 11:59
Pievienots, 2020. gada 02. decembrī, 12:46
3
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : 16 gadus vecs.

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : Ir, viens profils ir no 2018. gada, bet kick komunā esmu no 2015-16 gada.

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : Ir tā sāpīgāk, pārsvarā visi ir par viedokļa izteikšanu. 

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : Tātad, esmu Ralfs, jeb citiem vēl pazīstams kā wazijs. Šajā komunā varbūt mani neatpazīs visi wannabe hujāti, kas te spēlē, bet vecākā paaudze, kas te uzturās jau ilgāku laiku mani pazīst un atcerās. Kick komunā es esmu jau kopš seniem laikiem, kad vēl jūsu servera īpašnieks bija parasts lsak priekšnieks un administrators, tas ir viens fakts kāpēc nāktos aizdomāties. Gramatika un pareizrakstība man ir normas līmenī. 

- Pieredze ka foruma moderatoram: Pieredze kā moderatoram ir pietiekoša, esmu pabijis moderators 2 forumos, kur un kad nav jēga pieminēt, bet pieredze kā tāda ir. Noteikumus es pārprotu, bet reizēm esmu tos pārkāpis, jo vēlējos brīvi izteikties, bet šajā forumā noteikumi ir ļoti apspiesti un nekur vairāk kā par čatu labāk nelīst. Tomēr nenovirzoties no tēmas - šāda tipa forumā man pieredzes nav un, ja tikšu pieņemts tad ar visām funkcijām un opcijām nāksies iepazīties no jauna. 

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Manuprāt, esmu tam pietiekami nobriedis, lai arī ne visai vecs. Protu ielikt teikumā komatu, un arī izveidot teikumu, kas satur garumzīmes, kas noteikti ir daudz šajā forumā. Ir bijusi arī pieredze šādā amatā, kas ir darīts iepriekš. 

Pamanīju, ka forums ir meklējumos pēc moderātoriem, vai moderatora, un uzskatu, ka esmu pietiekami atbilstošs, lai ko tādu darītu, un spēju uzņemties šāda veidu atbildību. Pārsvarā esmu nopietns, un nosvērts cilvēks, bet protams, kā visi varu mazliet paākstīties. 

Arhimēds Pitagors
Lietotājs
Arhimēds
248 atbildes forumā
Online: 18d 0h 50m
Redzēts 2023. gada 22. septembrī, 08:21
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 02. decembrī, 13:04
8
post

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : Mans nikname ir sfloduR,esmu pozitīvs jauniets,jau kopš kolhoza laikiem,esmu intraverts un social demokrats,politiskie uzskati,par labu valstij. Dotajā brīdī,respektēju visus nēģerus,pediņus un pārējās būtnes. Vēlos pieteikties par moderatoru,jo pan ir jānoņem sev warn,tas ir ļoti nepieciešami un atbildīgi,priekš manis. Esmu negatīvi ietekmēts,saistībā ar šo dzīves aspketu,kas ir warni. Nevēlos būt nekorekts,bet man ir jāpilda ,savi pienākumi,kā tautas pārstāvim,šajā kopienā,ko sauc par KICK.LV. Esmu ļoti gandarīts par šo lomu,mūsu kopienas administrācijai un tāpēc,vēlos kļut par moderātoru ,šajā kopienas forumā,kā savā laikā,to darīju ,citā forumā.

- Pieredze ka foruma moderatoram: Esmu izcinijis šo amatu,citos forumos,kur cīnījos ar godu un slavu,pat ieguvu medaļu.  Vēlos atgādināt,ka moderators ir ļoti nozīmīgs statuss,šajā kopienā,kā rezultātā,vēlos to iegūt,jo tas pacels manu interneta spēku! 

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu (100-200 vārdi): Domāju ka šis pieteikums nebūtu uzrakstīts,ja nerakstītu es,jo es vēlos kļūt par moderatoru,tikai tāpēc,ka vēlos. Galvenais ir piedalīties un iegūt piedalīšanās motivāciju,tāpēc ka,šis aspekts ir ļoti nepieciešams,mūsdienu dzīvē. Moderatora pieteikums dos iespēju izglītot razboiniekus un nešpetnos jauniešus,kuri nespēj adekvāti,sastādīt saliktu pakārtotu teikumu. Domāju ka mēs esam entuzaisti un kā K.Kolumbs,pirmatklājēji,šajā jomā. Vēlos iegūt moderatora statusu,la varētu izbaudīt dzīvi,kā to dara,mūsu moderatori un tautas mīluļi,kuri liek warnus,pat ja nav tāda pārkāpuma,noteikumu sadaļā. Tāpēc jums ir jaizvēlās mani,jo esmu algots moderators,vairākās sfērās,spēju izlabot topiku un izveidot topiku,ieslēgt datoru un izslēgt datoru,kas ir ļoti svarīgi un nosaka manas spējas,šajā nozarē,būšu labs moderators,tikai pieņemiet. Nav ko pielikt,nav ko atņemt,galvenais ir pabeigt,šo vienādojumu.

Pēdējo reizi rediģēja Arhimēds Pitagors, 2020. gada 02. decembrī, 13:13.

Apbalvojumi

Pitagors
Ὁ Πυθαγόρας ὁ Σάμιος
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Personīgā informācija
Dzimis580.—572. gadā p.m.ē.
Samosa, Senā Grieķija
Miris500.—490. gadā p.m.ē.
Vispārīgā informācija
Skola, tradīcijaPirmssokratiķi
Galvenās interesesĒtikametafizikamūzikamatemātikapolitika
Valodasengrieķu valoda

Pitagors no Samas jeb vienkārši Pitagors (sengrieķuὉ Πυθαγόρας ὁ Σάμιοςho Pūthagoras ho SamioslatīņuPythagoras, dzimis ap 570. gadu p. m. ē., miris ap 495. gadu p. m. ē.) bija joniešu matemātiķisfilozofszinātnieksārstspolitiķispriesterisizgudrotājs, visplašāk pazīstams ar Pitagora teorēmu.

Pitagorisms kā dzīvesveids bijis saistīts ar iniciāciju noslēpumos un bijis līdzīgs orfismam, kas to, domājams, ietekmējis. Tāpat kā orfisma, arī pitagorisma nolūks bijis padarīt dvēseli tīru (katharmoi), lai pēc nāves liktenis tai būtu labvēlīgs. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Pitagors nav atstājis nekādus rakstītus darbus un ka viņa idejas turpinājušas pastāvēt viņa skolniekos.

Dzīvesgājums[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagors, domājams, dzimis ap 570. gadu p. m. ē. Samas salā (Jonijas jūrā starp Turciju un Grieķiju) Jonijā un miris ap 495. gadu p. m. ē. Metapontā, Lukānijā. Ap 532. gadu p. m. ē. atstājis Samu, lai izvairītos no Polikrata tirānijas, un Dienviditālijas grieķu kolonijas pilsētā Krotonā nodibinājis vēlākajiem ordeņiem līdzīgu savienību reliģiski ētiskai dzīves reformēšanai, tā saukto "pitagoriešu skolu". Domājams, sākotnēji tajā ietilpuši ap 235 biedri, no tiem 18 — sievietes.

Skolas locekļiem bijusi jāievēro stingra disciplīna un zināmi priekšraksti, un viņi nodarbojās ar matemātiku (skaitļu īpašību pētīšanu). Savas disciplīnas dēļ skola drīz vien ieguva ievērojamu politisku svaru arī citās Dienviditālijas un Sicīlijas grieķu koloniju pilsētās. Tas kļuva par iemeslu demokrātu sazvērestībai, un pēkšņs uzbrukums skolas vadoņiem (tos sadedzināja kopā ar māju, kurā tie apspriedās) iznīcināja tās varu vispirms Krotonā un pēc tam arī citās pilsētās, izņemot Tarentu un Regiju. Pastāv versija, ka Pitagors pats gājis bojā šajā uzbrukumā, taču vairums vēsturnieku uzskata, ka viņš jau agrāk atstājis Krotonu un miris Metapontā.

Pitagora uzskati[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagora filozofijas pamats ir gluži vienkāršs: "Visus cilvēkus var iedalīt trijās grupās, tāpat kā visus cilvēkus, kas apmeklē olimpiskās spēles, var iedalīt trijās grupās. Zemākā sastāv no tiem, kas nāk pirkt un pārdot. Nākamie ir tie, kas sacenšas. Taču visaugstākie ir tie, kas nāk skatīties. Cilvēkus attiecīgi var iedalīt tajos, kam svarīga manta, tajos, kam svarīgs gods, un tajos, kam svarīga gudrība. Tātad visaugstākā apskaidrība ir zinātne bez interesēm un cilvēks, kas sevi tai ziedo, patiesais filozofs, kas sevi veiksmīgi atbrīvojis no "dzimšanas apļa"."

Grūti iedomāties vēl kādu sabiedrību, kas tik ļoti cienītu savu dibinātāju un reizē būtu tik atvērta pārmaiņām. Pitagoram viņa laikā tika piedēvētas pārdabiskas spējas, un daudzi atklājumi, kas nebūt nebija viņa. Viņa autoritāte bija tik liela, ka pietika pateikt: "Viņš pats teica" (autos ephē), lai izteikumam tūlīt paklausītu.

 

ELSB
Vadošais administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Veterāns
Pasākumu Komanda
ONE LOVE <3
Milly's
1384 atbildes forumā
Online: 101d 3h 4m
Redzēts 25. aprīlī, 21:01
Pievienots, 2020. gada 03. decembrī, 21:36
3
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : 14

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : +

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : +

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) :  https://mta.kick.lv/forums/topic/9591/sveiki/

- Pieredze ka foruma moderatoram: nav.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu (100-200 vārdi):  Sāksim ar to, ka forumā un serverī pavadu diezgan daudz laika un liekas, ka man tas noderētu, kā jauniņajam foruma moderatoram, neteikšu ka esmu tas aktīvākais ,bet esmu ieraudzījis ka esmu aktīvāks pat par dažu  moderātoru. Uzskatu ka būtu diezgan labs kandidāts. Kā arī foruma moderatori nav tik aktīvi un redzu ,ka viens tik gandrīz visus savus pienākumus pilda un otrs tik dažas reizes ir manāms. Ja mani pieņemsiet, es apsolu ka pildīšu savus pienākumus, uzlabošu aktivitāti.  Esmu godīgs un man ir diez ko labas komunikācijas prasmes.

CarD
Lietotājs+
579 atbildes forumā
Online: 20d 9h 15m
Redzēts 27. aprīlī, 20:16
Pievienots, 2020. gada 06. decembrī, 14:40
11
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : 16

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : Nav (nu teorētiski ir, prost man bija otrs profils un jā)

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) :Kautkādi man tur tie punti ir, bet tā teikt mans pacans nejūt spriedzi.

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : Mani sauc Linards, 16 year old kid, dzīvo ogrē. Pašlaik esmu neatzīsts erperis, bet ko padarīt :( Domāju, ka no lowakiem ir jāatbrīvojās tos vienkārši šaujot ar AK 47 palēnām nost tā lai nāve ir tāda ātra un nav lieka čīkstēšana iekš forumiem, ka šiem tā teikt iedod pa galvu. Es esmu sociāl demokrāts kurš dzīvo latvijā.

- Pieredze ka foruma moderatoram: Kautkur bija, bet nebija ilgi.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu (100-200 vārdi): Nu kāpēc jāuzņem? Domātu tāpēc, ka ir tāda vajadzība un es esmu gatavs tā teikt padarīt kicku ''great again'' (nu kurt, nedusmojies). Īsti nesaskatu jēgu rakstīt burtisku bībeli nu tos 100-200 vārdus, jo nu galvenais ir tas lai cilvēks domā ar galvu un rīkojās attiecīgajās situācijās attiecīgi, kā foruma moderātors. Baigi negribās nekur tālāk tiekties par kautkādu moderātoru vai slotas operātoru iekš servera, jo nu domāju, ka nav nekāda jēga pieteikties, jo nu admin rankus var taču nopirkt, bet nu es rakstu šito lai nebūtu man tie 30 eur jātērē. Es apsolos nenobanot daringu.

raivorijs
Biedrs
Avatārs
686 atbildes forumā
Online: 45d 5h 59m
Redzēts 21. martā, 23:28
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 06. decembrī, 20:32
5
post

 

Vecums:15gadi

Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus :ja nemaldos tad ir

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) :neviena brīdinājuma

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) :Mani sauc Raivis! Esmu no Jumprvas(Lielvārdes novads) mācos Jumpravas pamatskolā. Brīvajā laika mīlu izbraukt ar velo un iziet ārā ar draugiem. Man ir 15 gadi. Pa brivo laiku kad esmu mājās spēleju mta.kick.lv un sēžu fourum lasu info.

- Pieredze ka foruma moderatoram: Diemžēl tādas nav, bet ceru ka būs iespeja to apgūt. Vēletos apgūt šo amatu.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu (100-200 vārdi):Tatad esmu kick jau nospelejis ap 140h bet tas nav galvenais.Ļoti pareti bet ir brīži kad esmu spele bet neviena admin nav on(nepārmetu, jo tomer ši ir spēle un ja kautkas svarīgāks ir privatajā dzīve tad lai to izdara un tad nāk spēlēt)un tādos brīžos varētu pieņemt ziņojumus un izpalīdzēt civilajiem. Esmu tā teikt sakarīgs čalis, ja man neuzbrūk un nekaitina tad varu sadusmoties. Zināšanas kas jāzin moderatoram apgūšu manuprāt diezgan ātri. Kopumā teikšu ka neesmu ideals, bet neviens nav ideals. Savas RP prasmes vērtētu 8,5/10, jo gadās ar kļūdities. Bieži mani ir saukuši par radoģu cilvēku un spetu iziet katru situāciju. Esmu aktīvs gan fourum gan in-game. Zināšanas apgūstu ātri. Es protams māku komunicēt ar visāda tipa cilvēkiem, kā pret mani izturēsies tā es pret viņiem, bet centīšos pret nejaukiem cilvēkiem izturēties jauki lidz tam kad viņi krietni pārkāps pieklājības normas. Saprotu ka būs ar jaapmāca jauniņie kuri tikko iesākuši, bet to darīšu ar prieku, jo patīk izpalīzēt citiem. Būs ari kārtigi jaapmaca razbainieki lai tie ievēro normas un netaisa nepatikšanas. Katram došu 2 bridinājums ja nenoerpos labi bet ja būs pilnigs ļevs rp tad 1 bridinājums bet ja RP vispār nebūs tad uz kadu laiciņu jail, jo lai mācītos pēc kļūdām. Tie ir iemesli lai jūs mani pieņemtu par adminstratoru.

 

 

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 17. decembrī, 20:52
0
post

Paldies par izrādīto interesi, bet no esošajiem pieteikumiem neviens neuzrunāja.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0