bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
0
0
topic
[GameMasters]Puika 74
SnaxxXD
Lietotājs
68 atbildes forumā
Online: 7d 10h 32m
Redzēts 2019. gada 11. jūlijā, 09:28
Pievienots, 2019. gada 06. maijā, 18:50

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ +]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [+ ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ +]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ - 14 Nedomāju,ka būs problēmas deļ 1 gada :D ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ - :(]

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds:Kristers 

Iepriekšējie nickname:N/A

Tavs vecums:14

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās:Lucas Hopes|LSPD-Vadītajs|Pārejie CHAR Nenodarbināti.

Pieredze kā Gamemaster:

Pieredze Roleplay jomā:Visvairāk patīk atveidot lomu spēli valdības organizācijās, kā, piemēram, Los Santos Policijas Departaments vai Los Santos Glābšanas Dienests. Tādās organizācijās rpoju ļoti ilgi, jau no pašiem pirmssākuma  laikiem, es rpoju Ārstu vai Policistu. Šāda tipa lomu spēle mani ļoti piesaista, uzskatu, ka tas ir diez gan interesanti, veidot lomu spēli likuma pusē, attīstīt savu personāžu kā policijas darbinieku.  Ja runā tieši par pieredzi, tad tā ir apmēram 2 - 3 gadi. Protams, cik nu to var saskaitīt, jo es lielāko roleplay veidoju savā brīvajā laikā.Pašlaik esmu aktīvs katru dienu..Esmu saprotoš,komunicējoš,domāju,ka nevajadzētu radīt smagas,jeb lielas problēmas cilvekiem,kā arī agrāk,esmu rpojis kā GM,nelielā projektā Power**** | Taču beidzās ar to,ka komūnu aizvēra uz kādu laiku.Protams rpoju kvalatatīvi,pēc iespējas detelizēti,sanāk dažreiz,ka sajaucas kādas komandas,bet pēc iespējas erpoju vairāk un detalizētāk.
 

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):Jā,TROLL,OCC Insult,OCC Lie,IC Jaili,tie bija tie laiki,kad es ākstijos,bet no tās reizes,censos atveidot lomuspēli.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]):https://failiem.lv/u/8nnxeqsx">https://failiem.lv/u/8nnxeqsx

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):https://mta.kick.lv/forums/topi…era/?post=5242">https://mta.kick.lv/forums/topi…era/?post=5242

Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?Tapēc,ka redzot cilvēku aktivitāti,biju izbrīnīts,kā arī vēlējos būt GameMasters,jo lai palīdzētu cilvekiem ar problēmatiskām lietām.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums):Sveiki!Mani sauc Kristers,esmu 14 gadīgs..bieži vien sanāk sastapties Lomuspēles situacijā,protams tas ir diezgan intrasanti atveidot ar savu tēlu visāda veida lomuspēles,cerēšu,ka nebūs problēmas ar mani kā būdams GameMasters,jo esmu aktīvs,komunicējoš,komunikabls,aktīvs.Kā arī savu LomuSpēli atveidoju diezgan ilgi.Un ceru,ka pārējie cilvēki piekritīs un nebūs pretenzijas,ka es būtu būdams GameMasters.Vienmēr darīšu visu ta lai komūns attīstītos un paugtu,esmu spējīgs ik vienu uzklausīt un palīdzēt..Būtu jauki,ka mani pieņemtu uz GM,jo lai uzlabotu esošo roleplay situaciju.Iemācīšu precīzi un korekti cilvēkiem roleplay zināšanas un arī paskaidrošu terminus,tā kā pienākas..Var tā teikt,ka darīšu visu tā lai cilvēkiem nerastos problēmas.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?:Protams!

Gadījumā ja Tavs pieteikums tiek atteikts, nākamo pieteikumu vari rakstīt ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām! (Ar izņēmumiem) *Kontaktēties ar vadošo administrāciju*

janiszaķumeditajs
Lietotājs
76 atbildes forumā
Online: 4d 16h 1m
Redzēts 2019. gada 09. jūlijā, 22:07
Pievienots, 2019. gada 06. maijā, 18:53
0
post

Kad pārlasīsi otro reizi, ko Tu tajā ''GM pieteikumā'' uzrakstiji, tad dod ziņu. Pagaidam izskatās, kad nezini, kas ir vispār motivācijas vēstule . Noteikti antirekomendacija.

Pishkaa
Lietotājs
41 atbildes forumā
Online: 4d 13h 36m
Redzēts 2022. gada 16. augustā, 22:07
Pievienots, 2019. gada 06. maijā, 19:18
0
post

anti, sorry bish pa jaunu puik

buddyy
Lietotājs++
144 atbildes forumā
Online: 2d 18h 6m
Redzēts 7. aprīlī, 19:46
Pievienots, 2019. gada 06. maijā, 19:26
0
post

Rekomendācija ir vajadzīgi puslīdz sakarīgi Game Master un izskaties sakarīgs!

 

 

 

 

 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja buddyy, 2019. gada 06. maijā, 19:26.

 

 

 

GoblinX
VIP
Jančukiņš
301 atbildes forumā
Online: 32d 17h 58m
Redzēts 2022. gada 05. septembrī, 22:52
Pievienots, 2019. gada 06. maijā, 19:28
0
post

Sveiks, Puika-74!

Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu, mani tas neuzrunāja, kā arī nevēlos redzēt sev komandā citu projektu reklamētājus, tiki iepriekš forumā banots, (es tevi nobanoju), taisīji topikus, kuros bija blakusprojektu nosaukums un atvēršanās laiks.

Paldies, ka iesūtīji, veiksmi serverī, uz tikšanos.

 

MTA.KICK.LV Administrācija.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0