Mappings ir pieejams, @BunnyHop, ja vēlies ievietot serverī, hmu
Vairāk itemus samest vēl nevarēji?
@Wo1n
Izskatās diezgan labi, kaut kas jauns un interesants
||Johnson Edge - DZĪVS- Los Santos Customs||
||Felix Lorenz - DZĪVS - 15 BLVD Cathay Criminals||
Izskatās fire.
loti nesmuki man patik😘
Priekš sevis mappojat ķīniešu kvartālu lai nākamos var erpot ķīniešus?
@castallini labāk jau mainīt rp stilu un apgūt kaut ko jaunu, lsak prieksniek. kinda normals mappings btw
Izskatās nice, paceļu. Frakcija arī izskatās , ka būs kautkāda nākotne. ^_^
4Pakas Crip - Kordell Green
W/S ARMENIAN POWER - Said Avdalyan
Rollin 30s Harlem Crips - Douglas Bullard
52/92 Pueblo Bishop Bloods - Demetrius Lott
Ir tīri okey, bet te ir viena problēma.
Mappings ir manāmi priekš tavas organizācijas
Reti kurā serverī kāds ir erpojis iekš downtown, sory
@District76 tas jau uzreiz ir saprotams, ka tas ir priekš viņiem. Not a big deal, jo es pieļauju, ka viņi grib, lai citi redz to pašu ko viņi.
Un tas par to ''reti kurā serverī kāds ir erpojis iekš downtown, sory'' tā kā, ko tu pīpē, iedod man arī.
Mappings ir nice tho, šitais ir liekams iekšā.
Pielabots -
cik man zināms, tad visos serveros izmanto downtown rajonu priekš šāda tipa lomuspēles @district
Tīri smuki, vismaz kautkas savādāk
paklaxjss, Collins, Cryptix, HENKONZ, pivuks, marats, friend of deer, UMEH, sukamaniramurs, astr0q, Kiddo, Murish, amsterdam, emilinss, Lauronja, hoodsta, amiz, Sestais, tavsmurgs, Dinčaa, bigboi dude, Angelis, FizzyS, dmer777, Ērms, bLank, dandijs, Gozmit, Arhimēds Pitagors, Ricins, Castellani, CarD, ELSB, pidars, SANLA, draiver, Assassin, Bosch, gxngmember, GaraiS, Mayans M.C, sippa, hood trooper, Okupants, kristaps_hokage, Belforts, Ceikaa, RavenS, archaa, Kn0w, LaKush, Havish, 518293182, Durdulis, Gangsta, Lauris29, Kristers, daunars, niksniklaavss, balenciaga, EBK, Raivis, Kriksis, samantiina, TrustR, Tējaaa, pagarinatajs, girts, Hačiko, Suprīīīms, fletcher2, Niknaaks, Valchhaaa, LUĪZE, Krejums, DriverOG, MustanK, wind, Sharper, Stefan