Tavs vārds, uzvārds (Uzvārds nav obligāts): Kristers
Vecums: 15
Pieredze RolePlay jomā: Par tādu kā RolePlay uzzināju kādā 2018. gadā kad mans kl.biedrs uzrakstija par tādu. No sākuma nedaudz neintresēja, taču laikam ejot, sāku intresēties par RolePlay. Nolēmu, ka pats vēlos pamēģināt uzspēlēt RolePlay un tādu kā MTA. No sākuma serveris kurā spēlēju bija Pla*h***LV. Spēlēju tur bez jebkādām RolePlay zināšanām, nezināju terminus/noteikumus. Tad kautkā pēctam skatijos MTA-LV listā serverus un ieraudzīju ''mta.kick.lv'' serveri. Spēlētāji bija samērā daudz un nolēmu, ka ieiešu apskatīties. Pirmās manas domas par serveri bija lieliskas, jo daudz kas bija savādāks, vairāk cilvēki, labākā atmosfēra. No sākuma zināju tikai par tādiem autobusiem, tur kādu laiciņu pavadiju, taču tad apnika un nolēmu, ka vēlos piedalīties vairāk RolePlay un attīstīt savas zināšanas. Pēc kāda laiciņa pieteicos LSGD, saņēmu paaugstinājumus, ļoti daudz pavadiju laika tieši tur atveidojot RolePlay, Laikam ejot gāju uz visādām frakcijām un centos sevi pierādīt, kas man ļāva konkurēt uz savādākām frakcijām. Pēc jau krietna laiciņa iemācijos terminus, sāku vairāk mēģināt ko jaunu, pieteicos nelegālajās/legālajās frakcijās. Pašlaik erpoju divās frakcijās, vienmēr meklēju kur uzerpot. Tā arī esmu šeit.
Intereses/hobiji: Agrāk viena no manām lielākajām nodarbēm bija basketbols. Gāju basketbolā un nospēlēju apmēram 1-2 gadus, taču vēlāk sāku intresēties futbolā. No basketbola devos prom, jo vairāk piesaistija futbols. Brīvajā laikā vasarās ar draugiem gājām uzspēlēt futbolu, piedalijamies mini turnīros, taču dēļ covid viss ir apstājie. Pašlaik viena no manām intresēm ir dators/datorspēles. Daudz laika pavadu tieši Kick.LV komūnā.
Interesants notikums, saistībā ar RP (Nav obligāts): Ganjau, ka ir kautkas noticis intresants, taču uz doto mirkli nevaru atcerēties.
Sociālo tīklu nickname (Nav obligāts): Nēesmu aktīvs tur.
Velmes, ko vēlies piepildīt, atrodoties šajā komūnā: Pārsvarā vienkārši vēlos labi pavadīt laiku atrodoties šajā komūnā.
Novēlējums serverim/spēlētajiem: Novēlu visiem piepildīt iecerētos plānus un, lai serverī uzlabojas RolePlay līmenis.
Yo
Čau
Albert Rodrigez-Woodwork Carpentry-Status-Dzīvs
Donovan Leo Lowry-Avery Architecture-Status-Dzīvs
Daniel Rivera-Los Sanots Apkure-Statuss-Dzīvs
Nu sveiks
Hello
Sveiks Krister!
čau kikemon elvē
Sveiks
||Johnson Edge - DZĪVS- Los Santos Customs||
||Felix Lorenz - DZĪVS - 15 BLVD Cathay Criminals||
Sveicināts kara bāzē Krister.
Sup'
Čau, veiksmi serverī.
Sveiks , veiksmi Tev..
yo yo
fujax
chaw
Sveiks lai veicās!
ja labadiena
Yo
yo brālēn.
Kikemon es izvēlos tevi
shockins, samantiina, pidars, dandijs, Jitzie, sukamaniramurs, Kristers, blaze, LuckyDonut, nauriks, timaballs, Enija, ツARMISSツ, 518293182, Bridges, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, fletcher2, xgunchax, “Markuss”, Savage, marats, bigboi dude, LaMpAcKa, ELSB, daunars, Murish, Suprīīīms, yanchux, Kristherz, Devitais, sippa, archaa, Lauronja, Hazard, CarD, TheShadowLV, FizzyS, Ricins, Draugs, Angelis, SHIT, Ērms, Dinčaa, kristaps_hokage, LUĪZE, Skrevele, Tējaaa, ricis, emilinss, Niknaaks, wind, FL3X, Mitrais, Castellani, SANLA, amiz, Durdulis