bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Bana apelācijas
2
1
topic
[unban] Crakced
CarD
Lietotājs+
579 atbildes forumā
Online: 20d 9h 24m
Redzēts 10. maijā, 22:21
Pievienots, 2020. gada 30. novembrī, 13:55

 

Iesniedzot lieguma apelāciju

Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz apelāciju

Tavs lietotājvārds:  Cracked

Tavs sērijas numurs: Zaķim laikam viņš ir, bet jakas iedošu privāti.

Administrācijas locekļa lietotājvārds: Command un luīze (ceru, ka pareizi norādīju)

Liegumas saņemšanas datums/laiks: 30.11.2020 (ap 13:20)

Lieguma saņemšanas iemesls: Interneta vadiņa raustīšana + palīgprogramu izmantošana.

Komentāri: Varu pateikt uzreiz to, ka pakaļdzīšanās laikā es lejuplādēju Mafia 2 spēli, lai pēc pusstundiņas spētu nedaudz iziet ārā no roleplay un pārstāt drātēt savus nervus. Lejuplādējot spēli es satikos ar IC zināju cilvēku, izdomājām izbraukt pa idlewood paskatīties kas darās pilsētā, PD apturēja, tākā manam tēlam nebija derīga autovadītāja apliecība es izdomāju uzsākt bēgšanu. Bēgu casualy, vienkārši braucot, ņemot shotcuts pa pilsētu cenšoties atrauties no PD. Nu varu pateikt uzreizto, ka tajā laikā nevēlējos iziet ārā no spēles, tādēļ es vienkārši izdomāju turpināt bēgšanu. Mafia II, kuru es lādēju - https://imgur.com/a/LV7S8xN. Administrācijas biedri man neuzdeva NEKĀDA veida jautājumus un izsniedza man 7dienu banu bez pamatota iesmela. Vēlos piebilst to, ka es vēlāk došos uz forumu rakstīt sūdzību par commandu un luīzi par to, ka šie administrācijas biedri ir izdzēsuši šo mersedes-benz.

command
Izstrādātājs
LABDIEN
125 atbildes forumā
Online: 14d 14h 55m
Redzēts 2023. gada 24. septembrī, 21:12
Pievienots, 2020. gada 30. novembrī, 13:58
2
post

Tikko PD bija tuvumā tevis pazaudēšanai, tu "aizteleportējies" uz vietu, kur biji pirms kāda laika un turpināji bēgt tā, lai PD tevi neatrast.

Liec screenu nevis ar torrentiem, bet ar interneta toggleri.

 

 


LABDIEN

Kas attiecas uz Lauvām, tad šeit joki mazi, jo Zvēru karalis kļūdas nepiedod. Viņš/-a ir bara līderis, viņa viedoklī ieklausās, viņam seko. Lauvas ir azartiskas darbā, mīl tērēt naudu, aptver sevi ar skaistumu un krāšņumu, tiecas pēc sabiedrības uzmanības. Šiem cilvēkiem dzīve ir kā milzīga skatuve ar gaismām un pienācīgu publiku. Lauvas pārliecināti soļo caur dzīvi ar lepni paceltu galvu. Cieņa un varenība – divi galvenie šīs zīmes dzīves dzinuļi. Lauvas ir labas pret tiem, kuri ir vājāki nekā viņi paši, bet tikai tādā gadījumā, ja otrs cilvēks pēc tā tiešām tiecas. Nevajadzētu mēģināt Lauvu piekrāpt, jo viņu “kodiens” un “uzbrukums” nav domāts vājiem nerviem.

 

"luize izglabs, goblins unbanos"
- kapracis 6/10/2020

"viņš vislaik tāds dirsīgs ir?"
-helludoin 8/7/2020

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0