bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par administrāciju
10
0
topic
[Sūdzība] Bridges
dmer777
Lietotājs
273 atbildes forumā
Online: 11d 0h 52m
Redzēts 2023. gada 11. aprīlī, 11:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 20:03

 

Iesniedzot sūdzību par administrāciju

 

Lai vieglāk izsekot līdzi izveidotajam saturam, tā nosaukumam ir jāatbilst šim formātam: 

[Sūdzība] Augstākstāvošā lietotājvārds

Piemērs: [Sūdzība] yostu

*Ja situācijā tika iesaistīti vairāki administrācijas locekļi, kuri kaut ko pārkāpa, tad tēmas nosaukumā jānorāda katra lietotājvārds

 

Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību

Tavs lietotājvārds: robertsp

Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Bridges

Iesaistīto personu lietotājvārdi: Bridges

Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Nepatiess bans, nenoskaidro situāciju, kā parasti klausās tikai savos legālo orgnaizāciju drauģeļos.

Pierādījumi: 

 

Komentāri: Esmu banots par kariņiem ar LSPD, kāds katru dienu, es vismaz 2x dienas neesmu nevienu pakojis, kā arī, jūs vienmēr esiet tie, kas ne pa ķeksi sāk pakoties, tā pati šodienas situācija, kurā mēs vienkārši braucām pa ielu, jūs apstādinājāt un uzreiz jau taisat gandrīz feloniju rācija: vini varetu but brunoti, es šajā situācijā vispār ne pa vienu pat nebiju šāvis, busiņā bija Sam_Harvey un viņš pazvanīja Dan_Miller, lai pašauj pa gaisu, lai aizbiedētu viņus prom, lai ar busiņu tieku prom, Sam_Harvey aizbēga vispār nešaujot, pa LSPD, es atcerējos, ka Dan_Miller palika pie moteļa, uztaisīju U pagriezienu pie moteļa un devos viņam pakaļ, no attāluma nevarēju atšķirt, vai tas bija LSPD darbinieks, vai Dan_Miller, bet beigās tas bija Fletcher, kas vienkārši ar M4 mani nopakoja, kaut vai es pat uz viņu nemērķēju ar auto, skaidri redzams ssā, es braucu blakus, jo loģiski, domāju, ka tas ir Dan_Miller, ko man vajag savākt, viņi prost mani nošauj ar M4 braucot garām, kad situācija pat nebiju izvilcis pistoli pret viņiem ne reizi, kā arī pat nekāpu ārā un auto nebija zem pat zem 15kmh, nebija rezdams, ka apstāšos, vai kādu triekšu nost, skaidri braucu tieši pie ietves, lai savāktu, bet beigās mani paņem un nopako un viss, ko uzraksta LSPD ar fletcheru pavadībā - viss ck. Katru no šiem kariņiem uzsākat jūs, jo mums ir žēl tērēt lodes uz LSPD darbiniekiem, kuri vienkārši respawnojas un visu laiku pēc 3min atkal apstādina ar iemeslu, lai kādu nošautu, kādi fucking kariņi, ja es pat pistoli neibju izvilcis.

Kā arī neaizmirsīšu to LSPD suicide ram, kas bija nesenā situācijā, kur 4 cilvēki parāva CK un vienu no čuvakiem, kuriem pat PISTOLES nebija rokā, viņš vienkārši skrēja, viņu prost suicide ramoja nost, bija low hp un automātiski uzmeta CK, te ir jāpiedomā vispār LSPD vadībai, kad šaut un ko vispār darīt, nevis kaut kādi mass killerus rpot, katru reizi, kad tiek kāds PD nopakots pēc 2 min atkal tas pats džeks ar jaunu /duty ir klāt un felony taisa.

Bana iemesls - Kariņi ar LSPD.

Pēdējo reizi rediģēja dmer777, 2020. gada 23. novembrī, 20:08.
Bridges
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
Pot-Valor
Mazā MIA
517 atbildes forumā
Online: 39d 18h 12m
Redzēts 19. martā, 22:19
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 20:09
2
post

Vāri pārrakstīt sūdzību uz BunnyHopu, un Command, viņi abi teica lai nobanoju jūs brāļus dvīņus uz 14 dienām, ar normālu iemeslu. Šis bija normālākais kas ienāca manā galvā.

 

Edit// Es pat bana iemeslu pārbaudiju ar Command, un pārliecinājos ka ir pareizs.

Pēdējo reizi rediģēja Bridges, 2020. gada 23. novembrī, 20:09.

Bridzons atvadas


Discord
Bridges#1337

Steam
Bridges(click)

niksniklaavss
Lietotājs++
553 atbildes forumā
Online: 40d 19h 24m
Redzēts 10. maijā, 21:22
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 20:12
3
post

Da jūs visu laiku šaudaties un aplaupat 10 purnus dienā :D , Nebrīnos ka nobanoja jūs .

 

Lieks posts, sodīts // Lauronja 

Pēdējo reizi rediģēja Lauronja, 2020. gada 23. novembrī, 22:11.

 

friend of deer
Lojālais lietotājs
471 atbildes forumā
Online: 14d 16h 31m
Redzēts 2023. gada 02. aprīlī, 14:19
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 20:17
0
post

Biju iesaistīts visā šitājā situācijā, mēs tikām apturēti, no sākuma bija traffic stops, pēc tam bija felony stops. Mēs bēgām un NEIZŠĀVĀM NEVIENU LODI, man bija weps uz rokas, ja es būtu taisījis ''kariņus'', es būtu jūs abus mentus nopakojis ar šotiju traffic stop laikā. Mēs gaidījām, bija felonijs, vēlāk bēgām, kāds no mūsējiem no jumta sāka bērt pa jums. Es aizbēgu, ieskrienu interjerā, tur vieksmīgi paslēpjos, neizšāvu NEVIENU LODI, @dmer777 vispār tika nopaktos bez iemesla, viņš brauca full spēdā garām Willowieldam un darings, ja nemaldos - nopako ar M4 un viss. Šeit ir jautājums, kurš te taisa liekus kariņus. Jūs menti, meklējat problēmas, tikai, lai pakarotu ar mums, un mūs bano par kariņiem? Tas ir lielākais bezsakars, ko esmu dzirdējis. Nebūtu neko rakstījis, ja bans būtu patiess. Bridges, kā vienmēr, neesot neitrālajā pusē, palīdz mentiem un mūs bezsakarā nobano? 

Šādās situācijās ir jāiesaistās neitrālajiem adminiem, kuri nav saistīti ar abām pusēm, Bridges vispār, kad ir mans reports, viņš saka, neesmu pārliecināts, neko nezinu, jāuzjautā pāŗējiem staffā esošajiem administratoriem. 

Kā ir jāpalīdz mentiem, Bridges nekas nav ne jāpārliecinās, neko - paņem un nobano.

 Ja es būtu pakojis būtu mans RP, jo DB nevar taisīt neerpojot, loģiski. Fletchers bija iesaistīts, viņam rāda district, kurš šāva - mēs nešāvām, es aizskrēju neizberot ne lodi. 

Lielākais bezsakars, šeit vidējam illegal rp atveidotājam ir vairāk zināšanas nekā kaut kādiem pirkteņiem, te paši spēlētāji ir gudrāki dažreiz par adminiem.

Un es neesmu vienīgais, kurš sūdzās par Bridges adminēšanu.

Reizēm vajag aprunāties ar abām pusēm, nevis rīkoties uz savu galvu, kā vienmēr.

@BunnyHop ja tu teici, ka mēs esot pakojuši/taisījuši kaut kādus kariņus, tu pat nebiji situācijā, tu klausies, ko tev pasaka discordā, loģiski, ka admini izrādīs savas antisimpātijas un tekstu uzstaisīs tik dramatisku, tik šausmīgu, kādi mēs esam dmeri, kā šaujamies. Menti mūs apstādina un mēs pat neizberam lodi - hello hello there u go, ban. 

Statusā notiek haoss, arī tajā laikā, kad es biju gms, neviens nevar pārliecināties, ko pieņemt pareizi, ko nepieņemt pareizi. Arī šodienas situācijā, iebrūgot Bridges ooc drauģeļu servisā teica - nē, viss jācuto, te jābūt mentiem on. Mēs neveicām masveida laupīšanu, mēs aplaupījām 1 čuvaku ar to m5, pārējos turējām zem gunpointa, to visu viņš redzēja - protams, aizstāv savus sīkos lowaku draugus. 

Administrācijā ir uz pirkstiem saskaitāmi cilvēki, kuri izprot noteikumus, tā ir, kad pielaiž pie ruļļiem kaut kādus pirkteņus, Bunnyhop, vismaz tu vari viņiem dot kaut kādus ultimātus, lai viņi ar savu pirkto statusu nemētājās, kā uziet. 

Kā jau varēja redzēt, šis viss noved pie totāliem sūdiem, kad es ienācu statusā, viss taču bija labi, bet saskaroties ar tādiem administrācijā esošiem lowakiem, kuri paši nesaprot, ko grib, kas notiek, rokas nolaižās, es neesmu vienīgais, kurš to uzsakta, es nerunāju par visu administrāciju. Tas izraisa agresiju un toksisku attieksmi. 

Turpiant sēdēt un svīdināt savas dirsas šajā serverī, jūs redzat to, ko gribat redzēt, jūs nosodat kādu, pat nepārliecinoties lietas būtibu, jūs esat bezadbildīgi un nolaidīgi administratori, viens dzen trolli, viens mētājās ar jailiem, kā uziet, pāris administratori ir tik toksiski, kā Windstona frakcijas. 

Pēdējo reizi rediģēja friend of deer, 2020. gada 23. novembrī, 20:19.
Tējaaa
#soberAF
Teeja
494 atbildes forumā
Online: 48d 22h 56m
Redzēts 19. martā, 10:43
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 20:17
2
post

ahhahahahaha paldies Bridge :)

 

Lieks posts, sodīts // Lauronja 

Pēdējo reizi rediģēja Lauronja, 2020. gada 23. novembrī, 22:13.

 

Bridges
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
Pot-Valor
Mazā MIA
517 atbildes forumā
Online: 39d 18h 12m
Redzēts 19. martā, 22:19
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 20:18
1
post

Vec tu vari te kaut bībeli uzrakstīt, man pateica tevi nobanot lol, es to izdarīju kur varposi pret mani? :D

 

Bridzons atvadas


Discord
Bridges#1337

Steam
Bridges(click)

dmer777
Lietotājs
273 atbildes forumā
Online: 11d 0h 52m
Redzēts 2023. gada 11. aprīlī, 11:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 20:39
0
post

varat lockot, netaisos savu laiku teret.

bigboi dude
Lietotājs
25 atbildes forumā
Online: 1d 11h 17m
Redzēts 2020. gada 04. decembrī, 21:03
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 21:05
0
post

man danex 2016. gada teica ielekt aka ar galvu pa prieksu, tagad rakstu no paradizes.

es biju klat situacija un redzeju ka jabano, es nepiekritu bet ko izdarisi lirlakam adminam.

 

Lieks posts, sodīts // Lauronja  

Pēdējo reizi rediģēja Lauronja, 2020. gada 23. novembrī, 22:14.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0