~ Personālā Informācija
- Vārds: Demar
- Uzvārds: Taylor
- Dzimums: Vīrietis.
- Personas Kods: Esmu aizmirsis , kā viņu dabuj
- Dzīves vieta: Ganton dzīvokļi.
- Nacionalitāte: Amerikānietis.
- Talruņa nummurs: 705205
~ Vakances / Vispārīgā Informācija
- Iepriekšējās darba vietas: Autobusa šoferis , preču piegādātājs , vecākais konfiscētājs , citā pilsētā.
- Amats, uz kuru kandidējat: Konfiscētājs.
- Jūsu pieredze šajā amatā: Pieredze ir diezgan liela , citā pilsētā biju strādājis , bet kad pārvācos uz Los Santos , mēģināju iedzīvoties un tad rakstīt CV.
- Izglītības iestādes: Los Santos pamatskola , Los santos vidusskola , Los Santos augstskola.
- Vai Jūs esat iepriekš sodīts? Ja, jā tad par ko?: Nē , neesmu nevienu reizi ticis sodīts.
~ Dokomentu Pārbaude
- Vai Jums ir derīga Los Santos B kategorijas vadītāja apliecība?: Jā.
- Vai Jums ir kādas citas apliecības? Vai licences?: Nē , bet ja pēc tā ir vajadzība , varu nokārtot.
~ Motivācijas Dati
- Kādēļ mums tieši Jūs būtu jāpieņem šajā amatā?: Tāpēc , kad esmu ļoti strādīgs , vēlos strādāt TLL CORP , jo to esmu darījis jau iepriekš un vēlos to turpināt , daru visu ko liek , klausu pavēlēm un izdaru visu , ko liek.
- Motivācijas Vēstule ( 60 - 90 Vārdi ): Jums mani būtu jāpieņem , jo esmu ļoti komunikabla persona , daru visu ko liek , jau no pašas bērnības , kad vel bija dzīvs mans tētis , braucu ar viņu no agra rīta , līdz pat vakaram un vācām auto , pēc kā to konfiscējām , tad vel biju pavisam mazs , bet zināju , kad tas būs tas , ko gribēšu darīt kad pabeigšu skolu , tā nu es pabeidzu skolu , kā jau teicu strādāju citur , citā pilsētā , bet tagad esmu atlidojis uz Los Santos un visu dzīvi esmu palīdzējis savam tēvam , tāpēc , pieredze man ir ļoti liela , patika tas ko darīju un vēlos to turpināt , ļoti daudz auto esmu redzējis , kuri ir izmētāti un tie traucē satiksmei , tāpēc vēlos tos konfiscēt , lai tie netraucētu , pagaidām tas būtu viss.
~ OOC Informācija
- Vārds: Nauris
- Vecums: 13
- SS no /history: Tukšs , bet varu iemest. - https://prnt.sc/vs0mws
- SS no /stats: https://prnt.sc/vs0n2p
Cienījamais Demar Taylor izskatot Jūsu iesūtīto CV, esam nolēmūši pieņemt jūs uz parbaudes laiku.
Sazināsimies ar jums tuvāko 2 dienu laikā.
Ar cieņu:
TLL Beno priekšniecība
dandijs, nauriks, Draugs, TurboRaķet, Dayzer, ELSB, Enija, LuckyDonut, Mitrais, Psychicaut, maargarita, Murish, yanchux, melnais pukis, amiz, Castellani, Gangsta, Raivis, Peciņš, Lauris29, bigboi dude, RealAnrijs, Niknaaks, 518293182, ricis, Tropkillaz, Ricins, tavsmurgs, Beichz, hood trooper, Žirgan, Assassin