bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
12
1
topic
{Gamemaster} Lauris29
Lauris29
Lietotājs+
-
85 atbildes forumā
Online: 18d 9h 24m
Redzēts 7. martā, 21:19
Pievienots, 2020. gada 21. novembrī, 22:22

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [x]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [x]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [x]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[x]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [x]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām. [x]

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

 

Anketa

 

Tavs vārds: Lauris

 

Iepriekšējie nickname: Lauris29

 

Tavs vecums: 16

 

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās:

·         Andree Smith TLL – mehāniķu priekšnieks.

·         Vladimir Sekunav TLL – vecākais autoparka pārvaldnieks (https://mta.kick.lv/forums/topi…rp/?page=2/#34">https://mta.kick.lv/forums/topi…rp/?page=2/#34)

 

Pieredze kā Gamemaster: Nav, bet es esmu atvērts jaunai pieredzei,

 

Pieredze Roleplay jomā: Pašu Kick serveri es spēlēju tikai no 2020. gada sākuma. Vispārīgi Roleplay spēlēju aptuveni no 2017. gada.

 

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Nē.

 

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5 sodiem automātiski noraidīts]): imgur.com/a/fhfkTxG

 

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):  

 

Mani sauc Lauris un esmu 16 gadus vecs jaunietis. Mans hobijs, ar kuru nodarbojos jau četrus gadus, ir motokross. Laika gaitā esmu sapratis, ka šis sports īstenībā ir ļoti bīstams. Kas ir interesanti - manā nikā ‘’29’’ nozīmē manu numuru motokrosā.

 

Izņemot motokrosu es nodarbojos ar mašīnu skrūvēšanu, labošanu. Brīvajā laikā palīdzu brālim taisīt savu rallijkrosa mašīnu. Kā arī mana izglītība ir saistīta ar mašīnu skrūvēšanu.

 

Vēl, runājot par sportu, spēlēju futbolu, kā jau 10 gadus.

 

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Esmu pamanījis, ka serverī tieši ar Gamemasteriem ir grūtības. Dažreiz to ir pilns, bet dažreiz, kad tos visvairāk vajag, nav neviena vai arī atrodas IC situācijā. Kā arī no saviem draugiem, citiem spēlētājiem esmu dzirdējis sūdzības, ka nav neviena GM. Visos šajos stāstos, kur ir puisis ar pentagramu un svēto ūdeni, tas ir līdzīgs - jā, viņš ir pārliecināts, ka spēj kontrolēt dēmonu. Neveicas. Esmu redzējis daudzus iesācējus ar tādiem vārdiem kā ‘’Vladimirs Krievija’’, kuri veic kaudzi pārkāpumus, un es viņiem īsti kā spēlētājs nevaru palīdzēt, izņemot uzrakstot reportu.

 

 

 

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): 

 

Šajā serverī esmu aktīvs jau no šī gada sākuma. Kad atnācu šeit spēlēt, man nebija domas spēlēt šeit nopietni – pabraukāt ar autobusu, nopirkt mašīnu, padriftot ap IGS. Pagāja kādas divas nedēļas, kopš sāku spēlēt šo serveri, un sāku iesaistīties nopietnās RP situācijās. Cik atceros, mans pats pirmais nopietnais rp bija iekš f3 ‘’Los Santos Customs’’. Laika gaitā tiku iekšā LSAK un turpināju izprast serveri, administrāciju. Iekš LSAK iepazinu daudz administrācijas locekļus, bieži sanāca dzirdēt viņu sūdzības par neaktīvo administrāciju, ka neko nedara, nav kas apmāca.

 

RP apmācība un rehabilitācija ir RP pārkāpēju personu pāraudzināšana un pārkvalificēšana. Tas parasti ietver psiholoģiskas pieejas, kas vērstas uz kognitīvajiem traucējumiem, kas saistīti ar konkrētu pārkāpēju izdarīto noziegumu motīviem, bet var ietvert arī vispārīgāku izglītību, piemēram, lasītprasmes prasmes un darba apmācību. Mērķis ir šos cilvēkus atkal integrēt RP dzīvē.

Sākot spēlēt, man, protams, sanāca tādi pārkāpumi kā nonrp driving, troll, u.c., bet laika gaitā esmu sapratis – kāda jēga pārkāpt kaut ko un atsēdēt bezjēdzīgi gandrīz divas stundas, ja pa tām divām stundām var darīt daudz lietderīgākas lietas IC.

 

Šis viss ir iemesls kāpēc es vēlos kļūt par GM. Vēlos apmācīt jauniņos, kas tieši tāpat kā es sākumā – braukā ar autobusu, cerot dabūt krutāko mašīnu serverī. Vēlos jauniņajiem iemācīt, ka RP ir interesantāks nekā braukāt stulbi ar autobusu visu dienu. Vēlos apmācīt, nevis sodīt. Pats atceros kādi pret mani bija GM – neviena brīdinājuma, uzreiz sods, pats nesaprotot par īsti ko.

 

Uzskatu, ka esmu cilvēks ar labām komunikācijas prasmēm, kā arī saprotošs. Manuprāt, labas komunikācijas prasmes GM ir ļoti noderīga rakstura īpašība. Daudzi mīl nenoskaidrot otra cilvēka viedokli par radušos konflikta situāciju, taču es uzskatu, ka pareizāk ir noskaidrot otras puses situāciju, varbūt kādam kaut kas ir pārprasts.

 

Daži pārmetumi par RP apmācību ir tādi, ka tās var atļaut garus brīvības ierobežojumus (lai atvēlētu laiku zināšanu izprašanai un ieguvei) un plašus pieņēmumus par administrācijas varu pār RP pārkāpējiem. Turklāt pienācīgas bažas par procesu var būt saistītas ar tradicionālo ajail sistēmu administratīvajos procesos. RP apmācāmais gm lounge īstenotas izglītības programmas saturu apgūst patstāvīgi individuālā veidā, izmantojot izglītības iestādes piedāvātus īpaši strukturētus mācību materiālus, dažādus tehniskos un elektroniskos saziņas līdzekļus. Izglītojamā sasniegumi tiek novērtēti atbilstoši attiecīgās izglītības programmas prasībām.

 

Mācīšanās darot attiecas uz amerikāņu filozofu izklāstīto izglītības teoriju. Tā ir praktiska pieeja mācībām, kas nozīmē, ka RP mācekļiem ir jāsadarbojas ar savu vidi, lai pielāgotos un mācītos īstajā vidē. Es uzskatu, ka RP skolai ir jāatspoguļo pašreizējā situācija MTA, kas viņam ir tikpat reāla un vitāla kā tā, ko viņš veic īstajā dzīvē, ārpus tās vai rotaļu laukumā. Kaut arī šī teorija ir guvušas plašu popularitāti, to ieviešanas vēsture ir problemātiska. Arī tam ir grūti sekot, un viņa tieksme atkārtoti izmantot parastos vārdus un frāzes, lai izteiktu ārkārtīgi sarežģītas to interpretācijas, padara viņu uzņēmīgu pret pārpratumiem. Tāpēc, kamēr viņš ieņēma vadošā sabiedrības intelektuāļa lomu, viņu bieži nepareizi interpretēja pat kolēģi akadēmiķi. RP apmācība praksē var būt stūrakmens LV:RP.

 

Izglītības ainavu pārveidot izdevās vairākiem seniem GM: pilnīga terminu un komandu apmācība GM Lounge, nosaucot tikai vienu piemēru, izriet no progresīvā perioda. Izglītības progresīvisma radikālās variācijas bija satrauktas un īslaicīgas, tas apstiprina dažas izpratnes par neveiksmes jēdzienu. Izmantojot objektīvu vienai no nozīmīgākajām RP apmācības teorijām – prakse – ir iespējams iegūt reālus rezultātus. Pašreizējā RP apmācība konkurētspējīgos centienos izglītība un apmācība tagad tiek uzskatīta par gamemaster sektora atbildību, kur kursanti saskaras ar plašākām cerībām ne tikai apgūt un sintezēt mācību priekšmetu, bet arī pielāgot to un likt to izmantot gandrīz nekavējoties.

 

Sabiedrībā pieredzes mācīšanās ir mācīšanās, izmantojot draudzīgus asistentus, gan GM Lounge, gan ārpus tā - piemēram, IGS vai asistējot citiem jauniņajiem. Mēs mācām studentus ne tikai būt par darba ņēmējiem, kas virza moderno ekonomiku, bet arī būt iesaistītiem pilsoņiem. Es vēlos, lai RP apmācāmie saprastu un LVRP lielajiem izaicinājumiem un ļaunajām problēmām, piemēram, līmeņa degradēšanos, kas nav cilvēku, automašīnu vai motivācijas jautājumi, bet gan sarežģīti, daudzslāņaini jautājumi, kas prasa plašu domāšanu un sadarbību – radikālas izmaiņas.

 

Šī ideja par mācīšanos darot, tagad tiek dēvēta par “RP apmācību paksē”, un, lai arī tā ir resursprasīga, tā ir arī ļoti efektīva. Tas ir ļoti svarīgi visu progresīvo serveru misijai, tostarp tai, kur piesakos par GM.

 

Valoda var būt spēcīgs, pārliecinošs instruments. Pārliecināšanai bija liela nozīme primitīvu sabiedrību veidošanā, un tas, iespējams, tika pētīts civilizācijas laikā agrīnā vēsture. Protams, neesmu ideāls RP zināšanās, taču ar laiku noteikti uzlabošos. Sistematizētu zināšanu un prasmju apguves un attieksmju veidošanas process un tā rezultāts. Izglītības process ietver mācību un RP apguves darbību. Izglītības rezultāts ir personas zināšanu, prasmju un attieksmju kopums. Praktiska un teorētiska sagatavošanās darbībai noteiktā profesijā, profesionālās kvalifikācijas ieguvei un profesionālās kompetences pilnveidei; Kā arī, kā jau sasveicināšanās sadaļā minēju, būšu spējīgs izskatīt mehāniķu spēju pieprasījumus, uzraudzīt esošos mehāniķus, ‘’pieskatīt’’ esošās servisu frakcijas.

LAIKS DARBIEM

 

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā, apzinos.

 

Leģenda

command
Izstrādātājs
LABDIEN
125 atbildes forumā
Online: 14d 14h 55m
Redzēts 2023. gada 24. septembrī, 21:12
Pievienots, 2020. gada 21. novembrī, 22:23
0
post

Rekomendēju, ļoti pārliecinoša motivācijas vēstule


LABDIEN

Kas attiecas uz Lauvām, tad šeit joki mazi, jo Zvēru karalis kļūdas nepiedod. Viņš/-a ir bara līderis, viņa viedoklī ieklausās, viņam seko. Lauvas ir azartiskas darbā, mīl tērēt naudu, aptver sevi ar skaistumu un krāšņumu, tiecas pēc sabiedrības uzmanības. Šiem cilvēkiem dzīve ir kā milzīga skatuve ar gaismām un pienācīgu publiku. Lauvas pārliecināti soļo caur dzīvi ar lepni paceltu galvu. Cieņa un varenība – divi galvenie šīs zīmes dzīves dzinuļi. Lauvas ir labas pret tiem, kuri ir vājāki nekā viņi paši, bet tikai tādā gadījumā, ja otrs cilvēks pēc tā tiešām tiecas. Nevajadzētu mēģināt Lauvu piekrāpt, jo viņu “kodiens” un “uzbrukums” nav domāts vājiem nerviem.

 

"luize izglabs, goblins unbanos"
- kapracis 6/10/2020

"viņš vislaik tāds dirsīgs ir?"
-helludoin 8/7/2020

 

Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 14h 46m
Redzēts Vakar, 08:06
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. novembrī, 22:24
0
post

Sveiks! Esmu ar tevi erpojis utt, Tu neizsproti īzsti RP un tas garais teksts ir lieks. Piedo, es saku kā ir.

pret

 

Pēdējo reizi rediģēja Ricins, 2020. gada 21. novembrī, 22:35.


518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 21. novembrī, 22:31
1
post

Tu pats saproti kas tur rakstīts ir?

RP apmācība un rehabilitācija ir RP pārkāpēju personu pāraudzināšana un pārkvalificēšana.

Tas parasti ietver psiholoģiskas pieejas, kas vērstas uz kognitīvajiem traucējumiem, kas saistīti ar konkrētu pārkāpēju izdarīto noziegumu motīviem, bet var ietvert arī vispārīgāku izglītību, piemēram, lasītprasmes prasmes un darba apmācību. Mērķis ir šos cilvēkus atkal integrēt RP dzīvē.

Daži pārmetumi par RP apmācību ir tādi, ka tās var atļaut garus brīvības ierobežojumus (lai atvēlētu laiku zināšanu izprašanai un ieguvei) un plašus pieņēmumus par administrācijas varu pār RP pārkāpējiem. Turklāt pienācīgas bažas par procesu var būt saistītas ar tradicionālo ajail sistēmu administratīvajos procesos. RP apmācāmais gm lounge īstenotas izglītības programmas saturu apgūst patstāvīgi individuālā veidā, izmantojot izglītības iestādes piedāvātus īpaši strukturētus mācību materiālus, dažādus tehniskos un elektroniskos saziņas līdzekļus. Izglītojamā sasniegumi tiek novērtēti atbilstoši attiecīgās izglītības programmas prasībām.

Mācīšanās darot attiecas uz amerikāņu filozofu izklāstīto izglītības teoriju.

 

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Angelis
Veterāns
daunis
1201 atbildes forumā
Online: 149d 23h 5m
Redzēts 2023. gada 09. septembrī, 23:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. novembrī, 22:32
1
post

/me paņemu /do paņemts

nē šoreiz būšu pret. :)

cau

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 29. aprīlī, 23:04
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. novembrī, 22:54
1
post

Lopuspēle DOG v2 tikai lowrp

PRET

marats
VIP
420 atbildes forumā
Online: 51d 3h 40m
Redzēts 28. aprīlī, 11:59
Pievienots, 2020. gada 21. novembrī, 23:16
0
post

divi characteri un abi rpo vienā frakcijā? wtf

Pinte2
Lietotājs
16 atbildes forumā
Online: 12h 43m 01s
Redzēts 2020. gada 29. novembrī, 16:58
Pievienots, 2020. gada 21. novembrī, 23:27
0
post

Pret, parak svaigs gurķis un jau piesakas

Pēdējo reizi rediģēja Pinte2, 2020. gada 24. novembrī, 22:40.

Ērms
Lietotājs
307 atbildes forumā
Online: 14d 5h 45m
Redzēts 2022. gada 19. jūnijā, 22:05
Pievienots, 2020. gada 21. novembrī, 23:29
0
post

Tu tur kautkādu psihologu tēlo tajā motivācijas vēstulē?

Kā zaķis teica - tu pats saproti, ko tur esi sarakstijis?
pret

Castellani
Bijušais administrators
Lietotājs++
1037 atbildes forumā
Online: 113d 19h 39m
Redzēts 2022. gada 15. novembrī, 11:06
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 10:29
1
post

No manis Rekomendācija, jo puika zin ko dara un vienmēr pilda savus pienākumus, spētu paņemt apmācīt jauniņos ja tam palugs, nekad neatteiks 

Animated GIF

 

niksniklaavss
Lietotājs++
553 atbildes forumā
Online: 40d 18h 33m
Redzēts 26. martā, 10:24
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 10:37
2
post

Nebūs vecīt , tas ka tu māki saparkot TLL mašīnas , tu īsti neizproti RP , dažreiz jau komandas . Un jā , baigi interesanti rpot divus personāžus vienā frakcijā ?:D 

 

CarD
Lietotājs+
579 atbildes forumā
Online: 20d 9h 15m
Redzēts 27. aprīlī, 20:16
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 10:39
1
post

šitādu noname redzu es pirmo reizi.

Nespīd tev gamemasters, pret.

Pēdējo reizi rediģēja CarD, 2020. gada 23. novembrī, 10:39.

Sestais
Bijušais administrators
431 atbildes forumā
Online: 24d 13h 43m
Redzēts 11. aprīlī, 22:39
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 10:41
0
post

Kas tev pieteikumu rakstija?IG nereali laps esi,tapec bus pret.

Lieku pret,jo IG saskaros ar tevi vairakas reizies un nebija labakais rp jeb labakais piemers.

Pēdējo reizi rediģēja Sestais, 2020. gada 23. novembrī, 14:56.
Tropkillaz
Vadošais administrators
Frakciju komanda
277 atbildes forumā
Online: 100d 8h 55m
Redzēts 6. martā, 21:29
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 11:01
0
post

Varbūt būsi aktīvs uzraugs, ņemsi reportus, bet ar to draudziņ nepieteik. Kad nāksies pieņemt lēmumu nopietnā situācijā, sataisīsi sūdus.

Neatbalstu tevi.

There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death.  Use your time on earth wisely.

Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.

 

nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 22. aprīlī, 22:14
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 18:40
2
post

Ja Castellani ielika PAR , kurš ir cilvēks ar galvu uz pleciem un turās jau ilgu laiku , tad no manis arī būs PAR , neskatoties uz to pieteikumu. :)

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 18:51
0
post

Būšu pret , braukājas tikai apkārt ar mašīnu nekāda roleplay nav , nezinu vai būs nepieciešams , pret

 

LSD
Lietotājs
16 atbildes forumā
Online: 1d 5h 20m
Redzēts 2021. gada 21. februārī, 14:47
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 18:58
1
post

2 varianti.

1.Māsa uzrakstīja motivācijas vēstuli.

2.Nokopēji no kāda ārzemju projekta un pārtūlkoji.

Pret.

Bridges
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
Pot-Valor
Mazā MIA
517 atbildes forumā
Online: 39d 18h 12m
Redzēts 19. martā, 22:19
Pievienots, 2020. gada 25. novembrī, 20:13
0
post

No offense, bet tas garais prikols ko tu tur sarakstiji, ir galīgi useless kad tu sēdi LSAK, no abiem chariem, un īsti nekur tālu neēj, šaubos ka vispār esmu ar tevi erpojis kko, un vispār saticies IC.

Pret.

Bridzons atvadas


Discord
Bridges#1337

Steam
Bridges(click)

Ꝓupsiʝs
Lietotājs
2 atbildes forumā
Online: 3m 37s
Redzēts 2020. gada 25. novembrī, 20:26
Pievienots, 2020. gada 25. novembrī, 20:23
2
post

anti

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 26. novembrī, 22:10
1
post

juzu pieteigumz diek nuradits, atvainojamiez par sakatadajam prublemam,

 

 

ar zieņu,

gig atminiztrasija

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0