bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sasveicinies
1
0
topic
Sveiciens no Naurēna.
nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 7. maijā, 03:58
Pievienots, 2020. gada 01. decembrī, 12:56

Tavs vārds, uzvārds (Uzvārds nav obligāts): Nauris. 

Vecums: 14

Pieredze RolePlay jomā: Tātad, runājot par manu pieredzi roleplay jomā, man tāda ir un diezgan ilgu laiku spēlēju roleplay serverus, viss aizsākās 2018 gadā, kad uzsāku spēlēt šo projektu, kurš vispār bija pirmais projekts, iekš kura jebkad biju spēlējis. Uzsākot spēlēt iekš kick, iemācijos erpot un tad arī aizgāju uz citu projektu, pabiju tur labu laiku un devos atpakaļ uz kick, jo redzēju, kad šeit viss ir labāk, pēc GoblinX aiziešanas. Vispārīgi tā, normāli erpot iemācijos 2019 gadā tā, lai kādam varētu iemācīt. Ja ir kāds, kuram ir vajadzīga palīdzība ar roleplay, vai pašiem pamatiem, rakstiet privāti un palīdzēšu Jums.

Intereses/hobiji: Īsti neviena hobija man tagad nav, iepriekš esmu gājis vairākos sporta veidos, futbolā, volejbolā, basketbolā un vieglatētikā, tātad, pastāstīšu mazliet to, kas man nepatika un kāpēc aizgāju prom no šiem sportaveidiem. 1. ( Futbols ) - Futbols man patika sākumā un arī patika tas ko darīju, bija ļoti daudz sacensības un viss pārējais, uz kurām es braucu, parasti stāvēju kastē ( vārtos ) vai arī biju laukumā, bet ar laiku man apnika tas ko darīju, sāku ņemt ļoti lielas pauzes, lielākā no visām bija 3 mēneši, tad es aizgāju vēl uz pāris treniņiem, es devu futbola trenerim gala atbildi ar to, kad vairs nevēlos spēlēt un palikt komandā. Aizgāju prom, bet pēc laika treneris teica, lai nāku atpakaļ, bet atteicu, tā arī beidzās mana futbola spēlēšana. Iekš futbola biju kautkādus divus gadus, bet bija diezgan daudz pauzes, tāpēc visus neieskaitīšu. 2. ( volejbols ) - Sāku iet volejbolā pirms gada, nogāju tur kādu laiciņu, sākās covid un nevarēju turpināt spēlēt vairs, un tā arī tas viss beidzās. Godīgi sakot, īsta iemesla volejbola pamešanai neredzu. 3. ( Basketbols ) - No sākuma patika tas ko darīju, bet arī tam īstu iemeslu neredzu, kāpēc aizgāju. 4. ( Vieglatētika ) Tātad, vieglatētikā eju jau no 1 klases, īsti neatceros, bet man liekas, kad jau ātrāk gāju, nogāju līdz 7 klasei, tad arī sākoties covid vairs nebija iespējas iet uz treniņiem, ja bija, tad tikai sūtīt tos smirdīgos video, kā sportoju, vai darīju ko citu, tas jau bija zajebal un vairāk neko darīju, beigās cik sapratu no skolotājas, kad esmu izmests, bet paļubomu atsākšu iet tikai tad, kad atkal varēs iet uz skolu, tas īsti arī viss, ko varu pateikt par vieglatētiku un to, kāpēc es aizgāju. Tātad, pastāstīšu par to,ko es daru šobrīd. Pagaidām es sēžu iekš kick.lv projekta, spēlēju RolePlay serveri un katru dienu attīstu savas zināšanas visādā veidā, palīdzu spēlētājiem, erpoju pats vairākās frakcijās, tāpēc domāju, kad pagaidām šis ir viss, ko es daru un gala rezultātā sanāk tā, kad. - Sēžu pie datora un neko citu nemaz nedaru. 

Interesants notikums, saistībā ar RP (Nav obligāts): Šo 4 gadu laikā ir bijuši ļoti daudz notikumi, bet es tos nevaru atcerēties, pagaidām nekas nenāk prātā, un ja būtu, noteikti kad būtu daudz jāstāsta. Tātad, šogad nekas tāds nav noticis, jo tikai sezonas vidū atsāku spēlēt iekš servera, ļoti daudz kas bija pamainījies, kad administrācijas sastāvs, gan īpašnieks, gan viss pārējais. 

Sociālo tīklu nickname (Nav obligāts): Īsti neesmu tur aktīvs, bet labi. Instagram - naureens, un tad Snapchat - Naurens2019

Velmes, ko vēlies piepildīt, atrodoties šajā komūnā: Vēlos uzlabot savu roleplay līmeni vel vairāk, satikt vel ļoti daudz sakarīgus cilvēkus un ar tiem atrast vienu valodu. Iekš šī projekta es ''izaugu'' un sapratu, kad diršanās, servera nomelnošana un viss pārējais ir tikai laika pazaudēšana, tāpēc teikšu paldies par to, kad lika man to saprast. Protams, paldies arī par to, kad deva man otru iespēju. 

Novēlējums serverim/spēlētajiem: Novēlējums no manas puses būs tāds, novēlēšu tam to, lai tas aug liels, lai diskvalificē tādus sīkus parazītus, kā troļļus. Īpašniekam es novēlu, lai tas nepadodās un attīsta projektu līdz galam, vajadzības gadījumā lai meklē palīdzību no sakarīgiem un saprotošiem cilvēkiem, lai nebūtu šķēršļu. Tātad, vienkāršāk sakot, serverim novēlu visu to labāko un spēlētājiem arī. Veiksmi Jums visiem, kā arī servera Īpašniekam. 

Pēdējo reizi rediģēja nauriks, 2021. gada 17. februārī, 11:52.
dandijs
Bijušais administrators
Veterāns
Bijušais foruma moderators
Vergs
1630 atbildes forumā
Online: 180d 6h 19m
Redzēts 14. maijā, 11:07
Pievienots, 2020. gada 01. decembrī, 12:58
0
post

Yo Naurēn 

 

 

Durdulis
Lietotājs
Durdulis
97 atbildes forumā
Online: 5d 10h 0m
Redzēts 2023. gada 22. februārī, 23:17
Pievienots, 2020. gada 01. decembrī, 12:58
0
post

Hello.

Kristers
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
Bijušais foruma moderators
-loWkey
918 atbildes forumā
Online: 86d 20h 32m
Redzēts 2023. gada 30. septembrī, 15:50
Pievienots, 2020. gada 01. decembrī, 13:11
0
post

Sveiks, veiksmi.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0