Atļaušos mazliet nošpikot no kick.lv, bet man šī spēle baigi patika.
Noteikumi:
* ieliec pašu pirmo (no augšējās kreisās puses) video, kas tev rādās, ieejot https://www.youtube.com/" target="_blank">https://www.youtube.com/
* paskaidro dažos vārdos kāpēc tieši tāds video rādās, ko līdzīgu esi nesen skatījies
* nerefresho speciāli mājaslapu, tā būs interesantāk
( Video liekam ar pogu nevis vienkārši linku. )
Postu intervāls: 2
1.
2. Iespējams rādās tāds video, jo kaut kad nesen biju skatījusies GrayStillPlays video
2. Laikam jau atkal, tāpēc ka esmu SUBSRIBED Pewdijam, un šis jauns tiko izlaists video.
Pavisam vienkārši- esmu Abonējis šo kanālu, līdz ar to man parādās viņu jaunākie video.
Vienkārši, jo bieži klausos mūziku, un pats pirmais uzrādijas playlist, bet paņēmu dziesmu kas bija pa augšu. 1.vietā.
2. Un atkal tāpēc ka pirms 30 minūtēm iznācis video no kanāla kuram esmu Subscribed
Skatos Sidemen un šis čalītis ir viens no viņiem, iečekoju viņu, iepatikās, ko viņš kā solo youtuber dara, sāku skatīties un jā, tagad neizlaižu nevienu video.
random youtube reccomended video
te nekā nav
Nav ne jausmas, kāpēc man pēkšņi parādija video, kas bija pirmais video, kas jebkad publicēts Youtube. xd
Jo tiko svaigs video no kanāla kam esmu subscribed.
been listening to this for a while
fujax
Es atļāvos 1 reizi refreshot page, jo man te savādāk baigā reklāma no viena blakusproejekta sanāktu, bet nu pēc refresh izmetās šis...
Domāju, ka man žigis parādījās pirmais, jo nu viņš labs pacans un es viņu aktīvi skatos.
Atkal, jo subscribed un jauns video.
Video parādījās laikam tāpēc, ka nesen skatijos The Late late show with James Cordon epizodi, kur viņam bija jāēd kaut kādas pretīgas lietas..
Video parādījās, jo skatos šo Influenceri, interesanti video, nesen iznāca jauns video, tādēļ ir pirmais video, kas rādās.
Man pirmais video ir dziesma, jo man youtube pa lielam rādas tikai dziesmas un pāris csgo video, tā kā neko citu tur nevareja sagaidīt
girts, gerachnik, nauriks, Savage, MMD, Pelnutrauks, LUĪZE, IkeaHB, Freedy, kiroji, Bosch, Origo Urla, Jitzie, raivorijs, *EnEmY*, babushka, timaballs, bLank, HENNESY, cyber, Gangsta, emilinss, ForesT, Tominsh, Angelis, daunars, dandijs, Biezaputra, Kristers, samantiina, Z1EMA, fletcher2, ELSB, Skrevele, Murish, bobo, Brazy, Kriksis, Dyno, WIDROX, Uziks, Hopijs, marats, niksniklaavss, Draugs, Tējaaa, Freimis, amiz, Lauris29, sippa, hoodsta, Sneaky, Ricins, Infernus, Swufy, Signee, Psychicaut, martinsh, ツARMISSツ, Bridges, santiz, kristaps_hokage, Fushion, SHIT, Pluto, LaMpAcKa, Niknaaks, 518293182, Peciņš, CarD, RavenS, Ērms, smifnwessun, EBK, Guzman , tavsmurgs, yanchux, MrTraxes, Emmet_Bowman, siera_torte, draiver, SNAKE, naurz, Stefan, FL3X, Arhimēds Pitagors, Kristherz, Effect, Kn0w, LaKush, HASDYUGASD, esketit., amsterdam, Twizzy, Latvians, Gozmit, FalkeLV, SANLA, friend of deer, Loews, dmer777, Kapracis, pagarinatajs, TrustR, Ryan Gosling, DriverOG, Hačiko, Cilveecins, Minchuks, Spriditis, kanzi, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Devitais, muhtars, Scrubs, gendolf, 匚ㄚ尺乇乂, raciskalnus, Valchhaaa, Kiwix, Raivic, MustanK, archaa, juppi, Sanfliex18, Weksijs, Hazard, phine †, Sicitisss, Kreidž, Artix, Lauronja, PETER1ZZ, SkyLine, xGodSonZ, LogiTec, Aye, Danex, Ofkors, Dinčaa, GaraiS, Sestais, uravnobeshen, Ekskluzīvais, Werinnors, Castellani, Emīlīja, mamba yeaz, nepatiesi_banots, marcisxd, command, Junstiem, Laurz, Žigulis , Raivis, bigboisavage, Cilveeeks, Ceikaa, Tropkillaz, balenciaga, wolfenstein, Naureeens, Kazocinsh, bonero, Melnais, dqlepey^^, Emilinsh, ArtursLV, user1, Daave, PUFFLV, OnsY, Rove, Ciekurs, candyx, Davexx, , Lindy, Fosiks, ppemka, Absent, ivanovs, Fructzzz, Dieggo, PAW, Kazhiks, Assassin, hans, ActivateWindows, peepkin, RaspyS