Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ X ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ ]
• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām.
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Alans
Iepriekšējie nickname: dazi mani iespejams pazis ka eslainu
Tavs vecums: 15
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Geralds Collins LSPD, DeMarcus Chambers - Illegal
Pieredze kā Gamemaster: Ir bijusi, biju gamemasters playhardā. Pa mēnešniekiem neņemos, tāpēc tas arī viss.
Pieredze Roleplay jomā: Kopumā ja nemaldos erpoju divus gauds, manuprāt, izprotu roleplay labāk nekā daži citi kuri ir vecāki par mani. Tajā pašā playhardā ilgu laiku norpoju LSPD, erpoju arī dažās nelegālajās. Vienmēr esmu bijis gatavs iemācīties ko jaunu, un šobrīd uzskatu, ka roleplayu pārzinu, izprotu diezgan labi.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Jā, loģiski.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]):
Sākumā nācu trollot, līdz ieraudziju, ka pazīstami rperi uzcepa frakciju, no tā brīža sūdi nav darīti.
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Nav jau īsti ko stāstīt, parasts džeks kuram patīk sēdēt pie kompīšā un ir iepatikusies visa šī roleplay padarīšana.
Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Viens no iemesliem ir tāds, ka nav aktivitātes, un brīžiem daudzas roleplay situācijas izjūk dēļ cilvēkiem kuras neprot/negrib saprast roleplayu. Spēlējot te, var bez nerviem palikt. Sākot vien ar administrācijas aktivitāti, beidzot ar troļļiem.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Es pat īsti nezinu, ko te rakstīt. Daži varbūt zinās mani no playharda, kickā tā nēesmu spēlējis, pārsvarā spēlēju tur, jo nebija tik daudz troļļu. Šobrīd tur ir kapsēta un visi prieki ir beigušies tāpēc rpoju blūpiņa frakcija, kur ir zināmi cilvēki kur tiešām grib erpot. Atmosfēra ir normāla, un ar nerviem viss labi. Tie kas ar mani ir runājuši zin, ka esmu diezgan chill dude. Esmu darijis sūdus serverī par kuriem arī zin pats BunnyHops. Rpot es protu, noteikumus arī pārzinu, strīdīgās situācijās spēju pielemt pareizo lēmumu. Diemžēl ātri aizsvilstos, un pasaku kādu rupjāku vārdu, bet beigās vienmēr viss beidzās labi, un apmainamies ar atvainošanos. Vēlviens milzīgs pluss, ir tas, ka esmu diezgan aktīvs. Gan forumā, gan serverī. Manuprāt, esmu diezgan labs kandidāts, jo es izprotu roleplayu un staff memberu, it īpaši tādu kuri saprot vairāk par driftošanu serverī trūkst. Kamēr ir karantīna, un īsti nav ko darīt, why not? Cilvēki kuri ar mani ir erpojuši tajā pašā blūpiņa frakcijā, vai lspd, manuprāt, var piebalsot, ka dzīt huiņu nav mana prioritāte. Vēlos uzreiz pateikt, ka nenāku mainīt visu kiku, nenāku apmācīt visus spēlētājus. Nāku ar mērķi cilvēkus iemācīt un sodīt par pārkāpumiem. Ja cilvēks negribēs mācīties, tad tā būs viņa problēma, un uzskatu, ka tādi cilvēki ir uzreiz jāforceappo.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Sure.
par. Bijusi laba gm pieredze. Spēs efektīvi ieskaidrot un palīdzēt jaunajiem, un vecajiem.
Uzvedies ka d@unis kritizejot citu topikus ar pilnigako musaru.
bet es tapat atbalstu.
par, zināms un labs pieredzējis pipars.
Par, riktīgs tētuks.
Mācēsi apmācīt jauniņos.
Par, augstāk vis paskaidrots.
Fucking yo shawty before she leavin
Par šis labs caliits prot rp
ja nebusi lohs par
PAR, katram tak jādod ir tā iespēja !
Nu kursh bus nakamais no ganton kas rakstis pieteikumu?Manuprat,kandidats esi labs,bet savaldit sevi konfliktsituacijas ar speletaju nevaresi.
Pagaidam dodu tev pret.
Nu , neesmu ar Tevi saskāries , ne IG , ne OOC , tāpēc arī nezinu Tevi , cik palasīju , tad nevari sevi savaldīt situācijās , iedošu ANTI , varbūt kautkas var mainīties.
Edit - Visi sakarīgi un ar galvu uz pleciem admini liek PAR , bez liekiem jautājumiem , tāpēc , ielikšu arī PAR , veiksmi.
PAR, kāpēc ne, cik zinu, džeks pozitīvs, par to nesavaldīšanu, domāju, ja nostāsies uz gm ceļa, tad viss ļoti mainīsies. why not, neiedot iespēju. ;/
4Pakas Crip - Kordell Green
W/S ARMENIAN POWER - Said Avdalyan
Rollin 30s Harlem Crips - Douglas Bullard
52/92 Pueblo Bishop Bloods - Demetrius Lott
lai cik daudz mes nebijam dirsusies, par, vismaz bus par vienu normalu administratoru serveri vairak, kuram ir vispar nojausma par roleplayu
Šis nav apspriežams, par.
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
Par, pieredze ir, GM'us vajag un domāju, ka panesīs statusu.
gailis, bet par
Lai arī tu esi guzman toksikas limeni, playhard ne ar ko labu neizcēlies, ka tikai ar skaļo aiziešanu, es došu tev PAR, ar vienu nosacījumu, ka lspd robezas nehzvedisies ka Daunis.
šāvējs labs, par.
Baigi ar tevim serveri neesmu saskāries, tikai redzu kā pa forumu topikos mēta gudro. Bet nu jā pieredze tev ir, tad lai jau iet. Par
Ja busi tads, kads biji ph, tad pis dirst
Baigi ar tevim serveri neesmu saskāries, tikai redzu kā pa forumu topikos mēta gudro. Bet nu jā pieredze tev ir, tad lai jau iet. Par
nauriks, jurislips, pivuks, Jitzie, Origo Urla, gxngmember, yanchux, NormensLV, naurz, draiver, CarD, DidzzyS, fletcher2, smifnwessun, ForesT, Brazy, bLank, archaa, ricis, Devitais, wind, Bosch, uravnobeshen, Sestais, ELSB, sippa, marats, Kriksis, Kristers, Lauris29, 518293182, bigboi dude, Kiwix, dmer777, IceKing, Lauronja, hoodsta, Assassin, Mayans M.C, daunars, RainersK, Beichz, Murish, dandijs, niksniklaavss, samantiina, LaKush, Ricins, Ceikaa, kristaps_hokage, amiz, Durdulis, TrustR, hood trooper, Pinte2, amsterdam, Angelis, balenciaga, Castellani, Ērms, Tropkillaz, tavsmurgs, Gangsta, Bridges, SANLA, EBK, Sharper, Psychicaut, Skrevele, MustanK, FizzyS, Dinčaa, Suprīīīms, Dayzer, girts, Hačiko, siera_torte, FL3X, Scrubs, Pluto, Žirgan, Tējaaa, MrTraxes, PETER1ZZ, Valchhaaa, beglis, LSD, pagarinatajs, Raivis, friend of deer, emilinss, GaraiS, Draugs, Emmet_Bowman, pidars, peepkin, Stefan