**LSZD Mājaslapā parādītos raksts ar birku - apmaksāta reklāma**
LOS SANTOS FIGHTING CHAMPIONSHIP MEKLĒ MMA CĪKSTOŅUS, ENTUZIASTUS UN SPONSORUS
Pavisam drīz plānots pirmais cīņu šovs - LSFC 1 kurā sacensības notiks pēc turnīra principa tāpēc organizācija piedāvā cīņu sporta zāļu īpašniekiem, vai pašiem cīkstoņiem pieteikties dalībai LSFC sastāvā. LSFC ir jauna cīņu sporta veidu organizācija, kuras cīņas notiks pēc MMA noteikumiem. Dalībniekiem pirms turnīra sākuma notiks veselības pārbaudes kas notiks sertificētu mediķu uzraudzībā ((ceru uz LSGD atbalstu)) un turnīra balvu fonds būs izziņots vēlāk.
Cīņas tiks sankcionētas ar San Andreas State Athletic Comission palīdzību un tiks veikti dopinga testi.
Lai pieteiktos LSFC cīņu turnīram vēlams aizpildīt anketu kas tiks norādīta pielikumā un ir iespējams to lejupielādēt.
Lūgums anketu nosūtīt pa pastu ar roku aizpildītā veidā ((Forumā PM man vai bantons finest))
Tāpat arī tiek meklēti LSFC sponsori un jebkurš uzņēmums ir laipni gaidīts lai sponsorētu LSFC tādā veidā padarot savu uzņēmumu labāk zināmu un atbalstītu citus.
Uz tikšanos drīzumā Ringā.
Pieteikšanās anketa
Vārds, Uzvārds:
Vecums:
Iesauka:
Vai jūsu veselības stāvoklis atbilst tam lai varētu doties ringā?:
Cīņas veids(bokss, kickbokss, jiu jitsu):
Zvērests:
''Parakstot šo līgumu, es apstiprinu, ka es (Vārds Uzvārds) atbrīvoju Los Santos Fighting Championship no atbildības traumu gūšanas gadījumā un esmu devies ringā paša gribas vadīts. Los Santos Fighting Championship nodrošinās pirms un pēc turnīra medicīnisko apskati, tādēļ iebildumu man nav.''
**lsfc zīmogs**
Paraksts
Pieteikšanās anketa
Vārds, Uzvārds: Viktor Pavlovich.
Vecums: 28.
Iesauka: Lode.
Vai jūsu veselības stāvoklis atbilst tam lai varētu doties ringā?: Jā.
Cīņas veids(bokss, kickbokss, jiu jitsu): Kickbokss.
Zvērests:
''Parakstot šo līgumu, es apstiprinu, ka es Viktor Pavlovich atbrīvoju Los Santos Fighting Championship no atbildības traumu gūšanas gadījumā un esmu devies ringā paša gribas vadīts. Los Santos Fighting Championship nodrošinās pirms un pēc turnīra medicīnisko apskati, tādēļ iebildumu man nav.''
**lsfc zīmogs**
Paraksts V.PAVLO.
Pieteikšanās anketa
Vārds, Uzvārds: Akhmad Tsarnaev
Vecums: 24
Iesauka: Borz
Vai jūsu veselības stāvoklis atbilst tam lai varētu doties ringā?: Jā.
Cīņas veids: MMA - Bāze ir kikbokss un kaujas sambo.
Zvērests:
''Parakstot šo līgumu, es apstiprinu, ka es Ahkmads Tsarnaevs atbrīvoju Los Santos Fighting Championship no atbildības traumu gūšanas gadījumā un esmu devies ringā paša gribas vadīts. Los Santos Fighting Championship nodrošinās pirms un pēc turnīra medicīnisko apskati, tādēļ iebildumu man nav.''
____
**lsfc zīmogs**
Paraksts A.Tsarnaevs
Pieteikšanās anketa
Vārds, Uzvārds: Gennadiy Shatkov.
Vecums:25
Iesauka: Grand.
Vai jūsu veselības stāvoklis atbilst tam lai varētu doties ringā?: Jā, esmu labakajā stāvoklī.
Cīņas veids(bokss, kickbokss, jiu jitsu):Bokss
Zvērests:''Parakstot šo līgumu, es apstiprinu, ka es (Vārds Uzvārds) atbrīvoju Los Santos Fighting Championship no atbildības traumu gūšanas gadījumā un esmu devies ringā paša gribas vadīts. Los Santos Fighting Championship nodrošinās pirms un pēc turnīra medicīnisko apskati, tādēļ iebildumu man nav.''
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
**lsfc zīmogs**
Paraksts:GeShatkov.
Pieteikšanās anketa
Vārds, Uzvārds: Demetrius Morris
Vecums: 27
Iesauka: Tirponis
Vai jūsu veselības stāvoklis atbilst tam lai varētu doties ringā?: Jā
Cīņas veids(bokss, kickbokss, jiu jitsu): bokss
Zvērests:
''Parakstot šo līgumu, es apstiprinu, ka es (Demetrius Morris) atbrīvoju Los Santos Fighting Championship no atbildības traumu gūšanas gadījumā un esmu devies ringā paša gribas vadīts. Los Santos Fighting Championship nodrošinās pirms un pēc turnīra medicīnisko apskati, tādēļ iebildumu man nav.''
**lsfc zīmogs**
Paraksts: D.Morris
Tropkillaz, dandijs, Beichz, niksniklaavss, Bridges, kristaps_hokage, Žirgan, marats, LMD, Murish, Niknaaks, FL3X, Kristers, “Markuss”, SHIT, Arhimēds Pitagors, Raivis, archaa, Valchhaaa, daunars, Kriksis, Sestais, smifnwessun, Draugs, Dinčaa, hoodsta, 518293182, 𝙀𝙨𝙠𝙖, samantiina, SANLA, ecY, amiz, Durdulis, uravnobeshen, Gangsta, LUĪZE, Ceikaa, Peciņš, nauriks, Castellani, ELSB, GaraiS, fletcher2, hood trooper, tavsmurgs, Ricins, Angelis, IceKing, ricis, M1ke, TheShadowLV, LaMpAcKa, dmer777, bigboi dude, Tējaaa, FalkeLV, Ērms, Guzman , gxngmember, Skrevele, EBK, bLank, sippa, Kiwix