Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: FizzyS
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Archa
Iesaistīto personu lietotājvārdi:FizzyS,Archaa
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Braucu +/- 80-100km/h un aizkeru ,drusku mašinu ar blakus sēdetaja durvim atnāk archa prasa erpē es noerpoju un šis saka ,ka esmu ielidojis purns purnā un ieliek jaila.
Pierādījumi:
Komentāri:
Vispar es viņa neiepisu tikai aizķeru durvis kāpec lai es ar savu mašinu pistu iekša nepazistama cilveka mašina un tēretu naudu priekš remonta ?
Čatu izbeigšu , mašīna tev kūpēja, pēc tā trieciena.
Cik vaig lai mašina kūpetu vispār viņam man jau kūpeja iepriekš ,gta logika tā ir drusku vairak dadur motors kūp.
Ja notikusi sadursme, ir jāattēlo sekas, un tur vienalga ar riepu, durvi, jeb bamperi kkas ir aizķerts - Sekas ir jāerpo. Sāc erpot normālas-50/50patiesas sekas, un nebūs sodi.
Sūdzība nepatiesa.
Sods 15-20min pilnīgi pareizi izsniegts.
Jitzie, archaa, FizzyS, Psychicaut, xxredneckxx, fletcher2, Kristherz, Bridges, IceKing, tavsmurgs, nauriks, RainersK, dandijs, MustanK, Tējaaa, Gangsta, Assassin, draiver, bLank, Murish, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Angelis, Castellani, ASTRODIUM, gxngmember, Beichz, Lauronja, Žirgan, Kiwix, hoodsta, marats, Kristers, Ricins, Skrevele, 518293182, naurz, kristaps_hokage, SANLA, ELSB, EBK