Sveiki visiem ,kas šo lasa..
Tātad mani sauc Adrians,esmu 17 gadus vecs tikai nesenkā palika,kārtīgi nosvinēju.Dzīvoju Saldū jau ilgu laiku..Brīvajā laikā labrāt nodarbojos ar sportu ,spēlēju florbolu ,piedalos vairākos turnīros Saldū it īpaši vasarā..Bet pārsvarā es pavadu savu brīvo laiku pie datora ,spēlējot spēles kā (MTA RP,Fortnite,CS GO,Rust)Pašu mta rp spēlēju jau divus gadus mācījos erpo tā pat ,kā jūs visi..Pats pirmais serveris ,kurā es spēlēju bija PlayH*** ,tur es neteikšu ,kad ļoti apguvu savas rp prasmes ,bet gāju erpot pie gangiem ,lai pastiprinātu savas rp prasmes..Es paņēmu lielu pauzi no mta rp,kad sākās vasara ,jo ,kurš velētos spēlēt vasarā datoru?Pēc vasaras es sāku spēlēt no jauna mta rp..Nācu erpot uz šo serveri..Šeit esmu saticis ļoti foršus cilvēkus ,kuri ir vienkārši ļoti labi...Iekš spēles es mēģinu respektēt visus..Tas ir viss ,ko vēlējos pateikt..Daži jau ir ar manīm saskrējušies IG un dažii nē ,tādēļ tiekamies IG..Novēlu visiem labu spēlēšanu.
Fucking yo shawty before she leavin
Yooo
Sveiks Adrian,Novēlu veiksmi kick serverī,un nevāri mēslus
Tiekamies serverī.
Kaut kā pa vēlu uzrakstiji. Sveicināts! ;)
domāju, ka varētu vēl kādreiz spēlēt lomas kopā iekš kādas frakcijas.
yo!
Sveiks,esi sveicināts komūnā!Veiksmi GL
Yoo,veiksmi večukiņ,ceru,kad paliksi pie mums!! ;)
laba diena
- If you don't like me then i'm sorry -
Priveeeeet!😎
Sveicināts!
Hello .GL
Yo!
shockins, nauriks, Kn0w, dazex, Devitais, A1, Reflex, Hazard, kalnracis, Kungs., Raivis, ☬ᴠᴇɴᴏᴍ☬, draiver, wolfenstein, Gangsta, Sneaky, Guzman , SkyLine, 7n4_, Gozmit, Ērms, Kiwix, Niknaaks, buddyy, Hudsons, teoy, Pinuzis, biistamais, TrustR, Сhrееру, FL3X, EBK, Pishkaa, swolex, Jankellls, ChipyLV, janiszaķumeditajs, Laurz, SPICY, SnaxxXD, ivanovs, 518293182, sweathly, 𝙀𝙨𝙠𝙖, 442240, Fushion Lv