Čau visiem.
Esmu 23 gadus jauns jaunietis, kam pašlaik pandēmijas laikā ir krietni vien vairāk laika un tāpēc ienāku MTA kick un uzzipāju MTA pēc ilga pārtraukuma.
Esmu RPojis gandrīz visās pēdējo 6 gadu laikā bijušajās komūnās un tagad arī jaunajā kick.
Pašam ir piederējis komūns - lifeline, kas bija mans pirmais mēģinājums izveidot kaut ko savu - pieredze nebija spīdoša, bet pieredze paliek pieredze - tāpēc izdomāju atkal uzzipāt MTA.
Ceru uz sapratni ar visiem un visiem jauku dienu -
Ar cieņu,
Beičons.
Wsup
Sveicināts.
Was good, veiksmi tev un pacietību šeit palikt.
4Pakas Crip - Kordell Green
W/S ARMENIAN POWER - Said Avdalyan
Rollin 30s Harlem Crips - Douglas Bullard
52/92 Pueblo Bishop Bloods - Demetrius Lott
Čau.
Čau, Edžu! Šodien arī šeit izskrēju cauri, bet nu baigi cerīgi neizskatās.
Katrā ziņā, varbūt varam uzRPot iekš spēles, tāpēc uzdod man ziņu PMā.
Sveiks
Sveiks Beičon!
||Eden Lopez - DZĪVS- Los Santos labiekārtošanas kombināta priekšnieks||
||Daniel Lopez - DZĪVS- Los Santos Policijas Departamenta virsnieks||
Čau, Beič. Tad jau veiksmi serverī un forumā.
Sveiks,veiksmi tev te
||Johnson Edge - DZĪVS- Los Santos Customs||
||Felix Lorenz - DZĪVS - 15 BLVD Cathay Criminals||
Haya, broo! Vēlu veiksmi!
yo, good luck
fujax
Yo
cau veiksmi ieks servera
čau beičon
cau veiksmi
Čau , veiksmi Tev.
shockins, samantiina, pidars, nauriks, dandijs, Guzman , blaze, DriverOG, daunars, hoodrat, Norbis, fletcher2, timaballs, juppi, Leitis, Fushion, LUĪZE, Suprīīīms, ecY, SANLA, Beichz, yanchux, girts, hood trooper, Ricins, Žirgan, archaa, kristaps_hokage, LaKush, Ērms, Durdulis, Stefan, Kristers, Assassin, uravnobeshen, marats, Raivis, 518293182, sippa, Dinčaa, smifnwessun, Ceikaa, SHIT, Mitrais, Murish, dmer777, hoodsta, Niknaaks, EBK, gxngmember, Castellani, Kriksis, TheShadowLV, bigboi dude, wind, FL3X, Kiwix, Angelis, ricis, IceKing, kidpromil, Peciņš, Tropkillaz, MrTraxes, Haseeb, GaraiS, Valchhaaa, Pishkaa, Lauronja, Tējaaa, Draugs, LSD, naurz