~ Personālā Informācija - Vārds: James - Uzvārds: Young - Dzimums: Vīrietis - Personas Kods: 120301-12030 - Dzīves vieta: Los Santos hotelis - Nacionalitāte: amerikānis - Talruņa nummurs: 380170 ~ Vakances / Vispārīgā Informācija - Iepriekšējās darba vietas: Autobusa šoferis - Amats, uz kuru kandidējat: Jaunākais konfiskātors - Jūsu pieredze šajā amatā: Šobrīd mana pieredze ir maza. Mani vecāki abi ir strādājuši TLL Beno. Tētis ir bijis TLL Beno priekšnieks, bet mamma uzņēmuma grāmatvede. - Izglītības iestādes: Los Santos ģimnāzija , šobrīd Los Santos Universitāte - Vai Jūs esat iepriekš sodīts? Ja, jā tad par ko?: Nē ~ Dokomentu Pārbaude - Vai Jums ir derīga Los Santos B kategorijas vadītāja apliecība?: Jā - Vai Jums ir kādas citas apliecības? Vai licences?: Šobrīd nav, bet ja ir nepieciešamība varu nokārtot jebkuru apliecību. ~ Motivācijas Dati - Kādēļ mums tieši Jūs būtu jāpieņem šajā amatā? Jo es uzskatu sevi par diezgan sakarīgu kandidātu + Šis darbs man dos daudz iespēju mācīties par pašu pilsētu. - Motivācijas Vēstule ( 60 - 90 Vārdi ): Pats es esmu ļoti čakls. Cik šobrīd esmu pavadījis laikā pilsētiņā(savās brīvajās dienās, kad man ir brīva laika no mācībām), redzu daudz transportlīdzekļus, kuri vienkārši stāv kaut kur ielas vidū/malā. Nepareizi novietoti u.c. Šī darba pieredze man dotu tiešām ļoti daudz informācijas par visu. Kas šeit notiek/kā strādā sistēma/kādi ir likumi. ~ OOC Informācija - Vārds: Aleksis - Vecums: 19 - SS no /history: ŠEIT - SS no /stats: ŠEIT |
Cienījamais James Young izskatot Jūsu iesūtīto CV, esam nolēmūši pieņemt jūs uz parbaudes laiku.
Sazināsimies ar jums tuvāko 2 dienu laikā.
Ar cieņu:
TLL Beno priekšniecība
dandijs, dafcha15, Psychicaut, TheZero, Castellani, maargarita, Lauris29, Peciņš, Gangsta, Murish, RainersK, LUĪZE, archaa, Bridges, RealAnrijs, nauriks, Draugs, Kristers, Ricins